Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Cerecita @ 2008 02 20, 23:27)
bet gert tuos skatinancius nora tabletes irgi nesamone, na as taip manau. Visgi cia iseina nenaturalus noras  blush2.gif  o vdrug pradesi ant kiekvieno vyro kabintis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai tada tik vyrams dziaugsmo padarytumem lotuliukas.gif
siaip tai pabandykit nakvišų aliejaus kapsules pagerti, jos ir moteriskoms bedoms labai gerai veikia 4u.gif ir jokio streso - taip mano daktarka sake, tada jokiu problemu, tik neisdave paslapties kaip tai padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 02 21, 00:27)
bet gert tuos skatinancius nora tabletes irgi nesamone, na as taip manau. Visgi cia iseina nenaturalus noras  blush2.gif  o vdrug pradesi ant kiekvieno vyro kabintis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti

g.gif Nė nežinojau,kad tokių yra...
Tikrai nemanau,kad reikia gert jas,o dar suveiks nelaiku,tai tikrai ... lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas geria skatinancias tabletes ir galetu smulkiau papasakot?
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2008 02 21, 13:54)
o gal kas geria skatinancias tabletes ir galetu smulkiau papasakot?

nemanau kad prisipazins kas. As tai tik maciau kazkur reklama tokia dezute su drugeliu ir uzrasyta buvo kad didina moters libido
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 02 21, 08:08)
lotuliukas.gif  tai tada tik vyrams dziaugsmo padarytumem  lotuliukas.gif
siaip tai pabandykit nakvišų aliejaus kapsules pagerti, jos ir moteriskoms bedoms labai gerai veikia  4u.gif  ir jokio streso - taip mano daktarka sake, tada jokiu problemu, tik neisdave paslapties kaip tai padaryt  g.gif

geriau tas nakvisas...... siaubas, niekaip nesupratau kas man darosi... viena karta tai dienos dingo ejau pas gydytoja, kazka geriau atsistate (tuo paciu ir gerti vitaminus nustojau)..... kita kart kazkas daresi vel nuovargis silpnumas pykinimas istisinis, sirgau tris savaites istisai, o kai jau turejo dienos prasideti zieda issemus neprasidejo...... paskui tik ssiorientavau kad gali nakvisos kenkti, nustju gerti ir susitvarke..... va tau ir vitaminai moterims, man jie visai netiko
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 02 21, 15:06)
geriau tas nakvisas...... siaubas, niekaip nesupratau kas man darosi... viena karta tai dienos dingo ejau pas gydytoja, kazka geriau atsistate (tuo paciu ir gerti vitaminus nustojau)..... kita kart kazkas daresi vel nuovargis silpnumas pykinimas istisinis, sirgau tris savaites istisai, o kai jau turejo dienos prasideti zieda issemus neprasidejo...... paskui tik ssiorientavau kad gali nakvisos kenkti, nustju gerti ir susitvarke..... va tau ir vitaminai moterims, man jie visai netiko

iš tiesų, tai taip, viskas yra labai individualiai ir kiekviena moteris turi rasti sau geriausia varianta ax.gif
Atsakyti
is pradziu kai man ji israse labai bijojau, kad neidesiu, kad neisimsiu, bt kai pabandziau labai patiko, jokiu tepliojimu, menesines kaip ju nera, labai patenkinta... jau naudoju 4 men
Atsakyti
Vaistai padidint lytini smileysex.gif potrauki vadinasi:
Feminine[COLOR=red]- Veikia trimis skirtingais būdais:Stimuliuoja moters libido ir aistrą,Suteikia energijos, tonizuoja,Teigiamai veikia kraujotakos sistemą.
cia truputi daugiau info apie tai

http://www.sprunk-ja...oducts/feminine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 22 vasario 2008 - 18:51
QUOTE(Buzyte @ 2008 02 22, 19:50)
Vaistai padidint lytini smileysex.gif  potrauki vadinasi:
Feminine[COLOR=red]- Veikia trimis skirtingais būdais:Stimuliuoja moters libido ir aistrą,Suteikia energijos, tonizuoja,Teigiamai veikia kraujotakos sistemą.
cia truputi daugiau info apie tai

http://www.sprunk-ja...oducts/feminine

Dar skaiciau skaiciau ir prie hormoniniu tableciu radau tokia fraze:

tabletes vadinasi feminine, su raudonu drugeliu, tikrai nesigailiu kad paaukojau tuos pinigelius, neskaitant padidejusia aistra ir siaip jauciu kad padaugejo energijos ax.gif tinklapis http://www.sprunk-ja...oducts/feminine...

Jei kuri rasit naudingos info, imeskit bis.gif bus idomu visoms apsisviesti umn.gif
Atsakyti
sveikos,zieda naudoju jau daugiau kaip 2 metus.pasaliniai poveikiai buvo tik tokie,kad maude krutine ir dingo noras myletis.o ir vyras sake,kad jis jaucia zieda,bet tas jam netrukdo.bet mane siose diskusijose labai nustebino tai,kad jus nuolat minite,kad jums reikia recepto?! blink.gif man dar neteko su tuo susidurti,o ir gydytoja sake,kad siam vaistui recepto nereikia.as gyvenu alytuje.
Atsakyti