Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Droo @ 2008 02 19, 14:24)
aš šį mėn darau pertrauką nuo kž ax.gif ir gailiuosi doh.gif tai šoną pamaudžia, tai mylintis kažkur aukščiau skauda unsure.gif to anksčiau tikrai nėra buvę schmoll.gif

o jūs dar nusiperkat be recepto? aš šį mėn ir sugalvojau pertrauką darytis, dėl to, kad man nebepardavė, o per vieną dieną patekt pas ginekologe neįmanoma doh.gif

as padariau poros menesiu pertrauka tai irgi kazkaip labai jau skausmingai menesines, nes apie skausmus su KZ jau buvau uzmirsus g.gif nuvariau pas ginekologe ir pasiprasiau recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 02 17, 12:03)
Nenaudoju KZ pirmas menuo. Paziuret norejau, ar tikrai mano durna nuotaika nuo jo... ar  smileysex.gif noro "praradimas" nuo jo. Nu ir ka. Sakiau daugiau KZ nenaudosiu, nes dabar vel esu normali lotuliukas.gif ne kokia niurzgale smile.gif tai noriu tai nenoriu ir t.t. ir  smileysex.gif visai kitas potraukis, kai KZ naudojau, vis issisukinejavau, nes nenoredavau, dabar to nera. schmoll.gif Vyras sake, galvojo, kad jau kita turiu, kad as jo nenoriu lotuliukas.gif  doh.gif o tas kitas buvo -KZ doh.gif

Jaučiu,kad ir aš jį mesiu, nors dar tik antras mėnesis, bet noras kaip dingo įsidėjus KŽ taip ir neatsiranda doh.gif
Atsakyti
na, o aplamai pamaudžia, o ir mėnesinių jau bijau unsure.gif

Atsakyti
Laba,
vat susiruosiau ir nuejau pas gine.... Del ziedo sako ir "sausa" ten, ir lytinis potraukis sumazejes doh.gif Bet spirales nerekomendawo, nes KZ sake ne tik kaip apsisaugojimo priemone bet ir vaistas. Susinormalizuoja menesines, kas turi problema su oda, tam gerai. O spirale tik apsaugo, menesines nereguliarios(jei anksciau buto tokia problemele) ir pan. Tai lieku su KZ drinks_cheers.gif
O kad nebutu taip sausa rekomendavo lubrikantus, ty AQUAGEL(naudoju, geras) arba kazkoki GLEITGELLEN. o kad potraukis atsirastu patare pagerti FEMININE ENJOY, kuris veikia trimis skirtingais būdais:stimuliuoja moters libido ir aistrą,
suteikia energijos, tonizuoja,teigiamai veikia kraujotakos sistemą. (tik nepaklaussiau kaip ilgai ji gert doh.gif ) nes tableciu ten 30, o kaina apie 75 Lt.
Dar va, tokia mano patirtis siandiena smile.gif

P.S. gal aisku ne i tema cia, bet dar, gal kam prawers... man smileysex.gif skauda kartais po gimdymo, buwau cia anksciau pas kita gyd, tai sake viskas ciki, o siandien suzinoja, kad kai mane siuwo, tai viena siule per aukstai padare doh.gif Sake, kad gimsysi kita, vel kirps, tai paprasyk, kad aukstai nesiutu paskutines siules, nes diskomfortas... Vienu zodziu, gal jau apie lialiu pagalwot 2.gif g.gif
NEEEEEEEEEEEEEEEEE....... smile.gif
Atsakyti
g.gif išsiėmiau prieš 4 dienas,bet mm nesulaukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 02 20, 21:55)
g.gif išsiėmiau prieš 4 dienas,bet mm nesulaukiu verysad.gif

as sulaukiau penkta diena berods, o dabar kaip laikrodukas ketvirtos dienos vakare visada thumbup.gif
Atsakyti
man ir po žiedo išėmimo praeina 4 ar 5 dienos tada tik atsiranda mmm, seniau anskčiau būdavo.
Atsakyti
Tai ačiū,nuraminot,o tai sakau pirmą kartą naudoju,gal kas ne taip tongue.gif
Atsakyti
Man viskas buvo liuks ,tik ....noro nebuvo.Todėl ir nebenaudoju. ax.gif
Atsakyti
g.gif žiūriu,kad labai dažnas atvejis su tais norais...beveik kiekvienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 02 20, 22:41)
g.gif žiūriu,kad labai dažnas atvejis su tais norais...beveik kiekvienai  ax.gif

aha doh.gif
Atsakyti
bet gert tuos skatinancius nora tabletes irgi nesamone, na as taip manau. Visgi cia iseina nenaturalus noras blush2.gif o vdrug pradesi ant kiekvieno vyro kabintis lotuliukas.gif
Atsakyti