Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(sotene @ 2008 02 26, 17:21)
sveikos,zieda naudoju jau daugiau kaip 2 metus.pasaliniai poveikiai buvo tik tokie,kad maude krutine ir dingo noras myletis.o ir vyras sake,kad jis jaucia zieda,bet tas jam netrukdo.bet mane siose diskusijose labai nustebino tai,kad jus nuolat minite,kad jums reikia recepto?! blink.gif man dar neteko su tuo susidurti,o ir gydytoja sake,kad siam vaistui recepto nereikia.as gyvenu alytuje.

tai kad visi kontraceptikai senai jau tik su receptu parduodami. o KZ kaip tik jiems ir priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 02 26, 18:32)
tai kad visi kontraceptikai senai jau tik su receptu parduodami. o KZ kaip tik jiems ir priklauso  mirksiukas.gif

Gal Alytuje Galvoja, kad tai juvelyrinis kontraceptinis dirbinys smile.gif Todel ir nereikia recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sotene @ 2008 02 26, 16:21)
sveikos,zieda naudoju jau daugiau kaip 2 metus.pasaliniai poveikiai buvo tik tokie,kad maude krutine ir dingo noras myletis.o ir vyras sake,kad jis jaucia zieda,bet tas jam netrukdo.bet mane siose diskusijose labai nustebino tai,kad jus nuolat minite,kad jums reikia recepto?! blink.gif man dar neteko su tuo susidurti,o ir gydytoja sake,kad siam vaistui recepto nereikia.as gyvenu alytuje.

o jei perki vienoje vaistineje ir vaistininke tave bent is matymo pazysta, tai gali ir parduoti be recepto smile.gif nes tas receptas tai nei registruojamas kur nei ka g.gif kaip nuolatinis bilietas autike rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos. pas mane paskutiniu metu ziedas labi zemai ir gylyn niekaip nelenda, gan nepatogu. anksciau budavo gyliai. jums taip nebuvo?
Atsakyti
Sveikos, zinokit naudoju KZ jau metus su puse pirma menesi patepliojo o poto super, va tik problema nesenai iskilo, kad as jau sergu su ziedu visa menesi ar is ilgiau naudojusiu kam nors taip buvo? Gal tiesiog reik padaryti pertrauka?
Atsakyti
QUOTE(Busny @ 2008 02 28, 14:32)
Sveikos, zinokit naudoju KZ jau metus su puse pirma menesi patepliojo o poto super, va tik problema nesenai iskilo, kad as jau sergu su ziedu visa menesi ar is ilgiau naudojusiu kam nors taip buvo? Gal tiesiog reik padaryti pertrauka?

na as naudoju tik 5 menesi, bet kai konsultavausi su gine, tai sake pertraukos daryt nereik, galiu vartot 3 metus be pertraukos.o poto nestuke.gif thumbup.gif
Gal su gydytoja pasikonsultuok, nemanau kad taip turi buti...
Atsakyti
tai va kad pries menesi buvau pas gen. sake viskas ok israse recepta KZ o poto ir prasidejo jauciu teks tikrai ir vel pas ja pedinti unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau 2 kž Euro vaistinėje...niekas recepto neprašė g.gif
Atsakyti
O aš pamečiau receptą, visada turėjau piniginei ir matyt išmečiau pati kai tvarkiau su čekiais. doh.gif Antradieni reiks žioedą isidėt, o dar neturiu, negi reiks eit pas daktare kad išrašytų vėl. unsure.gif
Atsakyti
o tos ziedas menesiui laiko ar dazniau ji reikia keisti nepatogu klausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute50 @ 2008 03 02, 20:27)
o tos ziedas menesiui laiko ar dazniau ji reikia keisti nepatogu klausti 4u.gif

menesiui mirksiukas.gif 3 savaites vaikstai su ziedu, 1 - pertrauka (mmmm ateina)
jei nori daugiau info, pasiskaityk cia: KZ
Atsakyti
Prieš porą metų naudojau žiedą tik 3 mėnėsius, pagrindinis šalutinis poveikis buvo libido sumažėjimas g.gif Ir kai įsidėjau patį pirmą vakarą žiauriai liežuvis pynės doh.gif su niekuo nebebendravau, žiūriu nelabai gaunas ką pasakyt blink.gif lotuliukas.gif

Beje, kaip jums su oda? Kiek draugių geriančių KT tai su oda nebeturi jokių problemų. Dabar svarstau vėl pradėt naudot, nes baisiai patogus dalykas... įsidedi ir pamiršti 3 savaitėm tongue.gif
Atsakyti