Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(loret30 @ 2008 01 28, 19:53)
Tikrai,nuotaikų kaitą net MB pastebėjo,ne tik pati blush2.gif

o mane tokia depresija uzpuole doh.gif pasitarem su MB ir as nustojau naudoti si zieda.
Is pradziu irgi buvo kaip ir viskas thumbup.gif , bet veliau smileysex.gif is vis nesinorejo. Teko atsisakyt ziedelio ir dabar viskas liuks clap.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masia @ 2008 01 29, 11:14)
o mane tokia depresija uzpuole  doh.gif  pasitarem su MB ir as nustojau naudoti si zieda.
Is pradziu irgi buvo kaip ir viskas  thumbup.gif  , bet veliau  smileysex.gif  is vis nesinorejo. Teko atsisakyt ziedelio ir dabar viskas liuks  clap.gif  wub.gif

o kaip nustatet, kad butent KZ yra kaltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 01 29, 13:22)
o kaip nustatet, kad butent KZ yra kaltas?  g.gif

is pradziu tai buvo tik mano speliojimai ax.gif
visu pirma as zieda naudojau su pertraukom (nes MB ilgam isvaziuoja ir kol jo nebuvo, as ziedu nesinaudojau) ir kol ziedo nebuvo, nuotaika thumbup.gif , paskui kai idejau, prasidejo nesamones: to nenoriu, sitas blogai, anas vel ne taip doh.gif
pasiskaiciau sitoj temoj, kad kai kuriom merginom igi tai buna ir nusprendziau isimt porai menesiu blush2.gif
ir viskas, nuotaika atsistate bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masia @ 2008 01 29, 15:24)
is pradziu tai buvo tik mano speliojimai  ax.gif
visu pirma as zieda naudojau su pertraukom (nes MB ilgam isvaziuoja ir kol jo nebuvo, as ziedu nesinaudojau) ir kol ziedo nebuvo, nuotaika  thumbup.gif , paskui kai idejau, prasidejo nesamones: to nenoriu, sitas blogai, anas vel ne taip  doh.gif
pasiskaiciau sitoj temoj, kad kai kuriom merginom igi tai buna ir nusprendziau isimt porai menesiu  blush2.gif
ir viskas, nuotaika atsistate  bigsmile.gif

svarbu kad viskas susitvarke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2008 01 10, 20:10)
Tai va, as ir dabar galvoju,kada issiimt, ar pagal ta laika, kada turejau isidet, ar pagal ta laika, kada istikruju isidejau  g.gif

Na ir ką darei, kada išsiėmiai? Man šiandien reikia išsiimti, bet isidėjau tai diena vėlaiu nei reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Masia @ 2008 01 29, 13:14)
o mane tokia depresija uzpuole  doh.gif  pasitarem su MB ir as nustojau naudoti si zieda.
Is pradziu irgi buvo kaip ir viskas  thumbup.gif  , bet veliau  smileysex.gif  is vis nesinorejo. Teko atsisakyt ziedelio ir dabar viskas liuks  clap.gif  wub.gif

va va... ir as ta pastebejau, tai manau paskutini naudojuosi "jo paslaugom" smile.gif Galvojau, kad cia tik as issigalvoju.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na ir as pasisakysiu. As KZ naudoju jau 2,5 metai ir ka, viskas super thumbup.gif buna i metus du kartus gausesnes menesines,o siaip, 3-4 dienas "apsimetu" ,kad sergu lotuliukas.gif Mums abiem lb priimtinas variantas, reikalui esant galima isimti, o paskui vel atgal idet ax.gif Ir dar lb patinka man vienas is KZ privalumu, tai menesiniu atidejimas, gali ramiai planuoti savo atostogas ir nebijot, kad tvanas bus drinks_cheers.gif Del nuotaikos, tai as net galvoju g.gif Siaip, MB sako , kad as piktesne pasidariau, bet as ne lb linkus kalte verst KZ, cia ko gero aplinkybes kaltos blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Turiu klausima 4u.gif
AR buvo kam taip, kad isidejus KT zieda pirma mmm diena, per pusdieni dingtu mmm??? Cia normalu? unsure.gif Pirma karta zieda isbandziau pries kokius 9men. Dingo mmm uz puses paros, o toliau netepliojo, viskas ok buvo. Paskui nebenaudojau ziedo.
Vakar jau buvo beorasidedancios mmm, dar tik stipriai tepliojo, iki tampono isidejimo buvo likusios apie 4 valandos. Nusprendziau, kad reikia saugotis ir isidejau zieda...ir kagi...baigesi tepliojimai, siandien vel skaidrios isskyros. Kame reikalas?
Jokiu kitu salutiniu pozymiu nejauciu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2008 02 01, 23:50)
Sveikutes,
Turiu klausima 4u.gif
AR buvo kam taip, kad isidejus KT zieda pirma mmm diena, per pusdieni dingtu mmm??? Cia normalu? unsure.gif  Pirma karta zieda isbandziau pries kokius 9men. Dingo mmm uz puses paros, o toliau netepliojo, viskas ok buvo. Paskui nebenaudojau ziedo.
Vakar jau buvo beorasidedancios mmm, dar tik stipriai tepliojo, iki tampono isidejimo buvo likusios apie 4 valandos. Nusprendziau, kad reikia saugotis ir isidejau zieda...ir kagi...baigesi tepliojimai, siandien vel skaidrios isskyros. Kame reikalas?

sunku pasakyti.As tai KZ pirma karta dejausi, kai normaliai kraujavau, o ne tepliojimai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2008 02 01, 23:50)
Sveikutes,
Turiu klausima 4u.gif
AR buvo kam taip, kad isidejus KT zieda pirma mmm diena, per pusdieni dingtu mmm??? Cia normalu? unsure.gif  Pirma karta zieda isbandziau pries kokius 9men. Dingo mmm uz puses paros, o toliau netepliojo, viskas ok buvo. Paskui nebenaudojau ziedo.

Mna taip buvo, aš prieš mėnesį pirmą kartą jį įsidėjau ir buvo lygiai kaip tau, dingo mmm ir jokio tepliojimo nebuvo kaip ginė buvo sakius, jau per tą laiką pradėjau visko prisigalvot, kad gal jis neapsaugos, bet normaliai asulaukiau mmm, nuo išėmimo į 3 dieną, tik jos gan gausios buvo, na bet gal dar čia po gimdymo nesusitvrkę g.gif Šaindien vėl ta diena, ,kai dėsiuosi jau antrą kartą KŽ, žiūrėsiu kaip bus .

O dėl noro smileysex.gif , tai nežinau , jis pas mane labai sumažėjęs , net įdomu ar čia KŽ kaltas g.gif
Atsakyti
Labas visoms drinks_cheers.gif
Jau 3 KZ naudoju smile.gif
Man isidejus KZ irgi dingo mmm, jokiu tepliojimu, bet poto viskas pagal plana thumbup.gif
Nuotaiku kaita... hm... jo...buna pikcio priepuoliukai gun_bandana.gif
Ypac aktualu pries mmm, pati nesuprantu ko pykstu, nei kitiems paaiskint galiu... labiausiai nukencia tai MB bash.gif , na bet poto praeina gathering.gif Siaip tai naudojimas KZ patogus, nereik kiekviena diena prisimint.
O kas del smileysex.gif tai dingo, taip galiu paaiskint : kartais to noro nei su ziburiu nesurasi, bet noras atsiranda, kai nuotaika gera, kai pailseje visi, gerai nusiteike ir tt...
Buvo mintis nutarukti KZ, gal praeitu visi nuotaiku svyravimai ir smileysex.gif noras atsirastu, bet KZ kaip apsisaugojimo priemone tai gera doh.gif
Atsakyti
Sveikos,mm buvo gausios blink.gif ,bet jos dar tik antros po CZ,todel KZ negaliu kaltinti...nuotaiku kaita per mm doh.gif neduok die...o kas del user posted image ...tai gerai,kad cia paskaiciau,o tai jau pradejau manyti,kad doh.gif pasidariau beviltiska frigide blush2.gif
Atsakyti