Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(ruutka @ 2007 10 09, 17:28)
o man 12mėn. išrašė  blink.gif

Keista g.gif mano ginekologė sakė, kad ilgiau išrašyti negali, nes kontraceptikų receptas išrašomas ilgiausiai 6 mėnesiams, ot apmovė tada mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 10 09, 21:10)
Keista  g.gif  mano ginekologė sakė, kad ilgiau išrašyti negali, nes kontraceptikų receptas išrašomas ilgiausiai 6 mėnesiams, ot apmovė tada mane  doh.gif

lotuliukas.gif turbut privaciai vaikstai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 09, 21:40)
lotuliukas.gif turbut privaciai vaikstai tongue.gif

Nu tai kad ne, į šeškinės polikliniką vaikštau g.gif
Atsakyti
Nu kazkokia nesamone del tu receptu... g.gif manau vistiek galima rasti kur parduotu ir be jo, pvz manes net neprase
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 10 09, 20:59)
Nu tai kad ne, į šeškinės polikliniką vaikštau  g.gif

pas ką Šeškinėje eini?
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2007 10 10, 12:32)
pas ką Šeškinėje eini?

Eidavau pas Kanapeckienę, bet deja ji išėjo iš ten tai dabar pirmą kartą buvau pas Gelažanskienę ir man ji patiko thumbup.gif
Atsakyti
O as naudoju kontraceptini zieda jau daugiau nei 2metai,siaip viskas lyg ir butu nieko,bet pastaruosius menesius oda pasidare nelabai grazi,ko tai nezmoniskai skaudejo galva,vis lyg spausdavo lyg mausdavo pilvo apacia santykiu metu(sie reiskiniai isnykdavo nenaudojant KZ per 7 pertraukos dienas)...tai nulekiau pas ginekologe,ji apziurejo,sake,kad viskas gerai,kad nesupranta is kur cia pas mene tokie nusiskundimai... g.gif Paklausiau gal galiu pakeist KZ i tabletes,bet ji kazkaip nepritarinaciai i mano pasiulyma sureagavo,paaiskino,kad nei vienose tabletese nera tokio mazo hormonu kiekio,tai net ir nzn ka daryt blush2.gif O juolab,kad dabar dar tie receptai...
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2007 10 11, 21:22)
O as naudoju kontraceptini zieda jau daugiau nei 2metai,siaip viskas lyg ir butu nieko,bet pastaruosius menesius oda pasidare nelabai grazi,ko tai nezmoniskai skaudejo galva,vis lyg spausdavo lyg mausdavo pilvo apacia santykiu metu(sie reiskiniai isnykdavo nenaudojant KZ per 7 pertraukos dienas)...tai nulekiau pas ginekologe,ji apziurejo,sake,kad viskas gerai,kad nesupranta is kur cia pas mene tokie nusiskundimai... g.gif Paklausiau gal galiu pakeist KZ i tabletes,bet ji kazkaip nepritarinaciai i mano pasiulyma sureagavo,paaiskino,kad nei vienose tabletese nera tokio mazo hormonu kiekio,tai net ir nzn ka daryt blush2.gif O juolab,kad dabar dar tie receptai...

as po keliu men naudojimo kz jau jo nenoriu.kad ir daugiau hormonu bet tiek to. rolleyes.gif
Atsakyti
Hm, žiūriu labai mažai kas gerai atsiliepia... aš kaip tik norėjau \iedą pradėt vartot, nes nuo tablečių man baisiai nuotaika kaitaliojasi sad.gif ir teplioja šiek tiek. Bet spėju, jei jau nuo tablečių teplioja (keisiu į didesnės dozės), tai nuo žiedo tuo labiau, jei ten tokios mažos dozės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 09, 17:30)
tai pasiskolink is kurios recepta. nes ten ji tik parodyt reikia.
Man irgi recepta reiks organizuotis, nes pas gydytoja tik 24d. pateksiu, o naudot, jau 20 turesiu unsure.gif

kažkaip nepagalvojau. o gal kuri vilnietė galėtų su manimi pasidalinti tuo receptuku? bandyčiau atsidėkoti. vis praleisčiau tik vieną mėnesį, o ne du, kol eilė iki tos ginekologės ateis?

KŽ matyt kiekvienas oraganizmas skirtingai priima. Man pirmas mėnuo irgi buvo nekoks, ne kartą norėjau traukt laukt žiedą, bet iškentėjau, o nuo sekančio mėnesio viskas man buvo gerai: nei pykino, nei nuo nuotaikos svyravo... jaučiausi normaliai.... bet vat dabar, kai neturiu jo, galiu pasakyti, kad atsinaujino bėrimai, organizmas kaupia skysčius, nes kasryt atsikeliu užtinusi, padaugėjo išskyrų... žodžiu labai noriu KŽ ax.gif
Atsakyti
O man prasidejo labai dazni galvos migreniniai skausmai. Noriu nutraukti ziedo vartojima, bet nezinau, ka pasirinkti alternatyvai. Tris metus turejau spirale, jau issitraukiau, pradejau zieda. Kadangi po kokio pusmecio noreciau vel pastoti, tai spirales nenoriu detis. Tokie mano reikaliukai.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 10 12, 09:02)
Hm, žiūriu labai mažai kas gerai atsiliepia... aš kaip tik norėjau \iedą pradėt vartot, nes nuo tablečių man baisiai nuotaika kaitaliojasi sad.gif ir teplioja šiek tiek. Bet spėju, jei jau nuo tablečių teplioja (keisiu į didesnės dozės), tai nuo žiedo tuo labiau, jei ten tokios mažos dozės g.gif

man atrodo prie tikrai reikia priprast, arba ne visu organizmai ji priima ax.gif
as KZ naudoju 3 men, paskui 5 darau pertrauka, paskui vel 3 men naudoju, po to vel pertrauka (nes MB ilgam isvaziuoja, tai kol jo nera - ziedo nenaudoju)
Tai va, man pirma naudojimo menesi anksciau tik patepdavo, o antra menesi jau viskaks susitvarkydavo thumbup.gif
O si karta - visa pirma menesi man kraujoja, bet nezymiai. Gine pasake, kad cia normalu, kadangi ziede yra mazos hormonu kiekis, dabar ziuresiu kaip su antru menesiu bus ax.gif tikiuosi viskas atsistatys blush2.gif
Tai kad pabandyk, gal tau tiks mirksiukas.gif
Atsakyti