Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Merginos, kurios naudojat KZ, girdejau kad salutinis poveikis, tai blogas kvapas ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2008 10 28, 17:59)
Merginos, kurios naudojat KZ, girdejau kad salutinis poveikis, tai blogas kvapas ar tai tiesa?

taip..pirma karta idejus zieda, taip jau gaunasi, kad vos po 2sav vel mm.. tik asmeniskai man, tarkim jei isimu KZ antrad, men sulaukiu tik penkat..tris dienas kazkokie pasiruosimai vyksta wink.gif
o del kvapo.. nesamone.. nenoriu uzgauti tu, kurios tau taip teige.. bet higienos laikantis, jokio kvapo tikrai nera schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
KŽ naudoju jau puse metų.Kol kas esu patenkinta.Man geriau nei KT.Žiedas įdėtas būna 3 savaites,paskui 1 sav. pertrauka.Taip pat kaip ir tabletės.
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 10 28, 20:29)
taip..pirma karta idejus zieda, taip jau gaunasi, kad vos po 2sav vel mm.. tik asmeniskai man, tarkim jei isimu KZ antrad, men sulaukiu tik penkat..tris dienas kazkokie pasiruosimai vyksta wink.gif
o del kvapo.. nesamone.. nenoriu uzgauti tu, kurios tau taip teige.. bet higienos laikantis, jokio kvapo tikrai nera  schmoll.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif del higienos drinks_cheers.gif
zodziu supratau, kad nesigailite su KZ, gal reiks ir man bandyti, dar pasitarsiu su savo gydytoja smile.gif
Atsakyti
vienintelis šalutinis poveikis kurį pastebėjau 4 metus naudodama KŽ - tai jo brangumas...... lotuliukas.gif mirksiukas.gif tik dėl šios priežasties ketinu įsidėti Mireną. nail.gif
Atsakyti
na man tai jo kaina normali pasirode ... nes prezervatyvams panasiai isleizdavom
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 10 30, 12:52)
na man tai jo kaina normali pasirode ... nes prezervatyvams panasiai isleizdavom

na, mirena paskaiciavus, gaunasi apie 12 lt menesiui.... o ziedas - ~ 47 lt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2008 10 30, 19:53)
na, mirena paskaiciavus, gaunasi apie 12 lt menesiui.... o ziedas - ~ 47 lt.  blink.gif

na taip bet uz mirena reikia sumoketi didele suma is karto... o ne kiekviena gali sau tai leisti....

Beje noroiu papasakoti ir pasidziaugti, jog zieda isidejau antradieni pirma menesiniu diena, ir vietoj iprastai didelio kraujavimo visa savaite.... gausiai kraujavau tik kazkur 1.5 paros ... jau vakar kraujo buvo lllllaaaaabbbai mazai ... siandien dar is vis nebuvo.... bigsmile.gif thumbup.gif
galva skaudejo ir supykino po paros ziedo turejimo.... dabar jauciuosi puikiai....
ziuresim kas bus toliau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 31 spalio 2008 - 12:41
QUOTE(azen @ 2008 10 31, 12:34)
na taip bet uz mirena reikia sumoketi didele suma is karto... o ne kiekviena gali sau tai leisti....
Beje noroiu papasakoti ir pasidziaugti, jog zieda isidejau antradieni pirma menesiniu diena, ir vietoj iprastai didelio kraujavimo visa savaite.... gausiai kraujavau tik kazkur 1.5 paros ... jau vakar kraujo buvo lllllaaaaabbbai mazai ... siandien dar is vis nebuvo.... bigsmile.gif  thumbup.gif
galva skaudejo ir supykino po paros ziedo turejimo.... dabar jauciuosi puikiai....
ziuresim kas bus toliau.....

as irgi daug kartu pagalvojau apie KZ, bet neramina mintis ar taisyklingai isidesiu, ar neiskris blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2008 10 31, 19:08)
as irgi daug kartu pagalvojau apie KZ, bet neramina mintis ar taisyklingai isidesiu, ar neiskris blush2.gif  biggrin.gif

Žiedą įsikiši ir jis pats kažkaip prisitaiko rolleyes.gif KŽ nejaučiu nei aš, nei mano vyras ax.gif O apie iškritimą...ką aš žinau g.gif Nėr buvęs iškritęs ax.gif Tpfu tpfu tpfu lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif galvoju gal pabandyt ta KZ, arba spirale, bet nei vieno nei kito nesu turejus... g.gif
Atsakyti
As jau issilaisvinau nuo KZ thumbup.gif ir tikiuosi jo daugiau akyse namatysiu ph34r.gif
Isidejau spirale ir kolkas labai patenkinta drinks_cheers.gif nors ir su KZ pradzia nebloga buwo...
o toms kurios naudoja ir naudos:jeigu matote, kad viskas slysta jums is ranku(ty slegencios nuotaikos, pikcio priepuoliai ir dinges noras myletis, pienliges ir pan)-galvokite apie kitoki apsisaugojimo buda. Dabar gailiuosi, kad taip ilgai delsiau KZ atsisakyti... doh.gif
Sekmes, mergaites drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(briga1 @ 2008 10 31, 22:18)
g.gif galvoju gal pabandyt ta KZ, arba spirale, bet nei vieno nei kito nesu turejus... g.gif

nebandyk KZ doh.gif is savo ir kitu patirties sakau... geriau jau is karto spirale dekis, as gailiuosi, kad tik daba sumasciau isidet VS doh.gif
Papildyta:
QUOTE(MODELiukai @ 2008 10 28, 19:59)

taip, tai tiesa, nes pradeda pastoviai pienlige kartotis ir visokie kiti negerumai....
Papildyta:
QUOTE(briga1 @ 2008 10 31, 19:08)
as irgi daug kartu pagalvojau apie KZ, bet neramina mintis ar taisyklingai isidesiu, ar neiskris blush2.gif  biggrin.gif

labai paprasta ji isideti, o del iskritimo, tai neiskris, nebent labai stanginsies ar pan. bet metus nesiojau ir nei karto neiskrito drinks_cheers.gif
Atsakyti