Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Cerecita @ 2008 03 21, 11:58)
g.gif  mes kol kas tokiu "reikaliuku" neturejom  blush2.gif
tai tokiu atveju negalesi jo istraukt, teks TB susitaikyt su svetimkuniu  tongue.gif

as trurbut po keliu menesiu pradesiu naudot.. 4u.gif ziedeli.. tex kaip nors ikalbet saviski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 21, 12:34)
as trurbut po keliu menesiu pradesiu naudot..  4u.gif ziedeli.. tex kaip nors ikalbet saviski blush2.gif

sekmes ikalbinejant drinks_cheers.gif
nes man tai pati geriausia ir patogiausia apsauga. Svarbiausia, kad tavo organizmui tiktu, nes paskaicius sia temele, tai nevisom gerai KZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 21, 13:00)
sekmes ikalbinejant  drinks_cheers.gif
nes man tai pati geriausia ir patogiausia apsauga. Svarbiausia, kad tavo organizmui tiktu, nes paskaicius sia temele, tai nevisom gerai KZ  ax.gif

pradejau gert tu paciu ingridientu kt biggrin.gif tai ziuresiu kaip reguos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 10 09, 21:10)
Keista  g.gif  mano ginekologė sakė, kad ilgiau išrašyti negali, nes kontraceptikų receptas išrašomas ilgiausiai 6 mėnesiams, ot apmovė tada mane  doh.gif

Man taip pat išrašė pusei metų,bet blink.gif pasiskaičius atsiliepimus apie žiedą,turbūt jo naudojimą atidėsiu.
Atsakyti
Nu man viskas buvo gerai. Bet dabar tai nesuprantu, KŽ įsidėjau ir nuo tos dienos vis dar man teplioja, bet taip normaliai kažkur jau 13 dienų g.gif . Kaži kas gali būti?
Atsakyti
tai visiskai normalus tau gali tepliot pirmus kelis vartojimo menesius 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
esu naujoke, nei planuojanti nei kada buvusi neshtuke.. bet.. laukiu nesulaukiu kada vyras pasakys "gal siandien"...
tej vat bedele maza.. pamaniau gal atrasiu bendraminciu...trumpa istorija butu tokia: ~20 menesiu naudoju Kontraceptini zieda.. patenkinta-ne tas zodis.. jokiu salutiniu pozymiu nepatyriau per si visa laika.. nei mane pykino, nei man ka skaudedavo (aart galvos-bet cia manau daugiau poniska liga tongue.gif ) ir stai belaukiant mm.. trys dienos pries, tepliojimas... mm velavo ta menesi vos diena.. ko nebuvo per visus tuos menesius.. nulekiau pas gydytoja..ji apciupinejo apziurejo.. nieko.. bet liepe pasidaryti testuka..neigiamas.. kitos mm atkeliauti turetu uz savaites...pykina bajsiausiai.. bet visi kiti pozymiai kaip ir nelabai juntami.. o greiciausiai ir susipainioje su PMS.. jei toks yra.. na net nzn..ilgas laiskas..gal kuri ka panasaus patyrete? jei mm veluos bent dienele,darysiu testuka.. bet iki tolei norejosi paklausti gal kuriai buvo tepliojimas vartojan KZ ne mm metu?
labai aciu uz kantrybe..lauksiu ats blush2.gif
Atsakyti
Buvo ir ne viena karta ..... pradejo teplioti likus savaitei iki isemimo ziedo, kai turejo prasideti dienos irgi buvo tik tepliojimas, o ne sirgimas...... pasidariau testa isidejau sekanti zieda kaip priklauso wink.gif .... kazkokius vitaminus geriau kaip tik tai nezinau ar tai kaip nors susije ar ne......
Atsakyti
[dekinga tau, saga drinks_cheers.gif .. tikrai nurimau... bus kaip bus blush2.gif g.gif
Atsakyti
turiu klausimėlį, gal kas esate susidūrusios -
ar kontraceptinis žiedas iš latekso, ar kitos medžiagos?

esu alergiška lateksui, nelateksinių prezervatyvų Lietuvoj nė su žiburiu nerasi, o anotacijoj nieko konkrečiai apie lateksa neparašyta, o sudėtyje - neaišku... net ginekologė nežinojo...
Gal kam buvo irgi aktualu ir išsiaiškinot kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 22, 21:52)
tai visiskai normalus tau gali tepliot pirmus kelis vartojimo menesius 4u.gif

Ir ne tik pirmus men.

QUOTE(somnambuliste @ 2008 03 27, 15:17)
sveikos mergaites,
esu naujoke, nei planuojanti nei kada buvusi neshtuke.. bet.. laukiu nesulaukiu kada vyras pasakys "gal siandien"...
tej vat bedele maza.. pamaniau gal atrasiu bendraminciu...trumpa istorija butu tokia: ~20 menesiu naudoju Kontraceptini zieda.. patenkinta-ne tas zodis.. jokiu salutiniu pozymiu nepatyriau per si visa laika.. nei mane pykino, nei man ka skaudedavo (aart galvos-bet cia manau daugiau poniska liga tongue.gif ) ir stai belaukiant mm.. trys dienos pries, tepliojimas... mm velavo ta menesi vos diena.. ko nebuvo per visus tuos menesius.. nulekiau pas gydytoja..ji apciupinejo apziurejo.. nieko.. bet liepe pasidaryti testuka..neigiamas.. kitos mm atkeliauti turetu uz savaites...pykina bajsiausiai.. bet visi kiti pozymiai kaip ir nelabai juntami.. o greiciausiai ir susipainioje su PMS.. jei toks yra.. na net nzn..ilgas laiskas..gal kuri ka panasaus patyrete? jei mm veluos bent dienele,darysiu testuka.. bet iki tolei norejosi paklausti gal kuriai buvo tepliojimas vartojan KZ ne mm metu?
labai aciu uz kantrybe..lauksiu ats blush2.gif

Buna, buna, pvz trecia savaite teplioja arba isvis beveik"sergi", o ketvirta sav nieko nera -kaip tik sian pas gydytoja sian buvau -tai sake del labai mazu hormonu doziu, esanciu ziede smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MijaV @ 2008 04 07, 16:54)
Ir ne tik pirmus men.
Buna, buna, pvz trecia savaite teplioja arba isvis beveik"sergi", o ketvirta sav nieko nera -kaip tik sian pas gydytoja sian buvau -tai sake del labai mazu hormonu doziu, esanciu ziede smile.gif

aciu labai MijaV ax.gif sulaukiau laiku men. cool.gif , ir viskas kaip po senovei... zinau,jog visa kontracepcija nera vitaminai organizmui... bet jei kas manes paklaustu ivertinti tarp visu imanomu (o isbandziusi esu visokiausiu) KZ-10 is 10 good.gif ... bet cia tik mano nuomone... blush2.gif
grazios visoms dienos wink.gif 4u.gif
Atsakyti