labai mėgstu mėtų arbatą, ypač šaltą
mėtas auginu pati, tad prisidžiovinu didelį maišą
QUOTE(zauke @ 2013 11 15, 14:05)
Man metu arbata labai gerai padeda nuo nemigos.Visada stengiuosi prisidziovinti metu.Taip pat esu skaiciusi ,kad sios arbatos ilga laika gerti negalima.Po kiek laiko padarau pertrauka,o po to vel geriu.
Mėtos (ir melisos) skatina kraujavimą, tad nepadauginkite jų
QUOTE(ilgaaausis @ 2014 04 08, 22:03)
Kur naudojate salavijus?Visa maisa turiu
Man salavijai pirmiausia nuo gerkles skausmo, o siaip kosmetikoje nepamainoma vaistazole: plaukams skalauti, hidroliatam ruosti, o tada labai placiai kosmetikoje panaudojami
QUOTE(Nirida @ 2014 04 09, 04:46)
Man salavijai pirmiausia nuo gerkles skausmo, o siaip kosmetikoje nepamainoma vaistazole: plaukams skalauti, hidroliatam ruosti, o tada labai placiai kosmetikoje panaudojami
Skalaunant plaukus,koks efektas ir kokio tipo plaukams tinka ? Aciu.
Kvapas salaviju man labai malonus nisiai,kazin kaip dar is jo eterinio aliejaus ispausti
QUOTE(ilgaaausis @ 2014 04 09, 12:56)
Skalaunant plaukus,koks efektas ir kokio tipo plaukams tinka ? Aciu.
Kvapas salaviju man labai malonus nisiai,kazin kaip dar is jo eterinio aliejaus ispausti
Jie skatina plauku augima, manau tinka tamsiems plaukams, paryskina spalva, tiesa as dar dilgeliu imaisau kartais O eterini su alembiku gal kazkiek galima.
Mergaites nupirkau turguje pas bobute vaikui nuo nervinio tiko zoleles: perluoti ir minutka.
Perluoti jau radau Google ir perskaičiau apie ji, bet kas ta žolele ''minutka'' supratau kad tai lenkiškas pavadinimas. Butu įdomu sužinoti lotyniška pavadinimą arba bent lietuviška, norėčiau pati pasiskaityti kokias savybes turi sia žolele.
Perluoti jau radau Google ir perskaičiau apie ji, bet kas ta žolele ''minutka'' supratau kad tai lenkiškas pavadinimas. Butu įdomu sužinoti lotyniška pavadinimą arba bent lietuviška, norėčiau pati pasiskaityti kokias savybes turi sia žolele.
Mėtos, čiobreliai, ramunėlės, kmynai, pankoliai
Smagiausia augint/rink/džiovint/miksuot
Smagiausia augint/rink/džiovint/miksuot
Tema primiršta
Ar jau pasirinkot pumpuriukų arbatoms?
Ar jau pasirinkot pumpuriukų arbatoms?
Aš taip pat! Tik mėtų man priaugina ir pridžiovina močiutė Atrodo, nieko netrūksta tai paprastai ir skaniai arbatai. Labai tinka vakarais. O mano rytų favoritė - griežinėlį citrinos išsukti su puse šaulštelio medaus ir užpilti virintu, bet šiek tiek pavėsusiu vandeniu. Tobulai atgaivina! Dar yra puikus pakaitalas kavai - cikorijų kava. Be kofeino ir teisingai pasigaminant puikaus skonio.
QUOTE(daibava @ 2014 04 01, 13:46)
labai mėgstu mėtų arbatą, ypač šaltą
man pernai metų atradimas buvo pankolio arbata