Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 17:03)
gal patikimumas sumazet gali ax.gif  ?

o kiek atrakcijos bicycle.gif issiemi, isidedi, pameti kur nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 20, 17:01)
oi ne, maniskis trumpiau lauzes thumbup.gif as jau 8 men vartoju, tai po keleto kartu jis prasilauze  thumbup.gif pajuto, kaip daba faina smile.gif man siaip ir ant smegeneliu buvo... bet daba nebesuku sau galwos  thumbup.gif
o tu padaryk taip, kad tuo momentu jam nebutu kur trauktis  tongue.gif Pajus malonuma, pamatys, kad viskas cia ciki ir gal patikes tuo stebuklingu ziedeliu  thumbup.gif Va koks planas chuligans  umn.gif

tai kad jistabletem nepasitiki o ka kalbet kad zieduku pasitiket gales.. reiks priremt taip prie sienos... buvo pansiu situaciju bet jis kazkaip islaviruodavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 17:18)
tai kad jistabletem nepasitiki o ka kalbet kad zieduku pasitiket gales.. reiks priremt taip prie sienos... buvo pansiu situaciju bet jis kazkaip islaviruodavo doh.gif

nu tai va, gryzta tavo vyriskis siandien namo... showoff.gif smurkst i miegamaji, apsuki jam galva slap.gif, priremi prie sienos, kad apie viska pamirstu, imiesi inicjatyvos, trakst brakst...smileysex.gif o jis pasakys UPS, KAS CIA BUVO, o tu pasakysi GERAI BUWO thumbup.gif clap_1.gif bis.gif

Man muset pavasaris i galva trenke doh.gif, reik eit vyrui essen.gif , o tai bus man traks brakst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 20, 17:26)
nu tai va, gryzta tavo vyriskis siandien namo... showoff.gif smurkst i miegamaji, apsuki jam galva  slap.gif, priremi prie sienos, kad apie viska pamirstu, imiesi inicjatyvos, trakst brakst...smileysex.gif o jis pasakys UPS, KAS CIA BUVO, o tu pasakysi GERAI BUWO  thumbup.gif  clap_1.gif  bis.gif   

Man muset pavasaris i galva trenke  doh.gif, reik eit vyrui essen.gif , o tai bus man traks brakst  biggrin.gif

na mes negyvenam kartu verysad.gif bet kaip tik bus proga taip ir padarysiu thumbup.gif sekmes darant maista
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 17:30)
na mes negyvenam kartu verysad.gif  bet kaip tik bus proga taip ir padarysiu thumbup.gif  sekmes darant maista

o, tai gyvenant atskirai, dar daugiau aistros thumbup.gif remk prie sienos savo brangiausiaji gun_bandana.gif , nes kam tu kitaip naudoji ta KZ????????????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 20, 17:42)
o, tai gyvenant atskirai, dar daugiau aistros  thumbup.gif remk prie sienos savo brangiausiaji gun_bandana.gif  , nes kam tu kitaip naudoji ta KZ?????????????  g.gif

kz nenaudoju kol kas.. kt naudoju..bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 17:03)
gal patikimumas sumazet gali ax.gif  ?

kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti

Kas yra eutanazija musu epochoje? A?[COLOR=red]

Kartą su žmona sėdėjom prie TV, kalbėjom apie gyvenimą... ir kažkaip
pasisuko kalba apie eutanaziją... Aš pažiūrėjau savo žmonai į akis ir
pasakiau:
- Niekada neleisk mašinai palaikyti mano gyvybę. Jei kada taip atsitiks kad
gulėsiu prikabintas prie įvairių mašinų ir priklausomas nuo išorinių serumų,
ir jei tik tai palaikys mano gyvybę, bei nebebus mano kūne sielos... prašau
padaryk viską kad atjungtum mašinas ir leistum man numirti.

Staiga žmona nusišypsojo ir priėjo prie manęs...
Tada ji atjungė TV, kabelinę, internetą, DVD, kompiuterį, telefonus, muzikos
centrą, ipod`ą, xbox`ą ir išmetė visą alų!!!

Baisu!!! Aš vos nenumiriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 20 kovo 2008 - 16:53
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 20, 17:50)
kol kas viskas  thumbup.gif

tai gerai thumbup.gif o po isemimo ideti papildomu proceduru nereikai jokiu atlikt?
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 17:58)
tai gerai thumbup.gif  o po isemimo ideti papildomu proceduru nereikai jokiu atlikt?

nieko ypatingo nedarau, tik zieda praskalauju vandeny, kaip instrukcijoj parasyta, jei tarkim ziedas iskrito ir kaip ji atgal ikist ax.gif
Papildyta:
tik aisku is pradziu, turi min 7 dienas su KZ isbut, kad pradetu veikti hormonai ir netycia nepastotum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 21, 00:10)
nieko ypatingo nedarau, tik zieda praskalauju vandeny, kaip instrukcijoj parasyta, jei tarkim ziedas iskrito ir kaip ji atgal ikist  ax.gif
Papildyta:
tik aisku is pradziu, turi min 7 dienas su KZ isbut, kad pradetu veikti hormonai ir netycia nepastotum  mirksiukas.gif

ojei netycia nusimato koks reikaliukas gamtoj ar panasiai kur praskalaut galimtbes nera? ax.gif kaip tada elgtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 21, 11:46)
ojei netycia nusimato koks reikaliukas gamtoj ar panasiai kur praskalaut galimtbes nera? ax.gif  kaip tada elgtis? g.gif

g.gif mes kol kas tokiu "reikaliuku" neturejom blush2.gif
tai tokiu atveju negalesi jo istraukt, teks TB susitaikyt su svetimkuniu tongue.gif
Atsakyti