Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Vis paskaitau komentarus, bet nors ir neidealiai man tinka KZ, bet nesiryztu jo keisti niekuo kitu. Labai jau jis patogus dalykelis
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 06 30, 20:41)
gal kaip tik normali  4u.gif  o man prasidejo galvos skausmau po metu naudojimo..ir visus antrus metus, karta per men, uz galvos susiemusi, susmunku i pagalve... ir  bijau.gif

man po dveju metu KT naudojimo (logest) prasidejo karta per menesi galvos skausmai po 3 dienas doh.gif net ejau magnetinio rezonanso daryti, o galiausiai nuejau pas gine siaip pasitikrinti, pasiskundziau del skausmu, tai iskart pasake, kad bus KT salutinis poveikis ir kad laikas mesti ir eiti lelius gaminti biggrin.gif ir jos zodziai tikrai pasitvirtino, tik meciau KT ir baigesi visi skausmai bigsmile.gif
dabar jau bijau ka ir benaudot, nes ta skausma dar dabar pamenu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš jau antri metai naudoju, na toks patogus daiktas, kad negaliu atsidžiaugti, bet buvau padarius mėnesio pertrauka, per savo neapsižiūrėjimą, dabar naudoju toliau ir viskas puiku.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 07 04, 00:16)
man po dveju metu KT naudojimo (logest) prasidejo karta per menesi galvos skausmai po 3 dienas  doh.gif  net ejau magnetinio rezonanso daryti, o galiausiai nuejau pas gine siaip pasitikrinti, pasiskundziau del skausmu, tai iskart pasake, kad bus KT salutinis poveikis ir kad laikas mesti ir eiti lelius gaminti  biggrin.gif  ir jos zodziai tikrai pasitvirtino, tik meciau KT ir baigesi visi skausmai  bigsmile.gif
dabar jau bijau ka ir benaudot, nes ta skausma dar dabar pamenu  doh.gif  verysad.gif

puikiausiai tave suprantu... as zinau kad tai del KT...ir jau sakiau, pakaks...pertrauka darysiu... nes tie skausmai doh.gif
ilsesiuos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 07 04, 13:38)
puikiausiai tave suprantu... as zinau kad tai del KT...ir jau sakiau, pakaks...pertrauka darysiu... nes tie skausmai  doh.gif
ilsesiuos..  4u.gif

lelius gaminkit, pailsesit tikrai ir nuo skausmu ir nuo mmm ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 07 06, 11:17)
lelius gaminkit, pailsesit tikrai ir nuo skausmu ir nuo mmm  ax.gif  biggrin.gif

išskyrus tada kai reiks gimdyt tongue.gif ania? hihihi.gif
Atsakyti
Vakar uzejau i vaistine , paklaust ar butinas receptas rolleyes.gif
Ten jauna panele dirba, paziurejo i mane ir pasake kad jaigu tikrai daktaras leidzia.... vobsem pardave biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 07 06, 11:24)
išskyrus tada kai reiks gimdyt tongue.gif ania? hihihi.gif

per gimdyma galvos skausmas nekankina kiek atsimenu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane vis kankina klausimas ar mylintis KZ netrukdo partneriui, o gal naudojates tuo, kad iki 3val be KZ tai nieko blogo?
Na o tas prisitaikymo periodas tai mane varo i nevilty unsure.gif aisku nesikankinu as cia jau visus tris menesiuis, tik pirma savaite, bet vat klausimukas - myletis kai teplioja... ahmmm Na suprantu - esu neismanele blush2.gif bet kad iki siol su tokiu klausimuku nera teke susidurti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolis: 08 liepos 2008 - 08:58
QUOTE(dolis @ 2008 07 08, 10:57)
Mane vis kankina klausimas ar mylintis KZ netrukdo partneriui, o gal naudojates tuo, kad iki 3val be KZ tai nieko blogo?
Na o tas prisitaikymo periodas tai mane varo i nevilty unsure.gif aisku nesikankinu as cia jau visus tris menesiuis, tik pirma savaite, bet vat klausimukas - myletis kai teplioja... ahmmm  Na suprantu - esu neismanele blush2.gif  bet kad iki siol su tokiu klausimuku nera teke susidurti

as is savo patirties kalbesiu,nes nzn kaip visoms panelems tas ziedas... mano vyras jo nejaucia.. jis labai paslankus, prisitaiko prie tavo kuno... o teplioja.. jei teplioja 3men is eiles, rejk pas gine nukeliauti, pasikonsultuoti... as asmeniskai, jokiu tepliojimu net pirma sav isidejusi neturejau.... ir per 2metus, turejau tik viena karta patepliojima, 3dienos pries mm... gine sake normalu, nes tada is tiesu dideli stresa isgyvenau ir KZ nieko neitakojo... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 07 06, 12:17)
lelius gaminkit, pailsesit tikrai ir nuo skausmu ir nuo mmm  ax.gif  biggrin.gif

na cia toks planas chuliganas ir yra ..."motinystes" atostogos.. nuo KZ ir galvos skausmu blush2.gif is tiesu, tai laikas laikas laikas... o dabar bus bent paciai ramu, kad ne as cia stabdis ax.gif
Atsakyti
man taip pat gydytoja israse KZ, nes pasiskundziau, kad atsibodo gerti KT, cia pasiskaicius pasidare neramu, uz keliu dienu tureciau isideti, dabar jau pasimeciau nezinau ka daryti, nu bet nepabandzius nesuszinosiu ar man tinka doh.gif
Atsakyti
Man jau antras mėnuo teplioja - jei teplios iki šio savaitgalio - mesiu lauk, nes visas pampersų ir tamponų atsargas jau išnaudojau blink.gif
Atsakyti