Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(organizatore @ 2008 03 20, 10:52)
bet koks kontraceptikas yra blogis moters organizui  unsure.gif  ir jei yra galimybe nenaudot jo, tai geriau ta galimybe ir rinktis. pati anksciau zieda naudojau, tai iki siol jauciu neigiamas kontracepcijos pasekmes  verysad.gif  nors siaip jis buvo geris, bet db ir ciklas lb sutrumpejo ir plaukai baisingai slinko ji metus  blink.gif

daug blogiu yra aplinkui, bet tikriausiai yra kaikam geriau apsisaugoti nuo neplanuoto nestumo, nei pastojus daryti intervencija.Kiekviena moteriske turi susirasti jai geriausia varianta, o ziedas is hormoniniu preparatu manau yra pats nekalciausias, bent mano tokis nuomone 4u.gif man plaukai siaubingai slinko ir be KZ, as kazkaip tokiu pozymiu nerisu su KZ naudojimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 03 20, 08:23)
o kuom motyvuoja taviskis nenora? pasakyk, gal padesim ikalbeti  ax.gif

seip gan juokinga pasirodyt gali biggrin.gif blush2.gif tiesiog sako ,kad kazkaip keista ,kad "toj vieteleje" kazkas kitas negu jis bus .. net pavydo gaidele cia uzuodziu.. blush2.gif biggrin.gif tai mastau palauksiu dar ir paziuresiu kaip hormona toki pati kaip ir ziede esanti mano oganizmas priims.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 14:01)
seip gan juokinga pasirodyt gali biggrin.gif  blush2.gif  tiesiog sako ,kad kazkaip keista ,kad "toj vieteleje" kazkas kitas negu jis bus .. net pavydo gaidele cia uzuodziu.. blush2.gif  biggrin.gif tai mastau palauksiu dar ir paziuresiu kaip hormona toki pati kaip ir ziede esanti  mano oganizmas priims.. blush2.gif

zinok MB irgi jaute ta zieda, tai nusprendem, kad smileysex.gif metu zieda istraukiam, o po viskuo isidedam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2008 03 20, 11:52)
bet koks kontraceptikas yra blogis moters organizui  unsure.gif  ir jei yra galimybe nenaudot jo, tai geriau ta galimybe ir rinktis. pati anksciau zieda naudojau, tai iki siol jauciu neigiamas kontracepcijos pasekmes  verysad.gif  nors siaip jis buvo geris, bet db ir ciklas lb sutrumpejo ir plaukai baisingai slinko ji metus  blink.gif

na zinai visi vaistai yra blogis.. pasiemiau kazkada nuo tu dienu skausmo ibupromo isgert paskaiciau info lapeli.. pasirodo, kad draudimai nevartot vos ne tokios pat kaip ir kontarceptiku.. tai vienaip ar kitaip nuodijames nieko cia nepadarysi.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 13:01)
seip gan juokinga pasirodyt gali biggrin.gif  blush2.gif  tiesiog sako ,kad kazkaip keista ,kad "toj vieteleje" kazkas kitas negu jis bus .. net pavydo gaidele cia uzuodziu.. blush2.gif  biggrin.gif tai mastau palauksiu dar ir paziuresiu kaip hormona toki pati kaip ir ziede esanti  mano oganizmas priims.. blush2.gif

nejuokinga, nes mano brangiausias ir is pradziu visaip prunkstavo, atseit jam nesuvokiama kaip tas ziedas veikia ir panasiai, bet as nuejau, nusipirkau ir isidejau - sakiau viskas isidejau ax.gif o dabar pats dziaugiasi, kad be sargio galima myletis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 03 20, 16:16)
nejuokinga, nes mano brangiausias ir is pradziu visaip prunkstavo, atseit jam nesuvokiama kaip tas ziedas veikia ir panasiai, bet as nuejau, nusipirkau ir isidejau - sakiau viskas isidejau  ax.gif o dabar pats dziaugiasi, kad be sargio galima myletis  rolleyes.gif

teisingai, visa valdzia moteru rankose brunette.gif yess.gif o vyrams tai bele ikist smileysex.gif bash.gif ups, kaip as cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 20, 14:17)
zinok MB irgi jaute ta zieda, tai nusprendem, kad  smileysex.gif  metu zieda istraukiam, o po viskuo isidedam  ax.gif

o nieko kad istraukiat? juk negerai labai g.gif
Papildyta:
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 03 20, 16:16)
nejuokinga, nes mano brangiausias ir is pradziu visaip prunkstavo, atseit jam nesuvokiama kaip tas ziedas veikia ir panasiai, bet as nuejau, nusipirkau ir isidejau - sakiau viskas isidejau  ax.gif o dabar pats dziaugiasi, kad be sargio galima myletis  rolleyes.gif

manasisitai viduj bijo baigt doh.gif nesuprantu kaip jam issaiskintikad viskas gerai bus.. doh.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 20, 16:20)
teisingai, visa valdzia moteru rankose  brunette.gif  yess.gif o vyrams tai bele ikist  smileysex.gif  bash.gif ups, kaip as cia  blush2.gif

svarbiausia supratom apie ka tu visos mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 16:32)
o nieko kad istraukiat? juk negerai labai  g.gif
Papildyta:

manasisitai viduj bijo baigt doh.gif  nesuprantu kaip jam issaiskintikad viskas gerai bus.. doh.gif  schmoll.gif
Papildyta:

svarbiausia supratom apie ka tu visos mirksiukas.gif  thumbup.gif

maniskis is pradziu ir kazkaip nedriso iki galo, bet daba jau viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 20, 16:37)
maniskis is pradziu ir kazkaip nedriso iki galo, bet daba jau viskas  thumbup.gif

jis pusmeti nedrista doh.gif niekaip neina iaiskint kad tabletes yra gera apsauga doh.gif kiek taviskia "lauzes"?
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 16:32)
o nieko kad istraukiat? juk negerai labai  g.gif

na ka as zinau.... o kodel negerai?
man jau geriau ji istraukt trumpam, negu tabletes gert blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 16:47)
jis pusmeti nedrista  doh.gif  niekaip neina iaiskint kad tabletes yra gera apsauga  doh.gif  kiek taviskia "lauzes"?

oi ne, maniskis trumpiau lauzes thumbup.gif as jau 8 men vartoju, tai po keleto kartu jis prasilauze thumbup.gif pajuto, kaip daba faina smile.gif man siaip ir ant smegeneliu buvo... bet daba nebesuku sau galwos thumbup.gif
o tu padaryk taip, kad tuo momentu jam nebutu kur trauktis tongue.gif Pajus malonuma, pamatys, kad viskas cia ciki ir gal patikes tuo stebuklingu ziedeliu thumbup.gif Va koks planas chuligans umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 20, 16:54)
na ka as zinau.... o kodel negerai?
man jau geriau ji istraukt trumpam, negu tabletes gert  blush2.gif

gal patikimumas sumazet gali ax.gif ?
Atsakyti