Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(solo @ 2008 03 06, 13:46)
Prieš porą metų naudojau žiedą tik 3 mėnėsius, pagrindinis šalutinis poveikis buvo libido sumažėjimas g.gif  Ir kai įsidėjau patį pirmą vakarą žiauriai liežuvis pynės  doh.gif su niekuo nebebendravau, žiūriu nelabai gaunas ką pasakyt  blink.gif  lotuliukas.gif

Beje, kaip jums su oda? Kiek draugių geriančių KT tai su oda nebeturi jokių problemų. Dabar svarstau vėl pradėt naudot, nes baisiai patogus dalykas... įsidedi ir pamiršti 3 savaitėm  tongue.gif

man naudojant KZ oda susitvarke, maziau beria, nes pries menesines be KZ budavo ziauriai isberdavo ir labai krutis skaudedavo, o naudojant KZ praejo sitos negeroves ax.gif
Atsakyti
o jus jauciat pvz. kaip tas ziedas iskrenta ar panasiai?
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 06, 18:42)
o jus jauciat pvz. kaip tas ziedas iskrenta ar panasiai?

jau 5 KZ vartoju ir nieks man ten neiskrenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 06, 18:45)
jau 5 KZ vartoju ir nieks man ten neiskrenta  mirksiukas.gif

hmm o jei iskristu tai pasijustu? ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 06, 19:04)
hmm o jei iskristu tai pasijustu? ar ne... g.gif

g.gif cia idomus klausimas?net nezinau zinok... jo absoliuciai nesijaucia, isvis pamirstu apie ji thumbup.gif tik priminimas primena kad laikas issiimti thumbup.gif kazkur esu skaiciusi, kad smileysex.gif kazkaip issiema, kad kai uzkieteje viduriai, kai "stanginies" gali iskristi, bet tikrai nei karto nebuwo drinks_cheers.gif
taip pagalvojus, man rodos pajusti galima jei iskristu mirksiukas.gif
Atsakyti
ale brangus jis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 06, 19:35)
ale brangus jis doh.gif

Aga, kas tiesa tas tiesa doh.gif bet galiu pasakyti kur pigiau wink.gif As visada perku "Norfos vaistinej" ten yra laimingos valandos nuo 8-9 ir 14-15 val, tai tada 20 proc nuolaida, tai gaunas apie 38 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 06, 18:35)
ale brangus jis doh.gif

Brangu, bet kad pigesnių variantų tokių patogių nėra, na bent jau man. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 06, 18:39)
Aga, kas tiesa tas tiesa  doh.gif bet galiu pasakyti kur pigiau wink.gif As visada perku "Norfos vaistinej" ten yra laimingos valandos nuo 8-9 ir 14-15 val, tai tada 20 proc nuolaida, tai gaunas apie 38 Lt  thumbup.gif

Čia su norfos kortele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2008 03 06, 22:21)
Brangu, bet kad pigesnių variantų tokių patogių nėra, na bent jau man. unsure.gif
Papildyta:

Čia su norfos kortele? g.gif

jeps su norfos kortele. Tik va problema NORFOS vaistines yra tik Savanoriu Norfoj ir kazkur Naujoj Vilnioj sad.gif Tai as vyrui sarasiuka sudarau, tai jis vienu kartu viska superka smile.gif Pvz paskutini karta butu teke moketi apie 180 Lt, o sumokejo 130 su kapeikom thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
as tai is Klaipedos.. idomu kur cia yra... g.gif bet man kazkaip nepriimtina kad ten butu kas ideta kazkaip netaip.. nors ka gali zinot gal pasikeis nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 06, 23:46)
as tai is Klaipedos.. idomu kur cia yra... g.gif  bet man kazkaip nepriimtina kad ten butu kas ideta kazkaip netaip.. nors ka gali zinot gal pasikeis nuomone 4u.gif

cia taip is pradziu atrodo,as irgi baidziausi, bet daba dziaugiuos smile.gif ir tikrai tas 3 sawaites pamirstu apie jis smile.gif o vyras sako, kad jis KZ nejaucia... thumbup.gif
Atsakyti
man problemos su isgerimu nera.. kartu su kt geriu vitaminus tai kazkaip nepasimirsta.. o ziedas turi privalumus kaip mazina plauku riebalavimasi, "tos" dienos lengvesnes, spuogeliu sumazina, svorio nekeicia? g.gif blush2.gif
Atsakyti