Man gydytoja ir išrašė tą žiedą,tai laukiu dabar savo dienų,kada teks jį panaudoti Biški yra baimės dėl to įsidėjimo
kai nutariau vartoti kontraceptikus, nuejus pas daktare pasakiau noriu kontraceptiku kur maziausiai hormonu, ir nuo kuriu maziausiai storeciau, man israse zieda Nuvaring, iskart pasakiau ne nenoriu ziedo, bijau, nepasitikiu, kaip jis veikia, turejau begale klausymu, bet akusere patare o tu pabandyk ir as isbandziau, paskaiciau ta knygele apie ji, ir zinokit jau sekmingai naudoju 6 menesius, labai patenkinta, nei storeju, nei pamirstu isgerti, idedi ir pamirsti, nieko nesijaucia, ir apsauga,patariu isbandyti
QUOTE(Donma @ 2008 03 08, 14:27)
Man gydytoja ir išrašė tą žiedą,tai laukiu dabar savo dienų,kada teks jį panaudoti Biški yra baimės dėl to įsidėjimo
Isidėti labai paprasta, jei tik jei tik dėl to baiminiesi, tai neverta
bet man jis nepatiko, eisiu pas ginę kitą savaitę prašysiu KT
QUOTE(alexxandra @ 2008 03 14, 20:54)
SOS
turejau isimti zieda treciadieni, o isemiau ketvirtadieni.. kada deti kita? 3dieni ar 4dieni?
turejau isimti zieda treciadieni, o isemiau ketvirtadieni.. kada deti kita? 3dieni ar 4dieni?
pg mane ketvirtadieni
turiu vartojanciom ziedeli dar klausimeli o apsauga nesumazeja isgerus kokiu vaistu? "angliuku", mezymforte ar kitu su kuriais "nesutaria" kontraceptines tabletes?
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 15, 17:17)
turiu vartojanciom ziedeli dar klausimeli o apsauga nesumazeja isgerus kokiu vaistu? "angliuku", mezymforte ar kitu su kuriais "nesutaria" kontraceptines tabletes?
hmmm manau apsauga nesumazeja, bent jau is savo patirties taip galvoju... nes kiek mano protelis isnesa, tai tabletes kai geri gal ir turi saveikos su kitais geriamais vaistais, o kai kontraceptikai vartojami per kita gala tai manau nereaguoja
na, cia as taip ismasciau
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 16, 19:48)
hmmm manau apsauga nesumazeja, bent jau is savo patirties taip galvoju... nes kiek mano protelis isnesa, tai tabletes kai geri gal ir turi saveikos su kitais geriamais vaistais, o kai kontraceptikai vartojami per kita gala tai manau nereaguoja
aga as irgi pritariu, kad apsauga nesumazetu, todel, kad KT yra isisavinamos per virskinamaji trakta, kaip ir kiti vaistai, o KZ ne per ta trakta
QUOTE(Donma @ 2008 03 08, 14:27)
Sveikos, aš irgi su KŽ, bet va, iškilo klausimas, kažin kokia tikimybė su juo pastoti
Sveikutės
Aš taip pat naudoju KŽ. Ir pakolkas nenusivyliau dar. Man jis patinka, o ir MB nieko nejaučia. Nes vis sukau galva kaip ten viskas bus , pasirodo .
Aš taip pat naudoju KŽ. Ir pakolkas nenusivyliau dar. Man jis patinka, o ir MB nieko nejaučia. Nes vis sukau galva kaip ten viskas bus , pasirodo .
Sveikutes
As taip pat jau 4menesiai kaip naudoju KŽ. Nu man jis patinka labiausiai is to, ka naudojau pries tai, t.y. tabletes ir pleistras
As taip pat jau 4menesiai kaip naudoju KŽ. Nu man jis patinka labiausiai is to, ka naudojau pries tai, t.y. tabletes ir pleistras
QUOTE(Crazy @ 2008 03 17, 09:00)
Sveikos, aš irgi su KŽ, bet va, iškilo klausimas, kažin kokia tikimybė su juo pastoti
na betkokiu atveju keli procentai galimybes visvien islieka, na simtu procentu juk niekas neapsaugo, nebent tik susilaikymas