Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(asta-saulė @ 2008 06 24, 21:37)
sveikutės 4u.gif na žiūriu ir daugiau jaučia kaip ir šalutinį sakyčiau KŽ poveikį-svorio augimą.... g.gif  cool.gif taigi aš KŽ naudojau apie metus;viskas buvo tiesiog puiku thumbup.gif ......tačiau nusigandau kai užlipau ant svarstyklių......... doh.gif na manau jos kažkaip su tuo susiję g.gif dabar aš nebenaudoju KŽ,o galvoju pereit prie varinės spiralės.... ax.gif  blush2.gif

o spirale tik gimdziusioms? ar ja deda ir toms, kurios dar negimde??? kazkur tai girdejau.. gal tik mitas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau paklausti - gal kas perejo is KT ir pradejo zieda naudoti - kokia patirtis?
Kiek supratau ziede maziau hormonu ir issiskidami nulat palaiko ta pati lygi organizme, skirtingai nu tableciu?
Jei mano organizmas normaliai toleruoja KT (esu vartojus kelias skirtingas), tai tiketina, kad su ziedu nebus problemu?
Ir dar - ar ziedas nepadidina kokiu uzdegimu ar pan tikimybes?
smile.gif 4u.gif
Atsakyti
KT naudoju jau daugiau kaip pusę metų negaliu atsidžiaugt thumbup.gif
man svoris neauga,atvirkščiai- krenta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAMA: 25 birželio 2008 - 18:16
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 25, 20:15)
man svoris neauga,atvirkščiai- krenta  ax.gif

KT naudoju ~2metus.. svorio priaugau maziau nei su KT.. bet nemanau kad galima vien KZ ar KT kaltinti... bet didziausia beda-galvos skausmai doh.gif .. viska kita super gerai thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Su KŽ sergu jau 20 dienų doh.gif , ryt išimt jau reikėtų tongue.gif
Kitokių blogumų nebuvo schmoll.gif
Bandysiu dar mėnesį - bet jei vėl sirgsiu ištisai, trečiam mėnesiui vyrui ir man kantrybės gali pritrūkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ratatankė: 25 birželio 2008 - 20:25
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 25, 19:15)
man svoris neauga,atvirkščiai- krenta  ax.gif

susivėliau blush2.gif ne KT,o KŽ blush2.gif
Atsakyti
sveikos visos, noriu ir as pasidalinti savo patirtimi. zieda naudoju (tiksliau-naudojau) pusantru metu. turbut esu visiskai nenormali, bet man butent tiek laiko uzeme isistikinti jo neigiamais pasaliniais poveikiais, del padidejusios svorio vis kaltinau save, nei is sio nei is to eme ziauriai pusti pilva, ko gyvenime nera buve, ka besuvalgyciau, kartais uztekdavo vieno kito kasnio ir pilvas - kaip balionas. iki ziedo uztekdavo pusdieni nevalgyti ir pilvas isiraukdavo, o po ziedo galedavau pusbadziu gyvent kad ir tris dienas is eiles - jokio poveikio doh.gif nakti daznai prakaitas musdavo - atsikeldavau net slapiais plaukais, kartais pamausdavo galva. del sirgimo buvau patenkinta - dideli skausmai baigesi, tik nedaug tepliodavo. bet db kantrybe truko galutinai isitikinus, kad cia nuo KZ - nebenaudoju jau savaite, ziuresim, lauksim rezultatu. tik iskilo viena beda - ka daryt? kaip saugotis? "naturaliu" budu nepripazistu-nepsitikiu, o prezai ne pati maloniausia iseitis.
ai, beje, del receptu, as turiu metams, pasakiau gydytojai, kad isvaziuoju uzsienin, tai israse be problemu, be to, juk vaistineje vienu kartu galima daugiau nei viena pirkt, kazkada pirkdavau po 4-5 ir laikydavau saldytuve smile.gif
sekmes ir sveikatos visoms naudojancioms mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojau tik 2,5 savaites,neistveriau tu salutiniu poveikio,nors man sake kad po 3men jie dingsta,z pikino galva skaudedavo ir t,t, nuspredziau nesikankint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2008 06 30, 18:40)
naudojau tik 2,5 savaites,neistveriau tu salutiniu poveikio,nors man sake kad po 3men jie dingsta,z pikino galva skaudedavo ir t,t,  nuspredziau nesikankint  verysad.gif

Negi tie pašaliniai poveikiai tokie dažni? Naudojau KŽ 4 mėn, nei priaugau svorio, nei skaudėjo galvos, nei pykino... Gal aš nenormali? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 06 30, 18:53)
Negi tie pašaliniai poveikiai tokie dažni? Naudojau KŽ 4 mėn, nei priaugau svorio, nei skaudėjo galvos, nei pykino... Gal aš nenormali?  blink.gif

gal kaip tik normali 4u.gif o man prasidejo galvos skausmau po metu naudojimo..ir visus antrus metus, karta per men, uz galvos susiemusi, susmunku i pagalve... ir bijau.gif
Atsakyti
Ir aš naudoju KŽ. Man jis labai patinka. Pati apie jį susiradau info,nusprendžiau pabandyti,gydytoja tik palaikė mane thumbup.gif . Priežastis kodėl sumaniau jį naudoti ta,kad gerdama KT vis turėdavau stebėti laikrodi,kad nepražiopsoti ją išgerti laiku,jei suviduriuoji per pora val. nuo išgertos piliulės jos veikimas mažėja,taip pat ir jei supykina ir vemi... doh.gif . Man tai labai netrugdė, tačiau kai yra pasirinkimas pabandyti kažką geriau.....O ir kaina labai panaši,gėriau Yarine.
Taigi žiedas su manimi jau 2 metai,aš esu patenkinta biggrin.gif . Tiesa mėnesinės tapo labiau jaučiamos,kartais ir skausmingos,tačiau manau tai dėl hormonu mažesnio kiekio,nes kai nieko nevartojau mėnesinės buvo žiauriai skausmingos. Vyrui irgi gerai,sakė jo nejaučia.Kartais jis man pasislenka žemyn,tačiau ta bėda greit pataisoma tualete thumbup.gif Manau reiktų bent pabandyti pakeisti KT i KŽ ir panaudoti bent tris mėnesius, sako tiek laiko pakanka organizmui apsiprasti. O tada jei netiks tai ką gi... Nes man tai yra labai patogi ir patikima apsisaugojimo priemonė mirksiukas.gif
Atsakyti
palieku jusu bureli:( naudojau zieda 8 menesius. pirma menesi visa pratepliojo, poto puse metu buvo viskas super ir man jis labai patiko, bet paskutinius menesius pradejo 5 dienas pries isemima teplioti, daktare pasake, kad man ju hormonu doze yra per maza ir pakeite i kt:)
Atsakyti