Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Sveikis, pirma menesi bandau saugotis su KZ, isidejus jau tris savaites, bet vis dar kraujuoju, ar buvo kamnors taip?
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2008 07 09, 21:41)
Sveikis, pirma menesi bandau saugotis su KZ, isidejus jau tris savaites, bet vis dar kraujuoju, ar buvo kamnors taip?

kiek jau kalbejau su mergaitem, daugeliui taip blink.gif bet man vat ne karto.. viskas super duper ciki buvo visus 2 metus ax.gif nzn net ka ir pasakyti.. arba pakenteti arba keisti apsauga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 07 09, 21:35)
kiek jau kalbejau su mergaitem, daugeliui taip  blink.gif  bet man vat ne karto.. viskas super duper ciki buvo visus 2 metus  ax.gif  nzn net ka ir pasakyti.. arba pakenteti arba keisti apsauga  blush2.gif

O kitom visada taip buvo ar tik pirma menesi?
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2008 07 10, 08:01)

man tai tik pirmą. O dabar nieko. Labai aš patenkinta tuo žiedu iš tikrųjų blush2.gif
Atsakyti
O man tai vat irgi pirmas tris savaites labai tepliojo, ne tai kad kraujavo, bet rudos isskyros...dabar jau trecia diena kaip issiemiau, tai iskart prasidejo menesines, na po keletos dieneliu desiu antra karta zieda, tai ziuresiu kaip cia bus su tuo kraujavimu, gal baigsis. Siaip neturiu dideles patirties, bet man kazkaip visai patinka tas KZ:)
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2008 07 10, 09:01)

as dar tik 10 dienu su ziedu, bet tepliojimas vis nesiliauja schmoll.gif
Atsakyti
tom, kurios nuo KT perėjot prie KŽ noras gryžo ar tas pats? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 07 11, 00:36)
tom, kurios nuo KT perėjot prie KŽ noras gryžo ar tas pats?  unsure.gif

noras ko??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 07 11, 10:17)
noras ko???  ax.gif

vyyyyro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 07 11, 11:37)

Hmz... Na tai kad noras ir nebuvo dingęs niekur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 07 10, 23:36)
tom, kurios nuo KT perėjot prie KŽ noras gryžo ar tas pats?  unsure.gif

Jai nuo kt dingo,tai nuo kž tikrai negrįš,nes tai tie patys hormonai-veikiantys tuo pačiu principu ir net didesnis kiekis nei naujausiose kt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 07 11, 12:41)
Jai nuo kt dingo,tai nuo kž tikrai negrįš,nes tai tie patys hormonai-veikiantys tuo pačiu principu ir net didesnis kiekis nei naujausiose kt. 4u.gif

kaip neįdomu ax.gif
Atsakyti