Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(BloodBlondie @ 2008 03 17, 13:35)
na betkokiu atveju keli procentai galimybes visvien islieka, na simtu procentu juk niekas neapsaugo, nebent tik susilaikymas  tongue.gif  4u.gif

Tai va, ir aš taip manau biggrin.gif
Atsakyti
visada yra galimybe,bet man tai ziedas-super biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites, isitraukiau zieda viena savaite per anksti, truputi susimaisiau 4u.gif 4u.gif , gal zinot ka daryti, daba tureciau susirgti????
Atsakyti
QUOTE(laurka @ 2008 03 17, 22:07)
Laba diena mergaites, isitraukiau zieda viena savaite per anksti, truputi susimaisiau 4u.gif  4u.gif , gal zinot ka daryti, daba tureciau susirgti????

na, cia vel bus mano pamastymai.... g.gif
Daba turetum susirgti per ta savaite, po to vel isidesi ir bus viskas kaip anksciau thumbup.gif Nes man gine sake, kad su KZ galima reguliuoti "raudonosios armijos puolima" gun_rifle.gif, pvz vaziuojant atostogauti vacation4.gif ar pan. Tai manau, tu pasireguliavai savaite ankscia ir viskas bus ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 03 17, 14:35)
na betkokiu atveju keli procentai galimybes visvien islieka, na simtu procentu juk niekas neapsaugo, nebent tik susilaikymas  tongue.gif  4u.gif

ir tai neapsaugo .. Marija nekalta JEzaus susilauke biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na pagaliau sulaukiau savo raudonųjų dienų ir nutariau pirmos dienos vakare įsidėti tą žiedą. 4u.gif Įsidėjau,pabuvau kokią pusę valandos,tai kaip ėmė man žandai kaisti,nu gal sutapimas koks.O miegant,jau prieš rytą pradėjau makštyje perštėjimą tokį jausti,kaip deginimą,na nežinau kaip ir apibūdinti.Užmigti nebepavyko,nes vis labiau man ten kažkas darėsi doh.gif tai dar pasikankinau ir ryte tą žiedą ir išsitraukiau,po kokių 5min nebejutau nei deginimo,nei jokio perštėjimo.Ką jau padarysi,aišku gaila išmestų pinigėlių.Norėjau jūsų nuomonės,ar čia man kokia reakcija įvyko,ar netiko,o gal čia taip turėjo būti,juk pirmą kartą tik jį dėjausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2008 03 18, 21:22)
Sveikutes.Na pagaliau sulaukiau savo raudonųjų dienų ir nutariau pirmos dienos vakare įsidėti tą žiedą. 4u.gif Įsidėjau,pabuvau kokią pusę valandos,tai kaip ėmė man žandai kaisti,nu gal sutapimas koks.O miegant,jau prieš rytą pradėjau makštyje perštėjimą tokį jausti,kaip deginimą,na nežinau kaip ir apibūdinti.Užmigti nebepavyko,nes vis labiau man ten kažkas darėsi doh.gif tai dar pasikankinau ir ryte  tą žiedą ir išsitraukiau,po kokių 5min nebejutau nei deginimo,nei jokio perštėjimo.Ką jau padarysi,aišku gaila išmestų pinigėlių.Norėjau jūsų nuomonės,ar čia man kokia reakcija įvyko,ar netiko,o gal čia taip turėjo būti,juk pirmą kartą tik jį dėjausi blush2.gif

Man nieko nebuvo nei pirma karta nei kitus kartus. manau, tau paparasciausiai netiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2008 03 18, 20:22)
Sveikutes.Na pagaliau sulaukiau savo raudonųjų dienų ir nutariau pirmos dienos vakare įsidėti tą žiedą. 4u.gif Įsidėjau,pabuvau kokią pusę valandos,tai kaip ėmė man žandai kaisti,nu gal sutapimas koks.O miegant,jau prieš rytą pradėjau makštyje perštėjimą tokį jausti,kaip deginimą,na nežinau kaip ir apibūdinti.Užmigti nebepavyko,nes vis labiau man ten kažkas darėsi doh.gif tai dar pasikankinau ir ryte  tą žiedą ir išsitraukiau,po kokių 5min nebejutau nei deginimo,nei jokio perštėjimo.Ką jau padarysi,aišku gaila išmestų pinigėlių.Norėjau jūsų nuomonės,ar čia man kokia reakcija įvyko,ar netiko,o gal čia taip turėjo būti,juk pirmą kartą tik jį dėjausi blush2.gif

na gal cia tikriausiai gali buti kokia alergine reakcija g.gif man tai nebuvo nieko panasaus, tikriausiai tikrai netinka 4u.gif as tavo vietoje paklausciau pas ginekologe, gal yra organizmas nusilpes po ziemos ir yra jautresnis i medicininius preparatus 4u.gif
Atsakyti
Tai,kad pas ginekologę savo eisiu po dviejų mėnesių,anksčiau neišeina,tai tada ir teks pasisakyti,kaip man buvo su tuo žiedu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
gundo tas stebuklingas ziedas mane.. 4u.gif irmaza doze hormonu, ir prisimint nereikia, galima vemt, viduriuot ir viskas gerai. biggrin.gif ax.gif bet manasis kazkaip nelabai nori kad pradeciau zieduku naudotis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 19, 22:48)
gundo tas stebuklingas ziedas mane.. 4u.gif irmaza doze hormonu, ir prisimint nereikia, galima vemt, viduriuot ir viskas gerai. biggrin.gif  ax.gif  bet manasis kazkaip nelabai nori kad pradeciau zieduku naudotis.. doh.gif

o kuom motyvuoja taviskis nenora? pasakyk, gal padesim ikalbeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 00:48)
gundo tas stebuklingas ziedas mane.. 4u.gif irmaza doze hormonu, ir prisimint nereikia, galima vemt, viduriuot ir viskas gerai. biggrin.gif  ax.gif  bet manasis kazkaip nelabai nori kad pradeciau zieduku naudotis.. doh.gif

bet koks kontraceptikas yra blogis moters organizui unsure.gif ir jei yra galimybe nenaudot jo, tai geriau ta galimybe ir rinktis. pati anksciau zieda naudojau, tai iki siol jauciu neigiamas kontracepcijos pasekmes verysad.gif nors siaip jis buvo geris, bet db ir ciklas lb sutrumpejo ir plaukai baisingai slinko ji metus blink.gif
Atsakyti