sveikos.na man irgi ginekologe "isude"kontraceptini zieda.kai pas ja ejau buvau nusiteikusi pabandyti KP,bet gydytoja primigtinai siule zieda,tai pasidaviau as sitai provokacijai.po menesio su KZ savijauta nekokia.1daznai pykina lyg buciau nescia.2labai keiciasi nuotaikos ir daznai uzeina irzlumas3sumazejo seksualinis potraukis.4santykiaujant jauciasi,kad jis yra viduje.
vienu zodziu nesu labai as juo patenkinta.dabar darau 7 dienu pertrauka ir kai tik zieda issiemiau po kiek laiko praejo pykinimas,reiskias jis itakoja ta bloguma.turiu dar viena zieda kitam menesiui tai vat ji dar sunaudosiu ir jei tie blogumai nepraeis teks gryst prie KT.geriau 1,5metu Jarina,tai labai tiko ir patiko,veido oda buvo pasitaisius,krutine padidejo 1 dydziu(kas yra gerai kai dievas krutines nedave

) ir siaip jokiu pasaliniu poveikiu negeru nebuvo,tik vat pastoviai pasitaikydavo,kad pamirsdavau isgert tablete,tai paskui nervuodavausi.del to ir sugalvojau babandyt kazka,kad nereiktu atsimint kiekviena diena,bet matyt busiu suklydus.
beje man kai gydytoja israse zieda,dave uz dyka laikroduka,jis vadinas NUVA TIME,ir primena kada zieda reikia isidet,kada issiimti.taigi kas naudojat KZ pasiteiraukit gydytojos apie laikroduka.labai gera priminimo priemone.