Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(astor @ 2008 06 03, 02:19)
Aš tai manyčiau,kad sulauk mėnesinių,daryk 7 dienų pertrauka,tada isidėk išnaujo,bet isidėjus kokia savaite papildomai saugokis ax.gif

as irgi taip manau smile.gif kazko labiausiai man prie sirdeles toks variantas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gimusi_myleti: 03 birželio 2008 - 05:51
QUOTE(žostautė @ 2008 05 16, 11:05)
Sveikos, mergytės  4u.gif
Trečiadienį pradėjau naudoti KŽ, aišku, kaip čia kai kurios minėjo, mėnesinės ėmė ir iškart dingo  blink.gif  Tai va klausimas, o jau galimanebenaudoti prezervatyvo kažin?...  blush2.gif  (uj kaip jie man nepatinka  blush2.gif )

Beje, nesitikėjau kad taip nieko nesijaus įsidėjus  thumbup.gif

man irgi mmm dingo, bet prasidejo tiesiog tepliojimai tokie unsure.gif
isidejus nesijaucia, bet man keista, kad jis taip arti, vos ikisu pirsta ir jau jauciu, tai visad tolyn pastumiu biggrin.gif nors iskristi tikrai neiskristu, bet paranoja, kad nepateks visi hormonai ten kur reikalinga g.gif

beje, per tas pirmas dienas po isidejimo krutine skaudet pradejo, taip nudiegdavo vis, padilkciodavo, tai nezinau ar cia KZ priskirti ar sutapimas tiesiog g.gif as dar tik savaite kaip isidejusi, tai visi pojuciai idomus..bet kad nuo saldytuvo negaliu atsitraukti tai faktas blink.gif doh.gif niekad to nera buve schmoll.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif naudoju KZ jau beveik metus. Lyg ir viskas neblogai:)siokie tokie pasaliniai dalykeliai yra -gausesnes isskyros ir padidejusi krutine...taciau ne kiekviena men buna vienodai, ziurek, viena men -viskas ok, o kita -krutine pamaudzia...bet seip man patogus dalykas -nieko nejauciu, vyrui netrukdo:)depresijos nera, potraukis islikes:)
Atsakyti
Vaje, man čia paskaitinėjus visai galva susisuko, nebežinau kuo tikėti g.gif Ginekologė išrašė KŽ, nes man yra išoperuota tulžis, dėl to ji nepatarė naudoti KT. Neužilgo reiks išbandyti KŽ, bet dabar jau nebežinau ar aš jį noriu išbandyti verysad.gif čia tiek blogybių apie KŽ rašo, kad vaje vaje... apskirtai norisi jokių kontraceptikų nevartoti, bet ginek patarė juos vartoti norint išvengti endometriazės, kuri man gresia verysad.gif tai dabar ir mąstau, kaip čia protingiau pasielgus... ax.gif
Atsakyti
Ar būtinas receptas KŽ?

Kokiam laikui jį tada išrašo, jei reikalingas? Tik mėnesiui ar ilgiau?

Man išvis nesuvokiama, kad man db motriškai reiks lakstyt, atsėdėt eilėse su dviem vaikais, kad gaut receptą. Suprantu, kad nepilnametėm pakontroliuot reik, bet jau "apsivaikavusiom" na nežinau, man keistai.
Pasitart, taip, reikia, gydytoja patars, bet suaugusiai lakstyt lapelio.... schmoll.gif absurdas
Atsakyti
QUOTE(Santi @ 2008 06 14, 14:01)
Ar būtinas receptas KŽ?

Kokiam laikui jį tada išrašo, jei reikalingas? Tik mėnesiui ar ilgiau?

Man išvis nesuvokiama, kad man db motriškai reiks lakstyt, atsėdėt eilėse su dviem vaikais, kad gaut receptą. Suprantu, kad nepilnametėm pakontroliuot reik, bet jau "apsivaikavusiom" na nežinau, man keistai.
Pasitart, taip, reikia, gydytoja patars, bet suaugusiai lakstyt lapelio.... schmoll.gif absurdas

visoms vienodai cool.gif
Papildyta:
o kiek kainuoja dabar kontraceptinis ziedas?ir kuriam laikui jis idedamas
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 06 14, 21:42)
visoms vienodai cool.gif
Papildyta:
o kiek kainuoja dabar kontraceptinis ziedas?ir kuriam laikui jis idedamas

idedamas jis 21 dienai, 7 dienas pertrauka, per kurias mm blush2.gif .. o kaina jo labai ivairi, as kadangi gyvenu UK, tenka i LT grizus uzsipirkti keliems menesiams.. per kaledas pamenu buvo 45lt, per velykas jau 51lt g.gif .. tad mazdaug tokios butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo somnambuliste: 15 birželio 2008 - 10:41
Aš žiedą naudoju jau daugiau negu metus. Na man tai viskas gerai , nepalyginsi su teblėtemis.
Atsakyti
man tai su ziedu jau 3 cikla is eiles menesines trunka vos 3 dienas 4u.gif ar tai gali buti susije su ziedu? iki tol naudojau pleistra ir sirkdavau 5 d g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 06 16, 00:23)
man tai su ziedu jau 3 cikla is eiles menesines trunka vos 3 dienas 4u.gif ar tai gali buti susije su ziedu? iki tol naudojau pleistra ir sirkdavau 5 d g.gif

visiskai imanoma.. man per du metus naudojimo KZ, mm sumazejo nuo 5d iki 3.. tad tikros mm dabar vos 3d.. ir su gine konsultavausi, cia visiskai normalu ir naturalu.. tad beliko tik dziaugtis, kad nebekraujuoju kaip kadaise, po 7d.. ir labai viskas lengva, paprasta.. geriau ir buti negali, turint galvoje, kad vis del to organizmas nuodijamas papildomais hormonais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joginte @ 2008 06 14, 01:24)
Vaje, man čia paskaitinėjus visai galva susisuko, nebežinau kuo tikėti  g.gif  Ginekologė išrašė KŽ, nes man yra išoperuota tulžis, dėl to ji nepatarė naudoti KT. Neužilgo reiks išbandyti KŽ, bet dabar jau nebežinau ar aš jį noriu išbandyti  verysad.gif čia tiek blogybių apie KŽ rašo, kad vaje vaje... apskirtai norisi jokių kontraceptikų nevartoti, bet ginek patarė juos vartoti norint išvengti endometriazės, kuri man gresia  verysad.gif tai dabar ir mąstau, kaip čia protingiau pasielgus...  ax.gif

Protingiausia pačiai išbandyt,neverta pasikliaut kitų patirtimi,nes kiekvienai moteriai skirtingai,man labai nepatiko ir aš vartoju kt,kitom thumbup.gif .Nepabanžius nesužinosi,o dabartinė kontracepsija nėra didelis blogis,šiais laikais yra ir kenksmingwesnių dalykų.Pvz.merginos stebis kodėl kt rašo nuo cistų,tipo nejau nėra jokių vaistų,bet ar vaistai būtų geriau už kt?Pabandysi,netiks ir nenaudosi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
o as norejau paklausti, kur jus laikote zieda namuose? zinau, kad vaistinese ji laiko saldytuve. bet ar nieko jam neatsitiks jei laikysi kur nors spintelej? blush2.gif
Atsakyti