Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(somnambuliste @ 2008 10 02, 11:54)

beje, pritariu tam, kad KZ poveikis net ir pastojus nekenktu vaisiui.. ne taip kaip KT..

o informaciniam lapelyje raso, kad zieda reikia isimt, itarus, kad esi nescia. tai gal ne siap sau raso g.gif gal jau nera toks nekaltas net ir ziedas..
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2008 10 04, 20:37)
o informaciniam lapelyje raso, kad zieda reikia isimt, itarus, kad esi nescia. tai gal ne siap sau raso  g.gif gal jau nera toks nekaltas net ir ziedas..

as irgi ta info pastebejau ant KZ pakuotes unsure.gif bet tai kaip turint KZ viduje, galima itarti jog laukiesi ???????? blink.gif g.gif
Atsakyti
Na man kol kas geriausias apsisaugojimo budas biggrin.gif ,tik kaip pradeda arteti menesines labai skaudeti galva pradejo kaip pradejau nodoti zieda. Bet seniau labai pilva skaudedavo, to nebera, ir zinoma menesines ne tokios gausios pasidare. thumbup.gif
Atsakyti
Jei žiedas tinkamai įdėtas, tai neturėtų iškristi. g.gif Naudojau jį -įsidedi ir pamiršti,nereikėdavo tikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
As pradejau jau skaiciuoti antra menesiuka..tikrai nejauciu jokio diskomforto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeLady @ 2008 09 26, 22:56)
Man irgi dingo noras... Mastau keisti zieda, nes jau nebegaliu. paskutinius puse metu jauciuosi kaip nesveika, nes atrodo galeciau gyvent be sexo. Tuoj nebus nuo ko saugotis, nes nebus su kuo myletis.  doh.gif

va va... as ir mastau kaip jo atsikratyti, bet nzn ka kito pasirinkti... nes pastoviai pienlyge puola sad.gif noro myletis nera, nuotaika nors imk ir nusisauk gun_bandana.gif
daba gi patys graziausi metai, aki reik dziauktis gywenimu... 4u.gif iki KZ tokiu nesamoniu pas mane nebuwo ;(
o geriausi kontraceptikai, tai aspirino tablete tarp koju thumbup.gif
Atsakyti
Na panos nžn, aš KŽ naudoju jau treti metai, nu ir nieko. Taip , pienligė ir mane aplanko i metus vieną kartą, bet daugiau minusų nematau , tik pliusus thumbup.gif mylėtis kaip norėjau, taip ir noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 10 13, 19:26)
Na panos nžn, aš KŽ naudoju jau treti metai, nu ir nieko. Taip , pienligė ir mane aplanko i metus vieną kartą, bet daugiau minusų nematau , tik pliusus  thumbup.gif  mylėtis kaip norėjau, taip ir noriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai saunu thumbup.gif mazai kam taip sekasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 13, 17:44)
tai saunu  thumbup.gif mazai kam taip sekasi  doh.gif

vienas is pozymiu pazymetu ant pokuotes, ar lapely, sumazeja Libido, vadinasi maziau norisi blush2.gif nors beda asmeniskai ne tame kad nenoriu..beda tame kad iniciatyvos nerodau, o visa kita jau kaip sakant tvarkoj paskui buna.. bet vat kad neinicijuoju, tai paciai nebepatinka, ehhh.. tas KZ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 10 13, 20:52)
vienas is pozymiu pazymetu ant pokuotes, ar lapely, sumazeja Libido, vadinasi maziau norisi  blush2.gif  nors beda asmeniskai ne tame kad nenoriu..beda tame kad iniciatyvos nerodau, o visa kita jau kaip sakant tvarkoj paskui buna.. bet vat kad neinicijuoju, tai paciai nebepatinka, ehhh.. tas KZ  doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 13, 18:06)
va va... as ir mastau kaip jo atsikratyti, bet nzn ka kito pasirinkti... nes pastoviai pienlyge puola sad.gif noro myletis nera, nuotaika nors imk ir nusisauk  gun_bandana.gif
daba gi patys graziausi metai, aki reik dziauktis gywenimu...  4u.gif iki KZ tokiu nesamoniu pas mane nebuwo ;(
o geriausi kontraceptikai, tai aspirino tablete tarp koju  thumbup.gif

vat mane pienlige irgi kankina ir kitos priezasties kaip KZ nera verysad.gif bet dabar pradejau gerti maisto papildus, kad sustiprint organizma, tai siek tiek apsiramino, nes buvo jau ikyreje, jei noreciau pasimyleti, tai pienlige, jei ne pienlige, tai myletis nenoriu unsure.gif
Atsakyti
niu ka prisidedu ir as prie KZ naudotoju....
siandien isidejau.... tikiuosi tiks....
o tai klausimas.... dabar man menesines... jos bus savaite.... o isimti reikia po triju savaiciu ... tai gaunasi kad tarp situ mmm ir sekanciu mmm bus tik 2 savaiciu tarpas? doh.gif
Atsakyti