Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

o man ziedas netiko,ciklo vidury tepliodavo,gyd.sake pirmus trys menesius taip gali but,bet as tik du istraukiau,tiesiog netiko..tai nutraukiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 05 13, 13:09)
as esu ji naudojus,tai jis man po  smileysex.gif  visada iskrisdavo,tik ryta ziuriu kad randu beklodama lova,ir daugiau nebenaudojau  verysad.gif 2men isvargau

Siaip, tai jeigu jis vis iskrenta ar nemalonus pojuciai buna, tai paprasciausiai isiimi tam laikiui ir viskas 4u.gif Asmeniskai mes, taip ir darom jau biveik 3 metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 10 03, 10:46)
sveikos, niu va ir man įsiūlė ginekologė žiedą, nors aš gal labiau linkus buvau i tabletes, nes jau esu vartojus ir man visai tiko ir plius dar  noriu, kad ir nuo spuogučių padėtų, bet ji mane įtikinėjo, kad ir žiedas padės ir kox jis nuostabus (čia man jau pakvipo reklama kaip reikiant g.gif ) o kaip jum, ar turi kokios įtakos?  ax.gif

netikėkit aklai ginekologėm ir gyditojomis,už tuos receptus jos pinigus iš firmų gauna.Aš vislaik paklausiu kas ir kaip,grįžus namo pasiknisu internete info ir tik tada apsisprendžiu ar man tinka tas preparatas.Man irgi žiedą labai gyrė,bet pasirodo ten padidintas hormonų kiekis.Jis taip pat veikia organizmą kaip ir kt,bet gyditojai dažnai nepaaiškina ir merginos mano,kad veikia tik vietiškai,kaip barjerinė priemonė.Jis tik toms kur labai sunku kas vakarą tabletę išgerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 22, 08:54)
netikėkit aklai ginekologėm ir gyditojomis,už tuos receptus jos pinigus iš firmų gauna.Aš vislaik paklausiu kas ir kaip,grįžus namo pasiknisu internete info ir tik tada apsisprendžiu ar man tinka tas preparatas.Man irgi žiedą labai gyrė,bet pasirodo ten padidintas hormonų kiekis.Jis taip pat veikia organizmą kaip ir kt,bet gyditojai dažnai nepaaiškina ir merginos mano,kad veikia tik vietiškai,kaip barjerinė priemonė.Jis tik toms kur labai sunku kas vakarą tabletę išgerti 4u.gif

beje dar uzmirsai, kad tablete per skrandi ir virskinima keliauja 4u.gif
Atsakyti
KŽ naudojau 5 mėn,viskas liuks,tik sexui pasidariau abejinga schmoll.gif ...todėl dabar mėginsiu įsidėti Mireną,tikiuosi,kad ji man tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 05 22, 11:11)
beje dar uzmirsai, kad tablete per skrandi ir virskinima keliauja  4u.gif

ji tokio dydžio ir tokios sudėties,kad skranžiui jokios įtakos neturi.Tikrai nepakenks labiau nei E pilnas jogurtas arba Spraitas.Tai vitaminai irgi per skrandį geriami. Šalutiniai reiškiniai tokie pat, kaip ir vartojant kontraceptines tabletes. Be to, galimas makšties uždegimas, išskyrų iš makšties pagausėjimas, nemalonūs pojūčiai lytinių santykių metu (abu partneriai gali nuolat justi priemonę). Palyginti su pažangios sudėties kombinuotomis kontraceptinėmis tabletėmis, žiedas neturi privalumų, tačiau gali būti alternatyva moterims, kurios norėtų išbandyti kitokį vartojimo būdą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri galit patarti, ar kam taip buvo? Įsidėjau aš tą KŽ ir....sergu jau dvylikta diena blink.gif nei daugėja, nei mažėja-normalios mėnesinės. Šiaip mėnesinės budavo po 4-5dienas. Dar kas yra, tai kartais taip nemaloniai maudžia kažką pilve: lyg gimdą lyg kažką pačiame dubenyje g.gif Kaip traktuoti tą reikalą? Netinka? Maut pas gydytoją rytoj pat?
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 05 25, 15:18)
Merginos, gal kuri galit patarti, ar kam taip buvo? Įsidėjau aš tą KŽ ir....sergu jau dvylikta diena  blink.gif  nei daugėja, nei mažėja-normalios mėnesinės. Šiaip mėnesinės budavo po 4-5dienas. Dar kas yra, tai kartais taip nemaloniai maudžia kažką pilve: lyg gimdą lyg kažką pačiame dubenyje  g.gif  Kaip traktuoti tą reikalą? Netinka? Maut pas gydytoją rytoj pat?

man pirma menesi tepliodavo ilgai, bet tikrai ne kaip normalios men. schmoll.gif geriau nueik pas gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 05 25, 15:18)
Merginos, gal kuri galit patarti, ar kam taip buvo? Įsidėjau aš tą KŽ ir....sergu jau dvylikta diena  blink.gif  nei daugėja, nei mažėja-normalios mėnesinės. Šiaip mėnesinės budavo po 4-5dienas. Dar kas yra, tai kartais taip nemaloniai maudžia kažką pilve: lyg gimdą lyg kažką pačiame dubenyje  g.gif  Kaip traktuoti tą reikalą? Netinka? Maut pas gydytoją rytoj pat?

Manau,kad eik pasgyditoja,nes skaičiau,kad kž ir uždegimą gali sukelt.Tik ginekologė tau gali atsakyt ar tai rimta.
unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

As nieko geriau nesu turejusi KŽ. Naudoju jau antrus metus. Kalbejau ir su ginekologe lyg ir viskas gerai. Man ji taip pat labai gyre si zieda ir mano pasirinkima. Na bet jos toks darbas :) . Na o del tepliojimo tai man kai isidejau pirma karta tai menesines po poros dienu baigesi. Po to nenutraukdama vel isidejau nes buvo vestuves ir nenorejau blogai jaustis. Veliau iejau i ritma ir viskas gerai nei galva skauda nei esu blogos nuotaikos, nei beria. Ir mano vyrui patinka sako "Visai idomu kad ten kazkas yra" :geda2: Aisku cia priklauso nuo organizmo, bet kol kas as nekeisiu
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 10 01, 17:41)
Pasake, kad nebeturi KZ ir be to reikia jiems jau recepto doh.gif tai ir nezinau ar nenorejo parduoti be recepto ar is tikruju nebeturejo  g.gif

mano vaikinas nupirko pirmoje pasitaikiusioje vaistineje ir neprase jokio recepto.. na nebent galima pasakyti,kad "oj uzmirsau recepta" doh.gif ar dar kanors smile.gif
nes is tikro jis nera butinas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2008 05 13, 13:09)
as esu ji naudojus,tai jis man po  smileysex.gif  visada iskrisdavo,tik ryta ziuriu kad randu beklodama lova,ir daugiau nebenaudojau  verysad.gif 2men isvargau

o as smileysex.gif metu issitraukiau ir pamirsau isideti tai praejo jau beveik 2 dienos kai nebezinau ka daryti,ar detis nauja ir testi toliau normaliai nors man ryt jau reiktu issiimti blink.gif .... ar nuo isemimo normaliai palaukti 7 dienas ir isideti kaip ir paprastai? ar apskritai pradeti viska nuo pradziu,ta prasme isideti ji per pirmas 3 menesiniu dienas? nu panos pagelbekit,gal kam taip buvo jau nutike.. verysad.gif beja,cia man pirmas ziedas buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gimusi_myleti: 02 birželio 2008 - 15:58
QUOTE(gimusi_myleti @ 2008 06 02, 16:56)
mano vaikinas nupirko pirmoje pasitaikiusioje vaistineje ir  neprase jokio recepto.. na nebent galima pasakyti,kad "oj uzmirsau recepta"  doh.gif  ar dar kanors smile.gif
nes is tikro jis nera  butinas  rolleyes.gif
Papildyta:

o as  smileysex.gif  metu issitraukiau ir pamirsau isideti tai praejo jau beveik 2 dienos kai nebezinau ka daryti,ar detis nauja ir testi toliau normaliai nors man  ryt jau reiktu issiimti  blink.gif  .... ar nuo isemimo normaliai palaukti 7 dienas  ir isideti kaip ir paprastai? ar apskritai pradeti viska nuo pradziu,ta prasme  isideti ji per pirmas 3 menesiniu dienas? nu panos pagelbekit,gal kam taip buvo jau nutike.. verysad.gif beja,cia man pirmas ziedas buvo  unsure.gif

turėtu info lapelyja būti parašyta.Geriausia būtų pasitart su ginekologe ar šeimos daktarei paskambink.Aš tai manyčiau,kad sulauk mėnesinių,daryk 7 dienų pertrauka,tada isidėk išnaujo,bet isidėjus kokia savaite papildomai saugokis ax.gif
Atsakyti