Labas
Aš laikau vonioj, stalčiuje Nemanau, kad per kelias dienas ten jam gali kažkas atsitikti
QUOTE(adiaVT @ 2008 06 17, 21:16)
sveikos
o as norejau paklausti, kur jus laikote zieda namuose? zinau, kad vaistinese ji laiko saldytuve. bet ar nieko jam neatsitiks jei laikysi kur nors spintelej?
o as norejau paklausti, kur jus laikote zieda namuose? zinau, kad vaistinese ji laiko saldytuve. bet ar nieko jam neatsitiks jei laikysi kur nors spintelej?
jei perki TAM kartui, ir isidedi is karto o jei paperki kelis, as laikau saldytuve, tada jis patikimesnis ilgesni laika... jei laikysi ne saldytuve, patikimas 3men nuo pirkimo dienos
QUOTE(adiaVT @ 2008 06 17, 19:16)
sveikos
QUOTE(star* @ 2008 06 17, 19:53)
Labas
Aš laikau vonioj, stalčiuje Nemanau, kad per kelias dienas ten jam gali kažkas atsitikti
as jei ir kelias dienas laikau namuose, tai imetu i saldytuvo dureles, kad ramiau butu, bet paskaiciau knygute prie KZ prideta, tai ten kazkaip ne aukstesneje nei +20 (atrodo, ar +25) temperaturoje laikyti galima, nes jei ispuola veztis i kelione tai tada su saldytuvu ne visada iseina veziotis o vonioj nepatariu laikyti, jei vonioje yra dregna ir karsta, bet jei vesu ir sausa, tai tada galima ir vonioje
O įdomu kaip dera KŽ ir pirtis bijau eiti į pirtį, sakau gal karštyje poveikis mažėja neteko niekam išsiaiškinti šio kl.?
QUOTE(astor @ 2008 06 16, 18:53)
Protingiausia pačiai išbandyt,neverta pasikliaut kitų patirtimi,nes kiekvienai moteriai skirtingai,man labai nepatiko ir aš vartoju kt,kitom .Nepabanžius nesužinosi,o dabartinė kontracepsija nėra didelis blogis,šiais laikais yra ir kenksmingwesnių dalykų.Pvz.merginos stebis kodėl kt rašo nuo cistų,tipo nejau nėra jokių vaistų,bet ar vaistai būtų geriau už kt?Pabandysi,netiks ir nenaudosi
Ačiū už patarimą
Pirtyje jis veikia taip pat kaip ir kambaryje, virtuveje... ir t.t. juk jis jau pas tave viduje, ne dezuteje.. ir temperatura kuno juk irgi svyruoja iki 37... tad nepergyvenciau.. KZ jau antri metai mano draugas... ir nei pirtys, nei antibiotikai.. niekas jo neveike..super daiktas bet kaip ir kitos minejo anksciau, nusipirkus patarciau imesti i saldytuva... vonios kambarys tam netinka...
aisku.. aciu, merginos
na ka, as jau 3 savaites atnesiojau..tepe kiekviena miela diena ir siaip nezinau...nelikau labai apzaveta, turbut mesiu ta reikala ir antro nebebandysiu
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 06 21, 00:24)
na ka, as jau 3 savaites atnesiojau..tepe kiekviena miela diena ir siaip nezinau...nelikau labai apzaveta, turbut mesiu ta reikala ir antro nebebandysiu
tokiu atveju patarciau pleistra, nenuodinkit kepenu, nesigadinkit skrandziu... bet, nuomone, dar ne 100% tiesa.. ieskokit, ir rasit SAVO saugos priemone
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 06 20, 22:24)
man lygiai taip buvo pirmą mėnesį. Laukiau tų 21 dienų, kad tik traukt lauk ir iš viso-man netepė, o normaliai kraujavo gydytoja vis tik siūlė bandyt dar vieną mėnesį. Paklausiau. Ir negaliu atsidžiaugt netepa, nekraujuoja, nesijaučia pasaka kažkokia. Tik....man atrodo, kad kiek storėju ar čia vadžias atleidau ar yra kas dar storėja nuoKŽ?
Bandyk dar kartą
Tik....man atrodo, kad kiek storėju ar čia vadžias atleidau ar yra kas dar storėja nuoKŽ?
Bandyk dar kartą
[/quote]
na ne tau vienai, "tik atrodo".. man toks jausmas.. ir apetitas rodos, ne didesnis, bet vis delto, kointracepcija vercia jaustis visai minkshtutei.. net nzn kaip pasakyti.. ne didesne, bet kaip su ne savo oda
bet vat isimu 7dienoms, ir rojus.. viskas susistato..idedi-ir vel...
na kaip kam gal..nzn.. kazka tenka aukoti
Bandyk dar kartą
[/quote]
na ne tau vienai, "tik atrodo".. man toks jausmas.. ir apetitas rodos, ne didesnis, bet vis delto, kointracepcija vercia jaustis visai minkshtutei.. net nzn kaip pasakyti.. ne didesne, bet kaip su ne savo oda
bet vat isimu 7dienoms, ir rojus.. viskas susistato..idedi-ir vel...
na kaip kam gal..nzn.. kazka tenka aukoti
sveikutės na žiūriu ir daugiau jaučia kaip ir šalutinį sakyčiau KŽ poveikį-svorio augimą.... taigi aš KŽ naudojau apie metus;viskas buvo tiesiog puiku ......tačiau nusigandau kai užlipau ant svarstyklių......... na manau jos kažkaip su tuo susiję dabar aš nebenaudoju KŽ,o galvoju pereit prie varinės spiralės....