sveikos visos, noriu ir as pasidalinti savo patirtimi. zieda naudoju (tiksliau-naudojau) pusantru metu. turbut esu visiskai nenormali, bet man butent tiek laiko uzeme isistikinti jo neigiamais pasaliniais poveikiais, del padidejusios svorio vis kaltinau save, nei is sio nei is to eme ziauriai pusti pilva, ko gyvenime nera buve, ka besuvalgyciau, kartais uztekdavo vieno kito kasnio ir pilvas - kaip balionas. iki ziedo uztekdavo pusdieni nevalgyti ir pilvas isiraukdavo, o po ziedo galedavau pusbadziu gyvent kad ir tris dienas is eiles - jokio poveikio
nakti daznai prakaitas musdavo - atsikeldavau net slapiais plaukais, kartais pamausdavo galva. del sirgimo buvau patenkinta - dideli skausmai baigesi, tik nedaug tepliodavo. bet db kantrybe truko galutinai isitikinus, kad cia nuo KZ - nebenaudoju jau savaite, ziuresim, lauksim rezultatu. tik iskilo viena beda - ka daryt? kaip saugotis? "naturaliu" budu nepripazistu-nepsitikiu, o prezai ne pati maloniausia iseitis.
ai, beje, del receptu, as turiu metams, pasakiau gydytojai, kad isvaziuoju uzsienin, tai israse be problemu, be to, juk vaistineje vienu kartu galima daugiau nei viena pirkt, kazkada pirkdavau po 4-5 ir laikydavau saldytuve
sekmes ir sveikatos visoms naudojancioms