Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(azen @ 2008 11 19, 17:15)
blink.gif

va spirales tai net negalvojau detis... nes mantai pati slygsciausia apsisaugojimo priemone.....
o sterilizacija  g.gif  gal ir nieko, bet ja ryzciausi darytis tik dar po kokiu 5-8meteliu.. tada tai jau 100% zinociau, kad daugiau vaiku nebebus... vien tik del mano amziaus....  ax.gif

o pries tai 10m saugojomes prezervatyvais ... beje labai sekmingai, nes abu vaikai planuoti smile.gif

bet dingo is prekybos prezikai kuriuos mes naudodavom, o kiti nelabai mums tinka... tai sugalvojau KZ panaudoti.... ziuresim kaip bus....
tikrai zinau kad jei viskas gerai tai KZ panaudosiu kokius max 5 metelius ir vel grysiu prie preziku...

kodel spirale slygsciausia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 11 19, 12:19)
tie patys hormonai, tik per kita gala...  doh.gif
jau menuo kai atsisakiau KZ, tai jau jauciu pagerejima  thumbup.gif labai is leto, bet manau atsistatysiu  thumbup.gif

Sutinku kad tie patys hormonai, tik va dozes kitokios. Kodel vienos KT tinka, o kitos ne. Tai manau kazkas ir su KZ panasaus.
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 11 19, 16:26)
kodel spirale slygsciausia? g.gif

todel, kad skaudziai giliai idedamas svemtinkunis, sukeliantis po to bjaurias pasekmes....
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 11 19, 20:48)
todel, kad skaudziai giliai idedamas svemtinkunis, sukeliantis po to bjaurias pasekmes....

vat mano nuomone apie spirales tokia pati drinks_cheers.gif pakolkas naudoju KZ, nors ner labai gerai su juo g.gif prezervatyvai ir netinka (tikusiu prekyboje jau seniai nera, o esantys prekybos centruose yra itin prastos kokybes)KT nebandziau, nes tabletes gerimas kiekviena diena, tai cia tikrai ne man ax.gif tai lieka tik celibatas apsisaugojimui hihihi.gif
Atsakyti
O man KZ visai patinka mirksiukas.gif Ir kai baigesi receptas, persikrausciau kitur, nebenuejau pas gydytoja ir perkuosi be recepto. Kaip viena vaistininke pasake: jos nenori parduoti be recepto, kadangi gali pirkti kokiai nepilnametei ar pan... Bet pasakiau kad cia man, asmeniniam naudojimui (dar priburiau kad laukiu pas gydytoja vizito) tai pardave ir ne viena karta ir skirtingose vietose.
Atsakyti
QUOTE(etainy @ 2008 11 20, 20:00)
O man KZ visai patinka  mirksiukas.gif Ir kai baigesi receptas, persikrausciau kitur, nebenuejau pas gydytoja ir perkuosi be recepto. Kaip viena vaistininke pasake: jos nenori parduoti be recepto, kadangi gali pirkti kokiai nepilnametei ar pan... Bet pasakiau kad cia man, asmeniniam naudojimui (dar priburiau kad laukiu pas gydytoja vizito) tai pardave ir ne viena karta ir skirtingose vietose.

o tai kaip ten su tuo recept?
man israse recepta tai recepto galiojimo vietoj parase "ilgalaikiam vartojimui" bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 11 20, 07:35)
vat mano nuomone apie spirales tokia pati  drinks_cheers.gif  pakolkas naudoju KZ, nors ner labai gerai su juo  g.gif  prezervatyvai ir netinka (tikusiu prekyboje jau seniai nera, o esantys prekybos centruose yra itin prastos kokybes)KT nebandziau, nes tabletes gerimas kiekviena diena, tai cia tikrai ne man ax.gif  tai lieka tik celibatas apsisaugojimui  hihihi.gif

mes kazkada naudodavom COOL po to dar kazkokius (pavadinimo nepamenu)
dabar buvau radus netycia vienoj vietoj cool bet jau nebetokie kaip anksciau... o visokie durex, life style, tai niekad netiko....
Atsakyti
Sveitutes.Esu svieziai iskepta mama ir manao mazajai greit 3 menesiukai,todel iskau informacijos apie kontraciptikus.Spirale Mirena atkrenta,nes anksciau esu turejusi paprasta spirale,labai skaudejo nugara ir plese strenas,o apie menesines isvis patyliu kokios gausios buvo,vios spedavau keistis paketus.Tableciu kiek esu gerusi visos tik i kuna ejo,o to nesinori g.gif Idomu o kaip su tuo ziedu?gal galetumet pasakyti tos kurios vartojat ar svoris augo nuo ju?Busiu labai dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
as priaugau 3-4 kg. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
trumpai permeciau paskutines zinutes, tai del receptu zinau tiek, kad kai man israsydavo ilgalaikiui vartojimui, tas receptas galiodavo 6 men.
Dabar apie mano KZ vartojima mirksiukas.gif O gi pradejau ji naudoti tik tik kai jis pasirode LT , tai buvo mazdaug pries 3-4 metus. Labai viskas man patiko, bet.. noriu pasakyti, kad nenutraukdama KP naudojau 6 metus. Tai va pasijutau blogai, nezinau ar nuo KP ar nuo ko kito pakilo temperatura 37.02 ir laikesi 3 men. Isvaiksciojus visus gydytojus ir neradus tam paaiskinimo meciau ta zieda lauk ir dabar jauciuosi puikiai. thumbup.gif Tai nezinau ar cia buvo sutapimas ar pajusit pasekmes veliau. Spresti jums, mielosios smile.gif
Atsakyti
Asmeniškai man žiedas iš pradžių buvo tiesiog ideali apsauga - jokių pašalinių pojūčių ir poveikių. Po pusmečio prasidėjo infekcijos, svorio augimas (5 kg), tad mečiau ta brudą lauk. Dabar jaučiuosi daug geriau nenaudodama jokių hormonų.
Antrą kartą jo nenorėčiau naudoti. Bet čia kaip kam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Naudoju žiedą jau gerą pusmetį, esu labai patenkinta, nei aš jo jaučiu, nei man kažkas pasikeitė pojūčių ar išorės prasme thumbup.gif
Kai konsultavausi su gine, renkantis KP, ties žiedu apsistojau todėl, kad jį naudojant, neapkraunamos kepenys (skirtingai nuo tablečių).
Iš kitos pusės- bet kuri chemija yra CHEMIJA.
Atsakyti
sveikutes,
iki nestumo 5 metus geriau KT. po gimgymo nusprendziau nebenaudoti jokiu hormonu, bet teko. Gydytojas rekomendavo KZ, nes maziausia hormonu doze. Dar pasake, kad kontraceptinis pleistras yra fuflas, o spirale mirena iki 30 metu netinka, tik varine.
Atsakyti