QUOTE(Raganiuke77 @ 2008 12 30, 19:04)
Sveitutes.Esu svieziai iskepta mama ir manao mazajai greit 3 menesiukai,todel
iskau informacijos apie kontraciptikus.
Vargu ar forume kas nors gali teisingai patart ar net parinkt kontraceptiką
Geriau nueikit pas ginekologą, pas jį viską geriausiai ir išsiaiškinsit
QUOTE(JurgitaM @ 2009 01 05, 11:04)
Man tai tas ziedas tai tikrai viskas ok, bet jau kaina, isivaizduojat 65lt sumokejau po nauju
Kur čia taip?
Prieš naujus pirkau Camelios vaistinėj, sumokėjau 42Lt su centais (su 10% nuolaida)
QUOTE(angeliukas0902 @ 2009 01 05, 16:13)
Nejaugi žiedas tikrai patogesnis už pleistrą
Jį naudoju beveik metus ir esu labai patenkinta. nemanau, kad žiedas būtų patogesnis.
Naudojau ir pleistrą kažkada, nepatiko nes:
1. Reikia klijuoti kas savaitę.
2. Po kelių dienų pleistras pradeda lupinėtis (kraštuose), kas nuolat keldavo stresą (atrodydavo, kad mažėja veiksmingumas)
3. Vasarą reikdavo gerai pasukt galvą, kur geriau klijuot, kad jo nesimatytų.
4. Eidama į soliariumą ar degindamasi saulėje jausdavau nepatogumą dėl to, kad toj vietoj, kur priklijuota lieka neįdegęs plotelis
5. Pleistro buvimo vietoje oda kartais parausdavo.
Žiedas man geriausia priemonė, nes įsidedi vieną kartą per mėnesį, gyveni ir nesuki sau galvos
Be šito, didžiausio mano akim pliuso
žiede yra nedidelė hormonų dozė, jis nekenkia kepenim, virškinimo traktui, nedirgina odos (pastarieji du punktai man labai aktualūs).
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 01 05, 19:03)
Sveikos
na, mano zinute turbut pasirodys kvaila...
1. ar naudodamos KP, KT ar KZ visada leidziate savo antroms pusems baigti jumyse?
2. kvailas klausimas, bet vat as turiu tokia didele nestumo baime, kad apskritai jokia kontracepsija, isskyrus prezervatyva, nepasitikiu... Na, prezervatyvas man dar niekada nera nei nusmukes, nei plyses, o kadangi ji naudojant sperma i maksti nepatenka, tai man tai atrodo saugiausia priemone
naudojau KZ, bet ir tai savo draugui neleidau baigt manyje, tik ant manes... Nzn, ar yra cia is jusu, kas pastojo, naudodamos KZ?
galbut saugiausia butu naudoti KZ ir nutraukta lytini akta...
1. Visada iki galo
2. Klausimas ne kvailas
Keista, kad prezervatyvas atrodo saugiausias, nes lyginant su KT, KŽ, KP, prezervatyvas mažiau apsaugo. Nors šiaip, naudojant bet kokią apsisaugojimo priemonę, išlieka tikimybė pastoti.
Pastojusių naudojant KŽ tikrai yra, kaip beje ir naudojant KT, KP, spiralę, prezervatyvus ir t.t.
Gal saugiau jaustumeis jei naudotumėt prezervatyvą+KŽ/KT/KP?
P.S. Per ginekologiją mums sakė, kad nutrauktas lytinis aktas išvis nėra apsisaugojimo būdas