man ir kelis kartus tai buvo, kad ziedas dar manyje,na liko 1-2 dienos iki isemimo ir as jau sergu,nesupratau kas darosi, bet po keliu kartu viskas pasikeite i geraja puse.
Buvo taip, viena men iki isemimo pries tris dienas susirgau, antra men pries 2 dienas isemino susirgau, po to isemimo diena, ir po to susitvarke,kad susirgu 2 dienas po isemimo, bet praeita men susirgau viena diena po isemimo, nesuprantu kodel tai yra????kodel taip ne tikslei susergu????
KZ vartoju jau metus...
labai juo dziaugiuosi, bet tokios nesamones vercia susimastyti....
o ar jums buvo pasalinis poveikis?As dabar esu isberta tokiom raudonom demem,kaip po uodo ikandimo,ir labai niezti.Buna momentu,kai pradedu kasytis,tai net saldu burnoj pasidaro,ir nustoti niekaip negaliu .Nezinau ar palikti KZ ar isimti,nes tos demeles tolyn pleciasi,per 4 dienas visas kojas isbere
QUOTE(delfine @ 2007 12 19, 10:07)
o ar jums buvo pasalinis poveikis?As dabar esu isberta tokiom raudonom demem,kaip po uodo ikandimo,ir labai niezti.Buna momentu,kai pradedu kasytis,tai net saldu burnoj pasidaro,ir nustoti niekaip negaliu .Nezinau ar palikti KZ ar isimti,nes tos demeles tolyn pleciasi,per 4 dienas visas kojas isbere
abejoju ar cia nuo ziedo, panasu kad patalyne reikia dezinfekuoti karstais garais ..
QUOTE(Saga @ 2007 12 19, 11:12)
abejoju ar cia nuo ziedo, panasu kad patalyne reikia dezinfekuoti karstais garais ..
is kur tu tai istraukei toki brieda:blink: ,niekad nebuvo man jokios alergijos,tik po ziedo isidejimo prasidejo,o tu kalbi apie patalyne
QUOTE(delfine @ 2007 12 19, 14:53)
is kur tu tai istraukei toki brieda:blink: ,niekad nebuvo man jokios alergijos,tik po ziedo isidejimo prasidejo,o tu kalbi apie patalyne
o tu pabandyk ir dar namus no blakiu ispursk...... ir ne alergija cia, ziedas sutapimas
QUOTE(Saga @ 2007 12 19, 16:02)
o tu pabandyk ir dar namus no blakiu ispursk...... ir ne alergija cia, ziedas sutapimas
nu tu pavarai visai i pievas
QUOTE(delfine @ 2007 12 19, 15:04)
nu tu pavarai visai i pievas
issimk zieda ir lauk kol baigisis alergija .......
QUOTE(Saga @ 2007 12 19, 10:12)
Ir pas dermatologa nuvaryt Panasu i niezus
QUOTE(Song @ 2007 12 19, 16:56)
Ir pas dermatologa nuvaryt Panasu i niezus
NIEZAI prasideda nuo ranku tarpupirsciu,o ne nuo koju
QUOTE(delfine @ 2007 12 19, 16:09)
jo cia tik nuo ziedo .......
vis tik pabandyk garais pravaryti pro patalyne ...... ir nera cia ko piktintis......nes kvaila skaityti kad dar tokios reakcijos su ziedu susiejamos suprasciaus kad tau ten nieztetu, miklofluora pazeistu ir pan, bet kad kojos kaip uodu ikandimai tai jau kvaila...... o blakiu gedytis irgi nereikia, ju ir pas tvarkingus zmones pasitaiko taigi tokios minios praeina pro prekybos tinklus, viesajame transporte, gatveje ir visur kitur, gal is kaimynu atejo, o gal kur gatveje emigravo, cia greitai ....... beje kiek teko miegoti pasogineje patalyneje pirmiausia niezai prasidedavo nuo koju...... savaite as kamavausi, tada ir vyrui prasidejo, uzteko dezinfekuoti patalyne..... baigesi visi niezai, tada dar ziedo net sukurta nebuvo...... tagi dabar miegame kitoje patalyneje ir esu tikra kad joje erkutes nesiveiskia, deja nesenai mane drauge nuvyle, pasirodo ir cia ju buna
QUOTE(delfine @ 2007 12 19, 16:09)
Absoliuti nesamone Gali prasideti nuo bet kur-svarbu kontakto vieta. Anyway, tu geriau zinai