Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(pupacka @ 2008 11 08, 11:20)
Sveikos merginos, o jus girdejot is savo ginekologes apie zieda toki dalyka? kad naudojant zieda nestumas uzsimezga ,o tas ziedas issaukia kaip ir persileidima ir net nesuzinai kad laukeis... kai ginekologe papasakojo, tai net sunerimau, nes pati naudoju jau 2 metai blink.gif

o, siaube, nezinojau... blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o jus girdejot is savo ginekologes apie zieda toki dalyka? kad naudojant zieda nestumas uzsimezga ,o tas ziedas issaukia kaip ir persileidima ir net nesuzinai kad laukeis... kai ginekologe papasakojo, tai net sunerimau, nes pati naudoju jau 2 metai blink.gif

Tai kad cia del spirales taip buna, o ne del ziedo...
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 11 08, 22:38)

Gali buti ir del ziedo ir del tableciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau istrukau is KZ glebio thumbup.gif Jau apie menesi as nenaudoju jo, ir esu laiminga, kadangi visi pojuciai sugrizo kaip seniau, MB vel man pats gedziamiausias ir mylimiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 11 08, 21:38)

kad del spirales tai zinojau, o del ziedo... g.gif g.gif
Atsakyti

tai atvirksciai su KZ yra, jei pastoji naudodama KZ, tai jis niekaip neitakoja vaisiaus, o jei naudoji KZ ir nori pastoti, tai nereikia jokios pertraukos po naudojimo ir kita menesi galima pastoti, nes kontraceptikai esantys KZ organizme nesikaupia g.gif o kaip ginekologe siule apsisaugoti?
Atsakyti
QUOTE(DeeLady @ 2008 11 10, 00:44)
Na va, pagaliau istrukau is KZ glebio  thumbup.gif  Jau apie menesi as nenaudoju jo, ir esu laiminga, kadangi visi pojuciai sugrizo kaip seniau, MB vel man pats gedziamiausias ir mylimiausias  wub.gif

Sweikinu drinks_cheers.gif man ir greit bus menesiukas thumbup.gif
kol kas dar nelabai pojuciai grizta doh.gif na bet tikiu, kad ne uz ilgo ir man viskas susitvarkys thumbup.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Man ziedas kaip ir OK, bet ... Galbut man paranoja, bet tas ziedas man smirda doh.gif Toks kaip ligonines dvokas... Problemu ten tikrai neturiu, grynai kaip vaistu kvapas... Tas kvapas mane jau persekioja verysad.gif Ir jei nepraeis tikrai teks issiimt, nes neimanoma pakest verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 11 10, 20:05)
Man ziedas kaip ir OK, bet ... Galbut man paranoja, bet tas ziedas man smirda  doh.gif Toks kaip ligonines dvokas...  Problemu ten tikrai neturiu, grynai kaip vaistu kvapas... Tas kvapas mane jau persekioja  verysad.gif Ir jei nepraeis tikrai teks issiimt, nes neimanoma pakest  verysad.gif

kazkur esu girdejus, kad taip buna, bet gal nevisom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2008 11 10, 22:23)
kazkur esu girdejus, kad taip buna, bet gal nevisom... g.gif

na, as tikrai neissigalvoju biggrin.gif zinoma, kad ne visom, ka jau padarysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 11 10, 22:46)
na, as tikrai neissigalvoju  biggrin.gif zinoma, kad ne visom, ka jau padarysi  rolleyes.gif

na niek nesako, kad isigalvoji 4u.gif tik norejau pasakyti, kad kiekvienos organizmas individualus ir nepabandes nesuzinosi smile.gif
Atsakyti