Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

sveikos gal nelabai i tema, bet dauguma minejot apie tepliojima visa menesi, pradejus naudot, tai tada kaip ir, visi imtymus santykiai visa menesi turi buti uzmirsti?
Atsakyti
tai priklauso nuo tepliojimo kiekio ir poziurio i tepliojimus per seksa, nevisiems jis maiso. budavo dienu kad trugdydavo, bet dazniausiai mazas tepliojimas buvo. bet labai jis nervino
Atsakyti
Jau daugiau nei puse meteliu naudoju KZ ir labai jau jisai man tinka,daugiau nekeisciau i KT.Pasaliniu poveikiu jokiu nebuvo,mano vyrutis jo irgi nejaucia jokiu nepatogumu nera.Tik kai jau nusprendziau as KZ pradeti naudoti,tai labai bijojau,kad netaip isidesiu ar tikrai viskas bus gerai,ar nepamesiu as jo,ar laiku isidesiu ir issiimsiu g.gif Bet sakau viskas gerai,dabar dar ir kitai patarimu pasakau kaip su KZ elgtis lotuliukas.gif Kurios galvojat apie KZ pradejima naudoti,tikrai neabejokit ir nieko nebijokit,viskam pirmas kartas baisus ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai patogu, vyras nejaucia. Bet +5kg ir celiutas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 24, 20:23)
Labai patogu, vyras  nejaucia. Bet +5kg ir celiutas  doh.gif

celiulitas tai jau tikrai ne nuo KZ atsiranda tongue.gif
Atsakyti
Nu aš irgi naudoju KŽ jau 3 mėn. Ir jis man labai tinka, vyras nejaučia jo. Irgi nekeisiu į jokią kitą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 24, 20:23)
Labai patogu, vyras  nejaucia. Bet +5kg ir celiutas  doh.gif

+5 kg ne nuo ziedo o nuo maisto.... ziedas svorio neprideda, reikia reguliuoti mityba, cia mano ginekologe israsydama sake.... ir ji teisi buvo, esu linkusi i tukima, taciau maista atydziai ziuriu, sportuoju ir ne tik nepriaugau, o dar ir numeciau wink.gif ..... beje kuo daugiau kg to daugiau celiulito wink.gif
Atsakyti
Sveikos,as siandien buvau pas gine,taip pat parekomendavo KZ,tik nepaklausiau kaip su OB?Ar neissitrauksiu kartu?
Atsakyti
neversk tu bedu zieduj, gal tai netinkama mityba ir judesio trukumas
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 01 25, 12:49)
Sveikos,as siandien buvau pas gine,taip pat parekomendavo KZ,tik nepaklausiau kaip su OB?Ar neissitrauksiu kartu?

juk KZ tik per pirmas menesines, kai isidedi bus naudojamas su OB. Paskui kai bus menesines, tai KZ jau busi issiemusi.Vienas menesines galima ir su paketais pakentet, jei bijai, kad issitrauksi OB kartu su tamponu tongue.gif
Atsakyti
Aš jau naudoji KŽ 3 mėn, ir jis man visai tinka, na gal pirmą mėn labiau pasireiškė nuotaikų kaita, bet dabar jau viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 01 26, 13:53)
Aš jau naudoji KŽ 3 mėn, ir jis man visai tinka, na gal pirmą mėn labiau pasireiškė nuotaikų kaita, bet dabar jau viskas ok  thumbup.gif

Tikrai,nuotaikų kaitą net MB pastebėjo,ne tik pati blush2.gif
Atsakyti