As naudoju jau antra cikla ir esu patenkinta, jokiu salutiniu poveikiu kolkas, tik kai kuri cia rase, pirma menesi jauciau truputi niezejima, tikrai ten nesvariu rankycio nekaisioju, nera reikalo , tiesiog manau ziedo hormonai prisitaike prie organizmo, dabar jau nieko nejauciu
Aš naudoju KŽ jau trejus metus. Ir esu labai patenkinta Tiesa, pirmą mėnesį man tepliojo, nors perėjau po KT, bet daugiau jokio šalutinio poveikio nejaučiu. Vyras jo taip pat nejaučia. Nieko neskauda, svoris neauga, na, jis truputį auga, bet... manau, kad tai nuo sėdimo darbo ir fizinio krūvio trūkumo... Dabar jau sunku pagalvoti, kad reikėjo kiekvieną dieną KT ryti. Dėl KŽ aš tariausi su gydytoja, na, norėjau kuo nors pakeisti KT, nes turiu problemų su viškinimu, tai man patarė KŽ, ir labai juo džiaugiuosi. Tokia mano patirtis.
o as ruosiuos nuo mm pradet vartoti, tik nezinau, ar tiks...ar mokesiu naudotis
QUOTE(rasike @ 2008 08 25, 15:42)
o as ruosiuos nuo mm pradet vartoti, tik nezinau, ar tiks...ar mokesiu naudotis
Aha, man irgi tas pats. Siandien isidejau, bet kazkaip jauciu as kazka, kazkoks ne toks jausmas Ar taip turi buti?
Ir dar vienas kvailas klausimas, ar galima naudoti tamponus? Gal sulus ar dar kas nutiks KZ, sakes, kokia baile esu, bet , sako, kad atsarga gedos nedaro...
QUOTE(Adaira @ 2008 08 26, 21:25)
Aha, man irgi tas pats. Siandien isidejau, bet kazkaip jauciu as kazka, kazkoks ne toks jausmas Ar taip turi buti?
Ir dar vienas kvailas klausimas, ar galima naudoti tamponus? Gal sulus ar dar kas nutiks KZ, sakes, kokia baile esu, bet , sako, kad atsarga gedos nedaro...
galima naudoti ir niekas nesulus, tik istraukiant tampona reikia atsargiai, kad ziedo kartu neistrauktum o ka jauti ir koks kazkoks ne toks jausmas? turi apibudint, nes mes ne ekstrasensai
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 08 27, 07:46)
galima naudoti ir niekas nesulus, tik istraukiant tampona reikia atsargiai, kad ziedo kartu neistrauktum o ka jauti ir koks kazkoks ne toks jausmas? turi apibudint, nes mes ne ekstrasensai
Lyg slidinetu kazkas Gal netinkamai isidejau, bet toks jausmas, kai as judu tai ir jis juda
QUOTE(Adaira @ 2008 08 27, 08:03)
Lyg slidinetu kazkas Gal netinkamai isidejau, bet toks jausmas, kai as judu tai ir jis juda
bet gal tau tik atrodo, nes zinai, kad ten viduje kazkas yra , jei tas jausmas nekelia didelio diskomforto, tai manau su laiku turetu praeiti. Man is pradziu vis atrodydavo, kad iskris , bet paskui visi tokie atrodymai praejo
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 08 27, 16:33)
bet gal tau tik atrodo, nes zinai, kad ten viduje kazkas yra , jei tas jausmas nekelia didelio diskomforto, tai manau su laiku turetu praeiti. Man is pradziu vis atrodydavo, kad iskris , bet paskui visi tokie atrodymai praejo
Aciu, BloodBlondie, uz atsakymus
Man taip pat toks jausmas Tikiuosi, greit apsiprasiu.
Tai kaip suprantu, praejus 7 dienoms nuo isidejimo KZ jau galima drasiai ...
adaira, ner uz ka
tikrai taip, po 7 dienu drasiai
tikrai taip, po 7 dienu drasiai
Mergaitės turiu problemėlę: pirmą mėnesį naudoju KŽ, vakar reikėjo išsiimti, bet niekaip nesugebėjau, tik kraujas plūst pradėjo. Dabar skaičiau šitą temą ir toks jausmas apėmė, kad gal jo ten nėra? Jūs lengvai jį užčiuopiat kai reik išimti? Aš lyg ir užčiuopdavau, bet kai reik traukti nesitraukia, net silpna vakar darės, jau neramu žiauriai
QUOTE(vaida L @ 2008 08 28, 08:58)
Mergaitės turiu problemėlę: pirmą mėnesį naudoju KŽ, vakar reikėjo išsiimti, bet niekaip nesugebėjau, tik kraujas plūst pradėjo. Dabar skaičiau šitą temą ir toks jausmas apėmė, kad gal jo ten nėra? Jūs lengvai jį užčiuopiat kai reik išimti? Aš lyg ir užčiuopdavau, bet kai reik traukti nesitraukia, net silpna vakar darės, jau neramu žiauriai
Vaje, as tai vis pasitikrinu ar jis vietoje, tikrai labai gerai uzciuopiu. Gal nulek pas gine, jei yra istrauks. o jei nera pazes echo ar nesilauki.
QUOTE(Adaira @ 2008 08 28, 09:55)
Vaje, as tai vis pasitikrinu ar jis vietoje, tikrai labai gerai uzciuopiu. Gal nulek pas gine, jei yra istrauks. o jei nera pazes echo ar nesilauki.
Būčiau Lietuvoje, tai nesukčiau čia galvos ir jau sėdėčiau prie kabineto Bet Maskvoje neturiu gydytojo ir net neįsivaizduoju kur eiti. Čia medicina baisi. Aš kažkaip niekad nesitikrindavau ar jis yra, įsidėjau ir pamiršau