QUOTE(jane deadly @ 2008 03 22, 21:52)
tai visiskai normalus tau gali tepliot pirmus kelis vartojimo menesius
Ir ne tik pirmus men.
QUOTE(somnambuliste @ 2008 03 27, 15:17)
sveikos mergaites,
esu naujoke, nei planuojanti nei kada buvusi neshtuke.. bet.. laukiu nesulaukiu kada vyras pasakys "gal siandien"...
tej vat bedele maza.. pamaniau gal atrasiu bendraminciu...trumpa istorija butu tokia: ~20 menesiu naudoju Kontraceptini zieda.. patenkinta-ne tas zodis.. jokiu salutiniu pozymiu nepatyriau per si visa laika.. nei mane pykino, nei man ka skaudedavo (aart galvos-bet cia manau daugiau poniska liga tongue.gif ) ir stai belaukiant mm.. trys dienos pries, tepliojimas... mm velavo ta menesi vos diena.. ko nebuvo per visus tuos menesius.. nulekiau pas gydytoja..ji apciupinejo apziurejo.. nieko.. bet liepe pasidaryti testuka..neigiamas.. kitos mm atkeliauti turetu uz savaites...pykina bajsiausiai.. bet visi kiti pozymiai kaip ir nelabai juntami.. o greiciausiai ir susipainioje su PMS.. jei toks yra.. na net nzn..ilgas laiskas..gal kuri ka panasaus patyrete? jei mm veluos bent dienele,darysiu testuka.. bet iki tolei norejosi paklausti gal kuriai buvo tepliojimas vartojan KZ ne mm metu?
labai aciu uz kantrybe..lauksiu ats blush2.gif
Buna, buna, pvz trecia savaite teplioja arba isvis beveik"sergi", o ketvirta sav nieko nera -kaip tik sian pas gydytoja sian buvau -tai sake del labai mazu hormonu doziu, esanciu ziede