Sveikutes.
Noriu jusu patarimu, pagalbos. Situacija tokia- nuo rugsejo menesio kas menesi suvalgau po gera kursa antibiotiku, vis puliuoja kazkas-pirstas (po manikiuro namuose, pazastis po skutimosi, akyje dauginiai mieziai, smakre po spuogelio spaudimo, ausy, nosy (jau antras kartas si penktadieni vel pradejau antibiotikus
nes bijau meningito, sepsio pavojaus , labai jau arti smegenys) , ir mano vyrui buvo jau penkios votis tis jam ne veide-o pazasty, ant kojos, irgi du kartus gere antibiotikus,jam isaugo paselyje auksinis stafilokokas, gereme antibiotikus kuriems , kai rodo antibiotikograma jautrus sukelejas......na va ir vel turiu dziaugsma
Lankiausi pas infektologe -jai reik pulinio-imtu paseli ir vel gerciau antibiotikus, tik kad negalejau laukti iki treciadienio, pradejau gerti be paselio.
Kraujas geras. Gliukoze norma-na nezinau ko imtis.
Pati esu medike ir labai gerai suprantu padeti savo, ir esu nevilty....
Lankiausi pas homeopate-pradejau gerti zirniukus po paskutinio didelio kurso antibiotiku, tai nezinau ar del zirniuku ar del antibiotiku beveik du menesius buvo ramu, jau apsidziaugiau, bet deja per anksti........
Merginos gal turit kokios info apie zoleles, kaip valyti , stiprinti organizma?
Dekoju labai visoms is anksto.
Siuo metu geriu J.Balvociutes org.valancia arbata.