Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

bozemoi... blink.gif
tikiuosi man tokiu bajeriu nebus.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 11 01, 17:22)
bozemoi... blink.gif
tikiuosi man tokiu bajeriu nebus.... unsure.gif

Visu musu organizmai skirtingi. Taigi, gal isvengsi visu tu nemalonumu apie kuriuos cia rasom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Esu naujoke, irgi zieduota 4u.gif
Pradejau naudot visai neseniai, 30d., ir bent jau kolkas esu patenkinta smile.gif Mmm buvo vidutines pirmas dienas, paskui tik tepliojo, dabar jau baiges. Gal kitu pasaliniu nejauciu, nes esu is prigimties optimiste, o ir baliuku kelis turejau, tai negaliu kaltint bigsmile.gif Myletis dar neteko blush2.gif
Tiesa, Camelijoj su nuolaida mokejau 42 su centais, recepto neprase rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalioji@: 03 lapkričio 2008 - 00:32
QUOTE(zalioji@ @ 2008 11 03, 00:25)
Sveikos  4u.gif Esu naujoke, irgi zieduota  4u.gif
Pradejau naudot visai neseniai, 30d., ir bent jau kolkas esu patenkinta smile.gif Mmm buvo vidutines pirmas dienas, paskui tik tepliojo, dabar jau baiges. Gal kitu pasaliniu nejauciu, nes esu is prigimties optimiste, o ir baliuku kelis turejau, tai negaliu kaltint  bigsmile.gif Myletis dar neteko  blush2.gif
Tiesa, Camelijoj su nuolaida mokejau 42 su centais, recepto neprase  rolleyes.gif

as ir pirma kart girdziu apie recepta g.gif
Atsakyti
niu jau... tai gi jau seniai visi kontraceptikai tik su receptu parsiduoda....
Papildyta:

beje jau teko myletis... tai MB sake jaucia, bet jam netrugdo.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 11 06, 20:15)
Papildyta:

beje jau teko myletis... tai MB sake jaucia, bet jam netrugdo.... smile.gif

gal ne visi jaucia g.gif , vis neapsisprendziu kuri, ar kz ar zieda g.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2008 11 06, 21:41)
gal ne visi jaucia g.gif , vis neapsisprendziu kuri, ar kz ar zieda g.gif

maniskis niekada nejaute ziedo thumbup.gif
Atsakyti
o, tiesa, girdejau, kad nuo spirales gali augti svoris, kazin ar del KZ gali...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2008 11 08, 09:34)
o, tiesa, girdejau, kad nuo spirales gali augti svoris, kazin ar del KZ gali...? g.gif

nuo spirales, jei ji varine, kaip tik susinormalizuoja svoris, o nuo hormonines nzn...o nuo KZ, mano atveju doh.gif , svoris padidejo per metus zymiai doh.gif tai buwo dar viena priezastis atsisakyti jo thumbup.gif
bet velgi, visoms skirtingai... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o jus girdejot is savo ginekologes apie zieda toki dalyka? kad naudojant zieda nestumas uzsimezga ,o tas ziedas issaukia kaip ir persileidima ir net nesuzinai kad laukeis... kai ginekologe papasakojo, tai net sunerimau, nes pati naudoju jau 2 metai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupacka @ 2008 11 08, 12:20)
Sveikos merginos, o jus girdejot is savo ginekologes apie zieda toki dalyka? kad naudojant zieda nestumas uzsimezga ,o tas ziedas issaukia kaip ir persileidima ir net nesuzinai kad laukeis... kai ginekologe papasakojo, tai net sunerimau, nes pati naudoju jau 2 metai blink.gif

g.gif nea, nesake...
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 11 08, 12:03)
g.gif nea, nesake...

as irgi 2 m su KZ.. zinot, net viena karta pamaniau kad galiu buti nestuke.gif bet susirgau diena veliau nei iprasta.. tipo sako stresas.. bet tikiu kad per 2 m buvo tu stresu ir didesniu, bet jokio velavimo nebuvo.. net pamaniau, jei tai tiesa, ka kalba ginekologe.. tada labai labai unsure.gif
Atsakyti