Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš KŽ naudoju jau apie metus.yra pliusų:nebepuola visokie grybeliai;tačiau yra daugiau minusų:svorio padidėjimas žymus,krūtinės taip pat,be to smileysex.gif dingo noras jau seniai doh.gif nesamonė jaučiu gal reiktų nebenaudoti ir žiūrėt kaip toliau bus.na o anksčiau gėriau tai visai mano organizmas schmoll.gif jų nepriėmė;be to,naudojau spiralę-visai neblogai-gal man jaą sakau vėl mėginti ax.gif
Papildyta:
gėriau kontraceptikus
Atsakyti
O aš tai pasidalinsiu savo žioplumu. doh.gif biggrin.gif Pamiršau įsidėti žiedą ir prisiminiau tik po 3 dienų, tai nebesidėjau visai šį mėnesi, įsidėsiu per kitas mmm. ax.gif Dėl viso pikto pasidariau šiandien testą, neigiamas. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2008 05 08, 22:38)
O aš tai pasidalinsiu savo žioplumu.  doh.gif  biggrin.gif  Pamiršau įsidėti žiedą ir prisiminiau tik po 3 dienų, tai nebesidėjau visai šį mėnesi, įsidėsiu per kitas mmm. ax.gif  Dėl viso pikto pasidariau šiandien testą, neigiamas.  karsta.gif

na tai menesiukas bus pelningas vaistinej lotuliukas.gif testuosies vis bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 04 19, 17:52)
metai - tikrai daug  mirksiukas.gif
abejoju, kad galetum pastoti pavelavus isidet KZ tik dienai  schmoll.gif
tai kad nusiramink, viskas bus gerai  4u.gif

Tai sakot, kad kuo ilgiau naudoji, tuo mazesne pastojimo tikimybe pavelavus ten valanda kita isidet? g.gif

kad tustina pinigine tas KZ tai taip doh.gif bet man geras dalykas visom prasmem, nejauciu jokiu salutiniu poveikiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Buzyte @ 2008 04 30, 18:15)
radau toki straipsni, imetu ir jums pasiskaityti.... ne del to kad pagasdint, o del informacijos...
http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm

Nu cia tai pavaryta blink.gif Toks vaizdas, kad KT zudikas Nr.1... Nezinau... kazkaip juk tyrimus daro kaip ir kiekvienam kitam vaistui... Tokiu atveju, jei ne KT tai kazkokia kita tablete tave gali pribaigt... g.gif
Atsakyti
Na aš jau kokius 4 mėnesius naudoju kontraceptinį žiedą - ir visoms patariu jį naudot smile.gif Aišku, nuo organizmo taip pat daug kas priklauso, bet galvos sukti visiškai nereikia... Ko nėra su tabletėm. O svorio padidėjimas ir kiti šalutiniai poveikiai būdingi ir kitoms kontraceptinėms priemonėms. Bet čia nuo organizmo priklauso... Mano nuomone, tai žiedas yra tikrai geriau už KT! tongue.gif
Atsakyti
O panos klausykit - tuos žiedus tik Nuvaring gamina, ar jau yra ir kitų gamintojų?
Atsakyti
QUOTE(Salomė @ 2008 05 13, 00:25)
O panos klausykit - tuos žiedus tik Nuvaring gamina, ar jau yra ir kitų gamintojų?

pakolkas tik Nuvaring, bent jau taip man vaistineje sake, bet as vaistininkem nebetikiu, nes uzklausiau ar galima KZ laikyti ne saldytuve (pvz. kad ir kelioneje, juk vasara, atostogos arteja). O vaistininke atsake, kad galiojimo laikas nurodytas ant dezutes, o laikyti reikia saldytuve, o laikyti ne saldytuve negalima.Parejusi namo isnagrinejau popieriukus visus, kur dezuteje buna, visa pakuote ir radau, kad galima laikyti ne aukstesneje nei 30 laipsniu temperaturoje g.gif
Atsakyti
Šeip tai kt žiedas turi daugiaqu hormonų,nei naujausios kt,bet kitom moterim gal tinka nes jom reik tokio kiekio.Man tai išvis netiko,nepatiko ir išvis aš nesupratau aš jo esmės.Vėl geriu kt ir nematau jokios problemos,kad kas vakarą reik išgert,jai sunku prisimint priminimą galima užsistatyt.Bet kam tinka sėkmės vartot,juk kiekviena renkasi kas jai priimtiniausia 4u.gif
Atsakyti
as esu ji naudojus,tai jis man po smileysex.gif visada iskrisdavo,tik ryta ziuriu kad randu beklodama lova,ir daugiau nebenaudojau verysad.gif 2men isvargau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 13 gegužės 2008 - 12:10
Sveikos, mergytės 4u.gif
Trečiadienį pradėjau naudoti KŽ, aišku, kaip čia kai kurios minėjo, mėnesinės ėmė ir iškart dingo blink.gif Tai va klausimas, o jau galimanebenaudoti prezervatyvo kažin?... blush2.gif (uj kaip jie man nepatinka blush2.gif )

Beje, nesitikėjau kad taip nieko nesijaus įsidėjus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2008 05 16, 10:05)
Sveikos, mergytės  4u.gif
Trečiadienį pradėjau naudoti KŽ, aišku, kaip čia kai kurios minėjo, mėnesinės ėmė ir iškart dingo  blink.gif  Tai va klausimas, o jau galimanebenaudoti prezervatyvo kažin?...  blush2.gif  (uj kaip jie man nepatinka  blush2.gif )

Beje, nesitikėjau kad taip nieko nesijaus įsidėjus  thumbup.gif

pasitikslink knygeleje, kuri yra ideta i pakuote, bet man atrodo, kad pradejus naudoti 7 dienas reikia papildomai saugotis (cia tik pirma karta taip) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 05 16, 11:22)
pasitikslink knygeleje, kuri yra ideta i pakuote, bet man atrodo, kad pradejus naudoti 7 dienas reikia papildomai saugotis (cia tik pirma karta taip)  ax.gif

Hmm, ten rašo, kad įsidėjus pirmą ciklo dieną veikia iškart, jei vėliau - reikia 7 dienas saugotis unsure.gif
Atsakyti