Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(nafnaf @ 2009 01 02, 19:32)
sveikutes,
iki nestumo 5 metus geriau KT. po gimgymo nusprendziau nebenaudoti jokiu hormonu, bet teko.  Gydytojas rekomendavo KZ, nes maziausia hormonu doze. Dar pasake, kad kontraceptinis pleistras yra fuflas, o spirale mirena iki 30 metu netinka, tik varine.

Tiesa, ir aš išbandžiau tą pleistrą, tai tokio skausmingo ir gausaus bėrimo neturėjau nuo paauglystės...... doh.gif o dar kai jį reikia nuplėšt su visais gyvaplaukiais, tai tada jau ir keiktis išmoksti....... blink.gif
Atsakyti
Man tai tas ziedas tai tikrai viskas ok, bet jau kaina, isivaizduojat 65lt sumokejau po nauju g.gif doh.gif
Atsakyti
blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2009 01 05, 16:04)
Man tai tas ziedas tai tikrai viskas ok, bet jau kaina, isivaizduojat 65lt sumokejau po nauju  g.gif  doh.gif

blink.gif kurioj vaistinej pirkai?
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2009 01 03, 14:31)
Tiesa, ir aš išbandžiau tą pleistrą, tai tokio skausmingo ir gausaus bėrimo neturėjau nuo paauglystės...... doh.gif o dar kai jį reikia nuplėšt su visais gyvaplaukiais, tai tada jau ir keiktis išmoksti....... blink.gif

Nejaugi žiedas tikrai patogesnis už pleistrą g.gif Jį naudoju beveik metus ir esu labai patenkinta. nemanau, kad žiedas būtų patogesnis. mane tai gydytoja su galimomis infekcijomis dėl žiedo prigasdino. o tau nuo pleistro veidą beria? Man tai kaip tik oda pasitvarkė, išnyko visi spuogeliai, kurie prieš mėnesines išdygdavo. klijuoju jį ant viršutinės nugaros dalies, menties, tai nuplėšiant tikrai nesklauda.
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2009 01 05, 12:04)
Man tai tas ziedas tai tikrai viskas ok, bet jau kaina, isivaizduojat 65lt sumokejau po nauju  g.gif  doh.gif

nu nu...
gerai, kad aš jau su spirale draugauju thumbup.gif 113 lt ir 5 metams ramu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na, mano zinute turbut pasirodys kvaila... biggrin.gif ar naudodamos KP, KT ar KZ visada leidziate savo antroms pusems baigti jumyse? smile.gif

kvailas klausimas, bet vat as turiu tokia didele nestumo baime, kad apskritai jokia kontracepsija, isskyrus prezervatyva, nepasitikiu... Na, prezervatyvas man dar niekada nera nei nusmukes, nei plyses, o kadangi ji naudojant sperma i maksti nepatenka, tai man tai atrodo saugiausia priemone biggrin.gif naudojau KZ, bet ir tai savo draugui neleidau baigt manyje, tik ant manes... Nzn, ar yra cia is jusu, kas pastojo, naudodamos KZ? smile.gif galbut saugiausia butu naudoti KZ ir nutraukta lytini akta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 01 05, 20:03)
Sveikos smile.gif
na, mano zinute turbut pasirodys kvaila... biggrin.gif ar naudodamos KP, KT ar KZ visada leidziate savo antroms pusems baigti jumyse? smile.gif

kvailas klausimas, bet vat as turiu tokia didele nestumo baime, kad apskritai jokia kontracepsija, isskyrus prezervatyva, nepasitikiu... Na, prezervatyvas man dar niekada nera nei nusmukes, nei plyses, o kadangi ji naudojant sperma i maksti nepatenka, tai man tai atrodo saugiausia priemone biggrin.gif naudojau KZ, bet ir tai savo draugui neleidau baigt manyje, tik ant manes... Nzn, ar yra cia is jusu, kas pastojo, naudodamos KZ? smile.gif galbut saugiausia butu naudoti KZ ir nutraukta lytini akta...  g.gif

na nieko cia kvailo.. 4u.gif
Kz naudojau, vyras visada baige manyje... jokiu pasekmiu... visada iki galo... Kz juk hormonai, saugo, o daba spirale irgi iki galo...
Atsakyti
na mes irgi iki galo baigiam, bet kazkaip ir vis pagalvoju, kad galim kada ir uzkibti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiuke77 @ 2008 12 30, 19:04)
Sveitutes.Esu svieziai iskepta mama ir manao mazajai  greit 3 menesiukai,todel iskau informacijos apie kontraciptikus.

Vargu ar forume kas nors gali teisingai patart ar net parinkt kontraceptiką unsure.gif Geriau nueikit pas ginekologą, pas jį viską geriausiai ir išsiaiškinsit 4u.gif

QUOTE(JurgitaM @ 2009 01 05, 11:04)
Man tai tas ziedas tai tikrai viskas ok, bet jau kaina, isivaizduojat 65lt sumokejau po nauju 

Kur čia taip? blink.gif
Prieš naujus pirkau Camelios vaistinėj, sumokėjau 42Lt su centais (su 10% nuolaida) g.gif

QUOTE(angeliukas0902 @ 2009 01 05, 16:13)
Nejaugi žiedas tikrai patogesnis už pleistrą  g.gif Jį naudoju beveik metus ir esu labai patenkinta. nemanau, kad žiedas būtų patogesnis.

Naudojau ir pleistrą kažkada, nepatiko nes:
1. Reikia klijuoti kas savaitę.
2. Po kelių dienų pleistras pradeda lupinėtis (kraštuose), kas nuolat keldavo stresą (atrodydavo, kad mažėja veiksmingumas) biggrin.gif
3. Vasarą reikdavo gerai pasukt galvą, kur geriau klijuot, kad jo nesimatytų.
4. Eidama į soliariumą ar degindamasi saulėje jausdavau nepatogumą dėl to, kad toj vietoj, kur priklijuota lieka neįdegęs plotelis doh.gif
5. Pleistro buvimo vietoje oda kartais parausdavo.

Žiedas man geriausia priemonė, nes įsidedi vieną kartą per mėnesį, gyveni ir nesuki sau galvos ax.gif Be šito, didžiausio mano akim pliuso biggrin.gif žiede yra nedidelė hormonų dozė, jis nekenkia kepenim, virškinimo traktui, nedirgina odos (pastarieji du punktai man labai aktualūs).

QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 01 05, 19:03)
Sveikos smile.gif
na, mano zinute turbut pasirodys kvaila... biggrin.gif
1. ar naudodamos KP, KT ar KZ visada leidziate savo antroms pusems baigti jumyse? smile.gif

2. kvailas klausimas, bet vat as turiu tokia didele nestumo baime, kad apskritai jokia kontracepsija, isskyrus prezervatyva, nepasitikiu... Na, prezervatyvas man dar niekada nera nei nusmukes, nei plyses, o kadangi ji naudojant sperma i maksti nepatenka, tai man tai atrodo saugiausia priemone biggrin.gif naudojau KZ, bet ir tai savo draugui neleidau baigt manyje, tik ant manes... Nzn, ar yra cia is jusu, kas pastojo, naudodamos KZ? smile.gif galbut saugiausia butu naudoti KZ ir nutraukta lytini akta...  g.gif

1. Visada iki galo smile.gif
2. Klausimas ne kvailas 4u.gif Keista, kad prezervatyvas atrodo saugiausias, nes lyginant su KT, KŽ, KP, prezervatyvas mažiau apsaugo. Nors šiaip, naudojant bet kokią apsisaugojimo priemonę, išlieka tikimybė pastoti.
Pastojusių naudojant KŽ tikrai yra, kaip beje ir naudojant KT, KP, spiralę, prezervatyvus ir t.t. smile.gif
Gal saugiau jaustumeis jei naudotumėt prezervatyvą+KŽ/KT/KP?

P.S. Per ginekologiją mums sakė, kad nutrauktas lytinis aktas išvis nėra apsisaugojimo būdas schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti