Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Man gydytoja ir išrašė tą žiedą,tai laukiu dabar savo dienų,kada teks jį panaudoti 4u.gif Biški yra baimės dėl to įsidėjimo blush2.gif
Atsakyti
kai nutariau vartoti kontraceptikus, nuejus pas daktare pasakiau noriu kontraceptiku kur maziausiai hormonu, ir nuo kuriu maziausiai storeciau, man israse zieda Nuvaring, iskart pasakiau ne nenoriu ziedo, bijau, nepasitikiu, kaip jis veikia, turejau begale klausymu, bet akusere patare o tu pabandyk ir as isbandziau, paskaiciau ta knygele apie ji, ir zinokit jau sekmingai naudoju 6 menesius, labai patenkinta, nei storeju, nei pamirstu isgerti, idedi ir pamirsti, nieko nesijaucia, ir apsauga,patariu isbandyti
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2008 03 08, 14:27)
Man gydytoja ir išrašė tą žiedą,tai laukiu dabar savo dienų,kada teks jį panaudoti 4u.gif Biški yra baimės dėl to įsidėjimo blush2.gif

Isidėti labai paprasta, jei tik mirksiukas.gif jei tik dėl to baiminiesi, tai neverta smile.gif
bet man jis nepatiko, eisiu pas ginę kitą savaitę prašysiu KT
Atsakyti
SOS unsure.gif
turejau isimti zieda treciadieni, o isemiau ketvirtadieni.. kada deti kita? 3dieni ar 4dieni? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2008 03 14, 20:54)
SOS unsure.gif
turejau isimti zieda treciadieni, o isemiau ketvirtadieni.. kada deti kita? 3dieni ar 4dieni? rolleyes.gif

pg mane ketvirtadieni
Atsakyti
turiu vartojanciom ziedeli dar klausimeli 4u.gif o apsauga nesumazeja isgerus kokiu vaistu? "angliuku", mezymforte ar kitu su kuriais "nesutaria" kontraceptines tabletes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 15, 17:17)
turiu vartojanciom ziedeli dar klausimeli 4u.gif  o apsauga nesumazeja isgerus kokiu vaistu? "angliuku", mezymforte ar kitu su kuriais "nesutaria" kontraceptines tabletes? blush2.gif

hmmm g.gif manau apsauga nesumazeja, bent jau is savo patirties taip galvoju... nes kiek mano protelis isnesa, tai tabletes kai geri gal ir turi saveikos su kitais geriamais vaistais, o kai kontraceptikai vartojami per kita gala laugh.gif tai manau nereaguoja unsure.gif
na, cia as taip ismasciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 16, 19:48)
hmmm  g.gif manau apsauga nesumazeja, bent jau is savo patirties taip galvoju... nes kiek mano protelis isnesa, tai tabletes kai geri gal ir turi saveikos su kitais geriamais vaistais, o kai kontraceptikai vartojami per kita gala  laugh.gif tai manau nereaguoja  unsure.gif
na, cia as taip ismasciau  drinks_cheers.gif

aga as irgi pritariu, kad apsauga nesumazetu, todel, kad KT yra isisavinamos per virskinamaji trakta, kaip ir kiti vaistai, o KZ ne per ta trakta tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2008 03 08, 14:27)

Sveikos, aš irgi su KŽ, bet va, iškilo klausimas, kažin kokia tikimybė su juo pastoti g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš taip pat naudoju KŽ. Ir pakolkas nenusivyliau dar. Man jis patinka, o ir MB nieko nejaučia. Nes vis sukau galva kaip ten viskas bus ax.gif , pasirodo thumbup.gif .

Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
As taip pat jau 4menesiai kaip naudoju KŽ. Nu man jis patinka labiausiai is to, ka naudojau pries tai, t.y. tabletes ir pleistras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2008 03 17, 09:00)
Sveikos, aš irgi su KŽ, bet va, iškilo klausimas, kažin kokia tikimybė su juo pastoti g.gif

na betkokiu atveju keli procentai galimybes visvien islieka, na simtu procentu juk niekas neapsaugo, nebent tik susilaikymas tongue.gif 4u.gif
Atsakyti