Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(tindiriushka @ 2008 11 16, 16:05)
aišku, tai skiriasi nuo KT, nes sekmadienį baigus gerti reikėdavo po savaitės pirmadienį pradėti  g.gif

o čia visoms lytinis potraukis dingo?  unsure.gif

na kiek supratai ir as tai jo g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2008 11 17, 16:23)
as paskutine savaite naudoju kz. laukiu nesulaukiu pirmadienio vakaro, kai galesiu issiimti ir pamojoti rankyte visam laikui  clap.gif  yahoo.gif 
man zinokite labai kazkas negerai prasidejo...uzdegimai, sskyros ir etc. viskas baigiam. plius tas nenoras... jau metus nesinori sexo  frusty.gif  laukiu nesulaukiu tos dienos;) ir maniskis laukia biggrin.gif zodziu kartu laukiam  alc.gif

Kiek perskaiciau tai daug neigiamu atsiliepimu apie ta KZ unsure.gif . Man ji rekomendavo gine, bet itariu jie rekomenduoja ne todel kad man geriau jis butu, bet kad daktareliui geriau nuo to, kad as ji pirkciau g.gif .
Netiko man nei KT, tada buvau salta, pikta ir visokia kitokia negera. O tas KT itariu panasu efekta duoda. Ir dar nepigus jis verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 19, 13:16)
Kiek perskaiciau tai daug neigiamu atsiliepimu apie ta KZ  unsure.gif . Man ji rekomendavo gine, bet itariu jie rekomenduoja ne todel kad man geriau jis butu, bet kad daktareliui geriau nuo to, kad as ji pirkciau  g.gif .
Netiko man nei KT, tada buvau salta, pikta ir visokia kitokia negera. O tas KT itariu panasu efekta duoda. Ir dar nepigus jis  verysad.gif .

tie patys hormonai, tik per kita gala... doh.gif
jau menuo kai atsisakiau KZ, tai jau jauciu pagerejima thumbup.gif labai is leto, bet manau atsistatysiu thumbup.gif
Atsakyti
o man visuose horoskopuose raso " ypatingai augokites, jei nepageidaujate nestumo" gruodzio menesiui cia blink.gif ohmy.gif unsure.gif doh.gif fear.gif
Atsakyti
tai kaip apsisaugoti nuo nepageidaujamo nėštumo, jeigu niekas netinka? g.gif KT negerai, KŽ negerai, Spiralė negerai...
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2008 11 19, 16:04)
tai kaip apsisaugoti nuo nepageidaujamo nėštumo, jeigu niekas netinka? g.gif KT negerai, KŽ negerai, Spiralė negerai...

NLA, gumytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 11 19, 16:07)
NLA, gumytes  lotuliukas.gif

NLA- pirmas vaikas(aišku neplanuotas) unsure.gif O gumytės ne man, labai jau alergizuoja blush2.gif Dabar naudoju KŽ, kol kas nieko, visai patiko.Tik kad kainuoja daaaaug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2008 11 19, 16:19)
NLA- pirmas vaikas(aišku neplanuotas) unsure.gif O gumytės ne man, labai jau alergizuoja blush2.gif Dabar naudoju KŽ, kol kas nieko, visai patiko.Tik kad kainuoja daaaaug doh.gif

na swarbiausia, kad tinka, man tai per metus oi kiek jis pridare... doh.gif daba jau atsigaunu... thumbup.gif
Spirale kol kas man tinka thumbup.gif po metu pamatysim kaip is tiesu, nes ir su KZ pradzioj visai nieko buwo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 11 19, 16:25)
na swarbiausia, kad tinka, man tai per metus oi kiek jis pridare...  doh.gif daba jau atsigaunu... thumbup.gif
Spirale kol kas man tinka  thumbup.gif po metu pamatysim kaip is tiesu, nes ir su KZ pradzioj visai nieko buwo... doh.gif

Kažkada buvau įsidėjus spiralę- po metų teko imt lauk, visai netiko schmoll.gif Žinau vieną išeitį, kuri man tiktų, bet valdžios dėdulės niekaip neįteisina- STERILIZACIJA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikutė: 19 lapkričio 2008 - 15:32
QUOTE(Erikutė @ 2008 11 19, 16:31)
Kažkada buvau įsidėjus spiralę- po metų teko imt lauk, visai netiko schmoll.gif Žinau vieną išeitį, kuri man tiktų, bet valdžios dėdulės niekaip neįteisina- STERILIZACIJA

o del ko netiko spirale? g.gif ne kolkas su ja bedu neturiu, vat pirmos mmm visai normalios...
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 11 19, 16:41)
o del ko netiko spirale? g.gif ne kolkas su ja bedu neturiu, vat pirmos mmm visai normalios...

Labai gausios,skausmingos ir ilgos mmm,prasidėjo uždegimai.Po vieno tokio baisaus uždegimo, teko gultis ligoninėn unsure.gif
Atsakyti
blink.gif

va spirales tai net negalvojau detis... nes mantai pati slygsciausia apsisaugojimo priemone.....
o sterilizacija g.gif gal ir nieko, bet ja ryzciausi darytis tik dar po kokiu 5-8meteliu.. tada tai jau 100% zinociau, kad daugiau vaiku nebebus... vien tik del mano amziaus.... ax.gif

o pries tai 10m saugojomes prezervatyvais ... beje labai sekmingai, nes abu vaikai planuoti smile.gif

bet dingo is prekybos prezikai kuriuos mes naudodavom, o kiti nelabai mums tinka... tai sugalvojau KZ panaudoti.... ziuresim kaip bus....
tikrai zinau kad jei viskas gerai tai KZ panaudosiu kokius max 5 metelius ir vel grysiu prie preziku...
Atsakyti