sveikos mielosios,jau 3 dienos kaip isidejus zieda,ir labai nustebau kad dingo kraujavimas, siaip mano menesines visada buvo labai gausios, o dabar kraujavimo is is nera, tai normalu?kike skaiciau nikeur apie tai neparasyta, o gal ka praleidau, padekit
QUOTE(rimuke @ 2008 03 07, 12:57)
sveikos mielosios,jau 3 dienos kaip isidejus zieda,ir labai nustebau kad dingo kraujavimas, siaip mano menesines visada buvo labai gausios, o dabar kraujavimo is is nera, tai normalu?kike skaiciau nikeur apie tai neparasyta, o gal ka praleidau, padekit
mano menesines naudojant KZ zymiai sutrumpejo ir kraujavimas zymiai mazesnis.Jei anksciau be KZ menesines budavo apie 5 dienas ir pirmos dienos budavo labai gausios, tai dabar buna 3 dienas ir labai normalios
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 03 07, 14:17)
mano menesines naudojant KZ zymiai sutrumpejo ir kraujavimas zymiai mazesnis.Jei anksciau be KZ menesines budavo apie 5 dienas ir pirmos dienos budavo labai gausios, tai dabar buna 3 dienas ir labai normalios
aga, pas mane ir tas pats o ir pirma karta isidejus dingo, cia kiek skaiciau pas daugeli taip, taigi viskas gerai
QUOTE(rimuke @ 2008 03 07, 12:57)
Buvo buvo ir man taip patį pirmą kartą kai tik įsidėjau , nors ginė buvo sakius ,kad ilgai teplios, bet vat tą pirma mėnesį nieko nebuvo, o kai atėjo antras tai tepliojiomas tesėsi visą laiką, o dabar trečią mėnesiuką nusprendžiau aš jo nesidėti, pažiūrėsiu ar jis tikrai kaltas dėl noro praradimo
aciu uz atsakymus dabar nesijaudinsiu
O man tas ziedas kazkaip neprilipo,naudojau ji 3 menesius.Nors raso,kad jis jauciamas retais atvejais,bet as ji jausdavau ir mano vyras jaute.Sake,kad nieko baisaus,bet as nusprendziau,kad tai ne man ir pradejau gert kt.Del pamirsimo problemu nebuna.O siaip galima priminima i mob. irasyt.
as naudoju 5 men ir man Niekad nejauciau as jo... gal nuo isidejimo priklauso, gal nuo anatomijos...
o kaip su oda ir plaukeliais pagerina ?
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 07, 20:53)
o kaip su oda ir plaukeliais pagerina ?
su oda problemu neturejau. Buna kad pora spuogeliu atsiranda o plaukai(jeigu tu apie tuos kur ant galwos ) tai man visa gywenima jie slenka, nuo KT ypac, o daba susinormalizavo, gal cia priemones turejo itakos...
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 07, 21:53)
su oda problemu neturejau. Buna kad pora spuogeliu atsiranda o plaukai(jeigu tu apie tuos kur ant galwos ) tai man visa gywenima jie slenka, nuo KT ypac, o daba susinormalizavo, gal cia priemones turejo itakos...
na ne apie slinkima klausiau o apie riebalavimasi, pagereja ju bukle (as taip pat apie tuos kur ant galvos auga )?
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 07, 23:32)
na ne apie slinkima klausiau o apie riebalavimasi, pagereja ju bukle (as taip pat apie tuos kur ant galvos auga )?
ka as zinau... kadangi beveik kasdien plaunu galva, tai kazkaip nepastebejau tokio dalyko ar riebaluojasi daugiau ar maziau...
Gal plauku prieziuros priemones pakeist reiketu jei yra problemu del besiriebaluojanciu plaukuciu
na su plaukuciais problemu neturiu tik seip pasiteirut norejau ar turi tokius pat privalumus kip kt