Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Na as jau trecia zieda isidejau, bet mane labai pykina, silpna, jauciuosi kaip nescia budama,man ne tik ryte, bet uzeina ir vakare ir diena tas silpnumas, pykinimas, o dar tokia nervuota palikau, kaip kazkuri rase, kad kaip sirse palikau doh.gif tai galvoju, gal nebesideti ir paziureti kaip bus be jo g.gif jei bus tas pats, tai reiskia ne ziedo kalte ax.gif
Atsakyti
Po n metu draugystes su sargiais, isidejau vakar KZ. Jei ne medicinines indikacijos, turbut buciau ir nenaudojusi, bet ka padarysi ax.gif
Taigi, ispudziai-kol kas nieko nejauciu, tik vakare lengvai pykino. Ir gyvenimo dziaugsmo siandien nera biggrin.gif Gal del lietais, ne del hormonu rolleyes.gif Ziuresim, kaip toliau klostysis smile.gif
Atsakyti
Na va as jau visas tris savaites pranesiojau KZ ir visgi zadu atsisakyti sio daikciukio schmoll.gif Visu pirma man kiekviena diena lengvai galvele apsisukdavo, tarsi papykina siek tiek, be to kraujavimas jau tikrai nusibodo, prisimenu kai naudojau KT, tai tik kelias dienas patepliojo, o cia kaip menesines visa menesi, be to vyras karts nuo karto jaucia si svetimkuni, o jau giliau ji isidet nera kur ir kaip biggrin.gif tongue.gif Tai zadu vel sugrizti prie KT, tik nezinau kokiu, anksciau naudojau Femoden, tiko thumbup.gif , bet dabar girdejau yra visokiu su pamazintu hormonu kiekiu, gal ka patarsit??? Ir merginos, jei as zieda issiimu, tai kada man KT naudot, is karto, ar palaukt savaite? g.gif
Atsakyti
LABA visoms.
Sakykit,ar buna kuriai nors is jusu,kad ziedas pasmuktu per diena po kelis kartus.Man jis vis po truputy islenda.kazin ar tai negali sumazinti jo veiksmingumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peskute @ 2007 10 08, 22:47)
LABA visoms.
Sakykit,ar buna kuriai nors is jusu,kad ziedas pasmuktu per diena po kelis kartus.Man jis vis po truputy islenda.kazin ar tai negali sumazinti jo veiksmingumo?  g.gif

Man taip irgi budavo, ypac tualete pajausdavau 4u.gif bet neiskrisdavo niekada, tik jauciau kaip pasmunka is savo vietos, bet po kiek laiko vel isistadydavo...na, bet tikekimes poveikis del to nesumazejo, nes raso info lapelyje, jog gali pasmukti pvz. esant viduriu uzkietejimui, bet kad del to efektyvumas sumazetu, tai neraso ax.gif blink.gif Tai dar viena is priezasciu kodel as jo atsisakysiu, visgi nepatogu vis tikrint ar jis dar ten, ar netycia jau kazkur iskrito doh.gif bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indreda @ 2007 10 08, 22:43)
Ir merginos, jei as zieda issiimu, tai kada man KT naudot, is karto, ar palaukt savaite?  g.gif

KT gali naudot iš karto po žiedo išėmimo, tuomet neturėtų būti mmm, arba padaryk ne mažiau 7 dienų pertrauką ir pradėk naudoti KT. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2007 10 08, 23:08)
KT gali naudot iš karto po žiedo išėmimo, tuomet neturėtų būti mmm, arba padaryk ne mažiau 7 dienų pertrauką ir pradėk naudoti KT. mirksiukas.gif

OK, aciux... 4u.gif Tik dabar reikia pasvarstyti kaip cia geriau padaryti, bo savaitgali turiu svente, tai galvoju ar geriau menesiniu skausmai ar nauju KT man dar nezinomi nelabai malonus pozymiai... doh.gif
Atsakyti
sveikos, as pries nestuma juo naudojausi ir buvau labai patenkinta... bet kai dabar ji isidejau, mano organizmas jo neprieme.... tiesiog negino jis man....niezulys eme baisiausiai....nesiojau savaite laiko, pagalvojau kad pabandysiu ji issiimti ir paziuret, ar nepraeis alergija... kas keisciausia praeejo... deja 45 lt, nuejo suniuo ant uodegos
Atsakyti
QUOTE(indreda @ 2007 10 08, 22:43)
Na va as jau visas tris savaites pranesiojau KZ ir visgi zadu atsisakyti sio daikciukio schmoll.gif  Visu pirma man kiekviena diena lengvai galvele apsisukdavo, tarsi papykina siek tiek, be to kraujavimas jau tikrai nusibodo, prisimenu kai naudojau KT, tai tik kelias dienas patepliojo, o cia kaip menesines visa menesi, be to vyras karts nuo karto jaucia si svetimkuni, o jau giliau ji isidet nera kur ir kaip  biggrin.gif  tongue.gif Tai zadu vel sugrizti prie KT, tik nezinau kokiu, anksciau naudojau Femoden, tiko  thumbup.gif , bet dabar girdejau yra visokiu su pamazintu hormonu kiekiu, gal ka patarsit??? Ir merginos, jei as zieda issiimu, tai kada man KT naudot, is karto, ar palaukt savaite?  g.gif

Dabar jau KT niekas nepatars, nes be recepto ju neparduos ax.gif
reikes eit pas gyd., ji ir pasakys, kurios tau labiau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

o aš esu gilioj depresūchoj... pirmiausia, tai nuo to kvailo neišprususio seimūno (-ės) ar kt. valdžios atstovo, kuris sugalvojo tokį absurdą, kaip receptas... ką nori padidinti darbo krūvį poliklinikose ginekologams? kad ir taip ten eilės...

antra, vakar savo mylimiausioj eurovaistinėj norėjau nusipirkti KŽ, o kažkoks naujas pienburnis, savimi pasitikintis jaunas vaistininkas iš manęs išsityčiojo dėl to recepto ir, aišku, nepardavė KŽ sad.gif tadu, nuvariau į artimiausią kitą vaistinę, o ten pensininkė vaistininkė irgi nepardavė ir dar mane iškoliojo, kad vykdau tautos genocidą blink.gif

ir viskas dėl to, kad patekti poliklinikoj pas gydytoją - du mėnesius laukt... o privačioj irgi neišrašė apskritai jokios KP, nes tipo prieš tai reikia visokius tyrimus atlikt... nu likau be 130 Lt už konsultaciją, be recepto ir dabar turiu nutraukti KŽ naudojimą, o jau taip gerai jis man buvo prisitoleravęs į organizmą... verysad.gif

reziumė - mielos mergaitės, suskubkit išsirašyti tą prakeiktą receptą, nes ir tos vaistinės, kurios dar parduoda, įtariu tuoj neparduos...
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 10 05, 18:26)
Man ginekologė sakė, kad receptai išrašomi ilgiausiai pusei metų.

o man 12mėn. išrašė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2007 10 09, 18:01)
Labukas  4u.gif

o aš esu gilioj depresūchoj... pirmiausia, tai nuo to kvailo neišprususio seimūno (-ės) ar kt. valdžios atstovo, kuris sugalvojo tokį absurdą, kaip receptas... ką nori padidinti darbo krūvį poliklinikose ginekologams? kad ir taip ten eilės...

antra, vakar savo mylimiausioj eurovaistinėj norėjau nusipirkti KŽ, o kažkoks naujas pienburnis, savimi pasitikintis jaunas vaistininkas iš manęs išsityčiojo dėl to recepto ir, aišku, nepardavė KŽ sad.gif tadu, nuvariau į artimiausią kitą vaistinę, o ten pensininkė vaistininkė irgi nepardavė ir dar mane iškoliojo, kad vykdau tautos genocidą  blink.gif

ir viskas dėl to, kad patekti poliklinikoj pas gydytoją - du mėnesius laukt... o privačioj irgi neišrašė apskritai jokios KP, nes tipo prieš tai reikia visokius tyrimus atlikt... nu likau be 130 Lt už konsultaciją, be recepto ir dabar turiu nutraukti KŽ naudojimą, o jau taip gerai jis man buvo prisitoleravęs į organizmą...  verysad.gif

reziumė - mielos mergaitės, suskubkit išsirašyti tą prakeiktą receptą, nes ir tos vaistinės, kurios dar parduoda, įtariu tuoj neparduos...

tai pasiskolink is kurios recepta. nes ten ji tik parodyt reikia.
Man irgi recepta reiks organizuotis, nes pas gydytoja tik 24d. pateksiu, o naudot, jau 20 turesiu unsure.gif
Atsakyti