Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(lili78 @ 2008 01 11, 14:40)
Sveikutės 4u.gif
As irgi prdėjau naudoti šitą žiedą, kol kas aš jo nejaučiu, su vyru dar neišbandėm  blush2.gif , tikiuosi ir jis nieko nepajus , Jūs man dabar paaiškinkir , ar aš gerai įsidėjau, nes kai įkišu pirštą tai aš jį jaučiu ir dar jei įsidėjau 01. 09 23 val. tai kada man jį išsiimti  g.gif , 29d. tą valandą, ar teisingai paskaičiavau g.gif  blush2.gif

Na specialiai va pažiūrėjau į kalendorių, tai manau išsiimti reiktų 30 dieną. ax.gif
Atsakyti
as irgi isknisau kalendoriu ir net paskaiciuot privertei hihihi.gif tikrai 30 d. reiketu issiimti ( juk 3 savaites) flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BloodBlondie: 11 sausio 2008 - 19:37
o sakykit, nesijaučia koks nors diskomfortas, maždaug "svetimkunis kūne" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2008 01 12, 19:13)
o sakykit, nesijaučia koks nors diskomfortas, maždaug "svetimkunis kūne"  blush2.gif

na man asmeniškai tai nesijaučia visai, kartais tenka ir tampona dar tuo pačiu naudot, bet nejaučiu nieko. schmoll.gif
Atsakyti
Zieduka naudoju jau 10menesiu. Esu juo patenkinta. Pirma menesi tepliojo, daugiau blogu simptomu kaip ir nebuvo. Tik galva pirmus menesius paskaudedavo pora kart i menesi ir nuotaiku kaita kamavo. Beje, jauciu dideli lytinio potraukio sumazejima. Tai pasakius ginekologei, ji atkirto, kad cia mano psichologines busenos kalte ir ziedas neprieko smile.gif Bet as buciau linkus kaltinti zieda, nes su draugu jokiu problemu neturime smile.gif Beje menesiniu ciklas susitvarke ir jos visada buna laiku, t.y. 3dienas nuo isemimo ir trunka lygiai 3 dienas, nors seniau trukdavo 7 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeLady: 13 sausio 2008 - 23:29
QUOTE(inore @ 2008 01 11, 17:06)
Na specialiai va pažiūrėjau į kalendorių, tai manau išsiimti reiktų 30 dieną.  ax.gif

QUOTE(BloodBlondie @ 2008 01 11, 19:37)
as irgi isknisau kalendoriu ir net paskaiciuot privertei  hihihi.gif tikrai 30 d. reiketu issiimti ( juk 3 savaites)  flirt.gif

Labai ačiū 4u.gif
Pasirodo , net iki 21 nemoku suskaičiuot blush2.gif

Na nors žiedo aš pati nejaučiu, vyras sakė irgi nieko svetimo nepajuto, bet man kažkaip sausa, bet gal čia gimdymo pasekmės g.gif , na žiūrėsiu kaip bus toliau, kol kas nežinau ar jis man patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2008 01 14, 12:51)
Labai ačiū 4u.gif
Pasirodo , net iki 21 nemoku suskaičiuot blush2.gif

Na nors žiedo aš pati nejaučiu, vyras sakė irgi nieko svetimo nepajuto, bet man kažkaip  sausa, bet gal čia gimdymo pasekmės g.gif , na žiūrėsiu kaip bus toliau, kol kas nežinau ar jis man patinka blush2.gif

teisingai, viskam reikia laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
As zieda naudoju jau antrus metus. Prisiskaicius komentaru, pamasciau, kad man noras myletis irgi nuo ziedo naudojimo sumazejo. Bet pasirodo, tai buvo kaltas nuovargis. Uzteko geru kalediniu atostogu, kai nereikia kasdien keltis anksciausiai ir toooks noras grizo biggrin.gif . Vyras net juokauti pradejo, kad gal kokios viagros prisivalgiau lotuliukas.gif
Net nepagalvojau, kad kai kurioms gali pasireiksti sitoks stiprus salutinis poveikis. Dziaugiuosi, kad man KZ tiko, nes kol kas geresnes sau priemones neradau. Su tom tabletem tikras vargas man budavo, kad kasdien nepamirsciau isgerti.
Atsakyti
sveikos:)
per ziopluma isidejau zieda visa para anksciau? tai blogai? ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(klincari @ 2008 01 15, 17:28)
As zieda naudoju jau antrus metus. Prisiskaicius komentaru, pamasciau, kad man noras myletis irgi nuo ziedo naudojimo sumazejo. Bet pasirodo, tai buvo kaltas nuovargis. Uzteko geru kalediniu atostogu, kai nereikia kasdien keltis anksciausiai ir toooks noras grizo  biggrin.gif . Vyras net juokauti pradejo, kad gal kokios viagros prisivalgiau  lotuliukas.gif
Net nepagalvojau, kad kai kurioms gali pasireiksti sitoks stiprus salutinis poveikis. Dziaugiuosi, kad man KZ tiko, nes kol kas geresnes sau priemones neradau. Su tom tabletem tikras vargas man budavo, kad kasdien nepamirsciau isgerti.

Gal savaite dabar kai atostogauju, nes sesija baigta, o mokslai dar tik po 3savaiciu smile.gif Tai issimiegu, pailsiu ir pati pastebejau, jog to noro ohoho biggrin.gif Jau draugas irgi sako, kad cia kazkokie pokyciai smile.gif Tai vistik gal ir tas nuovargis labai kaltas.
Kol kas as ir geresnes priemones sau neisivaizduoju. Nors tai yra pirma priemone kuria apskritai pradejau naudoti, tai negaliu lyginti su kazkuo, bet.. jauciu tabletes irgi pamirsciau isgerti arba siaip stresuociau visa diena kad tik nepamirsciau biggrin.gif. Beto baisu butu ant kazko naujo pereiti, kad nereiktu kentet poto kazkokiu salutiniu poveikiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(inore @ 2008 01 14, 00:00)
na man asmeniškai tai nesijaučia visai, kartais tenka ir tampona dar tuo pačiu naudot, bet nejaučiu nieko. schmoll.gif

Hm. tampona su ziedu? g.gif O tau prasideda menesines neissiemus ziedo dar ir buna jau tokio stiprumo, kad tampono reikia ir neuztenka iklotelio ar pan? Ar cia kazkokios ypatingos situacijos? m? smile.gif Idomu pasidare smile.gif
Man buna retkatciais kad pradeda tepliot isemimo diena[o issiimu velai vakare], ar diena pries, bet uztenka iklotuko.
Atsakyti
sveikos mergaites,
na ir as noriu prisijungti prie jusu kompanijos pradeti vartoti KZ tik dabar galvoju ar jis irgi yra hormoninis, nes nežinaukodel bet nutraukti KTmano veido oda pasikeite atsirado visokiu spuogeliu ;( tai taip piktapasidare sakes doh.gif doh.gif tai kaip is pasisakytu komentaru supratau kad jis irgi itakoja oda?? g.gif g.gif tai gal tu spuogeliu nebeliks
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2008 01 17, 23:01)
sveikos mergaites,
na ir as noriu prisijungti prie jusu kompanijos pradeti vartoti KZ tik dabar galvoju ar jis irgi yra hormoninis, nes nežinaukodel bet nutraukti KTmano veido oda pasikeite atsirado visokiu spuogeliu ;( tai taip piktapasidare sakes  doh.gif  doh.gif tai kaip is pasisakytu komentaru supratau kad jis irgi itakoja oda?? g.gif  g.gif tai gal tu spuogeliu nebeliks

Na as odos problemu niekad neturejau[apart intensyvaus brendimo metu], tai negaliu pasakyt ar man pagerino odos bukle g.gif Zinau tik tiek, kad pablogint tai nepablogino tikrai smile.gif
Atsakyti