me nesisaugom papildomai, pasitikim, kad turi islikti poveikis
Sakykit ar niekam taip nebuvo,kad pradėjus naudoti KŽ pagausėjo išskyrų,nežianau ar čia sutapimas, ar čia taip po gimdymo, bet man kažkaip ne tas kaip ,kad buvo anksčiau, ir dar kažin ar negali būti nuo KŽ ,kad potraukis sumažėjo, kankinu vargšą vyrą
Labai norėjau naudoti šią apsisaugojimo prieminę.Deja,mano patirtis buvo nekokia.Prasidėjo siaubingas kraujavimas Vos išsikapanojau iš visų tų bėdų Gydytoja jau nebežinojo kokius vaistus rašyti.Ir leidžiamus ir geriamus ir nieko...Po kelių savaičių pradėjau gerti hormoninius vaistus ir tada pagaliau...baigėsi visas košmaras.Man jau ir svoris buvo nukritęs ir hemoglobinas ir vos paeit galėjau kaip buvo silpna.Įklotus turėjau keist geriausiu atveju kas dvi valandas.
pavydžiu toms,kurioms ši kontraceptinė priemonė tiko.
QUOTE(lili78 @ 2008 02 13, 17:22)
Sakykit ar niekam taip nebuvo,kad pradėjus naudoti KŽ pagausėjo išskyrų,nežianau ar čia sutapimas, ar čia taip po gimdymo, bet man kažkaip ne tas kaip ,kad buvo anksčiau, ir dar kažin ar negali būti nuo KŽ ,kad potraukis sumažėjo, kankinu vargšą vyrą
tai cia daugumai po KZ potraukis sumazejo, visos mes vyrus kankinam
QUOTE(sandrucka @ 2008 01 29, 21:54)
Sveikutes na ir as pasisakysiu. As KZ naudoju jau 2,5 metai ir ka, viskas super buna i metus du kartus gausesnes menesines,o siaip, 3-4 dienas "apsimetu" ,kad sergu Mums abiem lb priimtinas variantas, reikalui esant galima isimti, o paskui vel atgal idet Ir dar lb patinka man vienas is KZ privalumu, tai menesiniu atidejimas, gali ramiai planuoti savo atostogas ir nebijot, kad tvanas bus Del nuotaikos, tai as net galvoju Siaip, MB sako , kad as piktesne pasidariau, bet as ne lb linkus kalte verst KZ, cia ko gero aplinkybes kaltos
Kazkaip KZ informaciniame lapelyje apie MMM atidejima nieko neradau.... su tabletemis tai viskas aisku, o jus ka, is kart dedates kita zieda? ir nelabai supratau, kam ta zieda isimate-idedate?.... juk myletis jis netrukdo.
QUOTE(olicka @ 2008 02 13, 23:16)
Labai norėjau naudoti šią apsisaugojimo prieminę.Deja,mano patirtis buvo nekokia.Prasidėjo siaubingas kraujavimas Vos išsikapanojau iš visų tų bėdų Gydytoja jau nebežinojo kokius vaistus rašyti.Ir leidžiamus ir geriamus ir nieko...Po kelių savaičių pradėjau gerti hormoninius vaistus ir tada pagaliau...baigėsi visas košmaras.Man jau ir svoris buvo nukritęs ir hemoglobinas ir vos paeit galėjau kaip buvo silpna.Įklotus turėjau keist geriausiu atveju kas dvi valandas.
O visos tos problemos buvo tikrai nuo žiedo?
QUOTE(Buzyte @ 2008 02 14, 11:03)
tai cia daugumai po KZ potraukis sumazejo, visos mes vyrus kankinam
Nenaudoju KZ pirmas menuo. Paziuret norejau, ar tikrai mano durna nuotaika nuo jo... ar noro "praradimas" nuo jo. Nu ir ka. Sakiau daugiau KZ nenaudosiu, nes dabar vel esu normali ne kokia niurzgale tai noriu tai nenoriu ir t.t. ir visai kitas potraukis, kai KZ naudojau, vis issisukinejavau, nes nenoredavau, dabar to nera. Vyras sake, galvojo, kad jau kita turiu, kad as jo nenoriu o tas kitas buvo -KZ
QUOTE(Stebukle @ 2008 02 17, 13:03)
Nenaudoju KZ pirmas menuo. Paziuret norejau, ar tikrai mano durna nuotaika nuo jo... ar noro "praradimas" nuo jo. Nu ir ka. Sakiau daugiau KZ nenaudosiu, nes dabar vel esu normali ne kokia niurzgale tai noriu tai nenoriu ir t.t. ir visai kitas potraukis, kai KZ naudojau, vis issisukinejavau, nes nenoredavau, dabar to nera. Vyras sake, galvojo, kad jau kita turiu, kad as jo nenoriu o tas kitas buvo -KZ
QUOTE(inore @ 2008 01 29, 18:13)
Na ir ką darei, kada išsiėmiai? Man šiandien reikia išsiimti, bet isidėjau tai diena vėlaiu nei reikėjo.
Issiemiau anksciau, kada turejau,o ne kada isidejau, bet kita karta vel pavelavau tai dabar surizikavau ir issiemiau tada kada isidejau, t.y. veliau O kaip tu padarei? ir kazi kaip reiktu...
mano mmm pastebejau, kad kas antra men,bent paskutiniu metu, normalios, o kas antra vos tik pateplioja, o jums ar visad tiksliu atsiranda mmm ir as vienodo gausumo?
O dabar vis galvoju apie spirale
aš šį mėn darau pertrauką nuo kž ir gailiuosi tai šoną pamaudžia, tai mylintis kažkur aukščiau skauda to anksčiau tikrai nėra buvę
o jūs dar nusiperkat be recepto? aš šį mėn ir sugalvojau pertrauką darytis, dėl to, kad man nebepardavė, o per vieną dieną patekt pas ginekologe neįmanoma
o jūs dar nusiperkat be recepto? aš šį mėn ir sugalvojau pertrauką darytis, dėl to, kad man nebepardavė, o per vieną dieną patekt pas ginekologe neįmanoma
QUOTE(Droo @ 2008 02 19, 15:24)
aš šį mėn darau pertrauką nuo kž ir gailiuosi tai šoną pamaudžia, tai mylintis kažkur aukščiau skauda to anksčiau tikrai nėra buvę
As iki siol nusipirkdavau