sveikos aš KŽ naudoju jau apie metus.yra pliusų:nebepuola visokie grybeliai;tačiau yra daugiau minusų:svorio padidėjimas žymus,krūtinės taip pat,be to dingo noras jau seniai nesamonė jaučiu gal reiktų nebenaudoti ir žiūrėt kaip toliau bus.na o anksčiau gėriau tai visai mano organizmas jų nepriėmė;be to,naudojau spiralę-visai neblogai-gal man jaą sakau vėl mėginti
Papildyta:
gėriau kontraceptikus
O aš tai pasidalinsiu savo žioplumu. Pamiršau įsidėti žiedą ir prisiminiau tik po 3 dienų, tai nebesidėjau visai šį mėnesi, įsidėsiu per kitas mmm. Dėl viso pikto pasidariau šiandien testą, neigiamas.
QUOTE(inore @ 2008 05 08, 22:38)
O aš tai pasidalinsiu savo žioplumu. Pamiršau įsidėti žiedą ir prisiminiau tik po 3 dienų, tai nebesidėjau visai šį mėnesi, įsidėsiu per kitas mmm. Dėl viso pikto pasidariau šiandien testą, neigiamas.
na tai menesiukas bus pelningas vaistinej testuosies vis
QUOTE(Cerecita @ 2008 04 19, 17:52)
metai - tikrai daug
abejoju, kad galetum pastoti pavelavus isidet KZ tik dienai
tai kad nusiramink, viskas bus gerai
abejoju, kad galetum pastoti pavelavus isidet KZ tik dienai
tai kad nusiramink, viskas bus gerai
Tai sakot, kad kuo ilgiau naudoji, tuo mazesne pastojimo tikimybe pavelavus ten valanda kita isidet?
kad tustina pinigine tas KZ tai taip bet man geras dalykas visom prasmem, nejauciu jokiu salutiniu poveikiu
Papildyta:
QUOTE(Buzyte @ 2008 04 30, 18:15)
radau toki straipsni, imetu ir jums pasiskaityti.... ne del to kad pagasdint, o del informacijos...
http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm
http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm
Nu cia tai pavaryta Toks vaizdas, kad KT zudikas Nr.1... Nezinau... kazkaip juk tyrimus daro kaip ir kiekvienam kitam vaistui... Tokiu atveju, jei ne KT tai kazkokia kita tablete tave gali pribaigt...
Na aš jau kokius 4 mėnesius naudoju kontraceptinį žiedą - ir visoms patariu jį naudot Aišku, nuo organizmo taip pat daug kas priklauso, bet galvos sukti visiškai nereikia... Ko nėra su tabletėm. O svorio padidėjimas ir kiti šalutiniai poveikiai būdingi ir kitoms kontraceptinėms priemonėms. Bet čia nuo organizmo priklauso... Mano nuomone, tai žiedas yra tikrai geriau už KT!
O panos klausykit - tuos žiedus tik Nuvaring gamina, ar jau yra ir kitų gamintojų?
QUOTE(Salomė @ 2008 05 13, 00:25)
O panos klausykit - tuos žiedus tik Nuvaring gamina, ar jau yra ir kitų gamintojų?
pakolkas tik Nuvaring, bent jau taip man vaistineje sake, bet as vaistininkem nebetikiu, nes uzklausiau ar galima KZ laikyti ne saldytuve (pvz. kad ir kelioneje, juk vasara, atostogos arteja). O vaistininke atsake, kad galiojimo laikas nurodytas ant dezutes, o laikyti reikia saldytuve, o laikyti ne saldytuve negalima.Parejusi namo isnagrinejau popieriukus visus, kur dezuteje buna, visa pakuote ir radau, kad galima laikyti ne aukstesneje nei 30 laipsniu temperaturoje
Šeip tai kt žiedas turi daugiaqu hormonų,nei naujausios kt,bet kitom moterim gal tinka nes jom reik tokio kiekio.Man tai išvis netiko,nepatiko ir išvis aš nesupratau aš jo esmės.Vėl geriu kt ir nematau jokios problemos,kad kas vakarą reik išgert,jai sunku prisimint priminimą galima užsistatyt.Bet kam tinka sėkmės vartot,juk kiekviena renkasi kas jai priimtiniausia
as esu ji naudojus,tai jis man po visada iskrisdavo,tik ryta ziuriu kad randu beklodama lova,ir daugiau nebenaudojau 2men isvargau
Sveikos, mergytės
Trečiadienį pradėjau naudoti KŽ, aišku, kaip čia kai kurios minėjo, mėnesinės ėmė ir iškart dingo Tai va klausimas, o jau galimanebenaudoti prezervatyvo kažin?... (uj kaip jie man nepatinka )
Beje, nesitikėjau kad taip nieko nesijaus įsidėjus
Trečiadienį pradėjau naudoti KŽ, aišku, kaip čia kai kurios minėjo, mėnesinės ėmė ir iškart dingo Tai va klausimas, o jau galimanebenaudoti prezervatyvo kažin?... (uj kaip jie man nepatinka )
QUOTE(žostautė @ 2008 05 16, 10:05)
Sveikos, mergytės
pasitikslink knygeleje, kuri yra ideta i pakuote, bet man atrodo, kad pradejus naudoti 7 dienas reikia papildomai saugotis (cia tik pirma karta taip)
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 05 16, 11:22)
pasitikslink knygeleje, kuri yra ideta i pakuote, bet man atrodo, kad pradejus naudoti 7 dienas reikia papildomai saugotis (cia tik pirma karta taip)
Hmm, ten rašo, kad įsidėjus pirmą ciklo dieną veikia iškart, jei vėliau - reikia 7 dienas saugotis