Gal kas žino kur galima nusipirkti ar galėtų parduoti bent pakelį,geriau du, grikių žiedų arbatos?? Labai labai reikia O niekur rast negaliu.Tik vienoj e-parduotuvėj radau,bet siuntimas dvigubai brangiau kainuoja už pačią arbatą
QUOTE(mamamija2009 @ 2010 01 14, 15:25)
net nezinau, o vaistinese nera? Berzu lapu kai ieskojau tai apejau 3, o 4 radau
Vaistinėse tikrai niekur nėr,nes net neregistruota tokia arbata prekiauti vaistinėms.
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 14, 15:22)
Gal kas žino kur galima nusipirkti ar galėtų parduoti bent pakelį,geriau du, grikių žiedų arbatos?? Labai labai reikia O niekur rast negaliu.Tik vienoj e-parduotuvėj radau,bet siuntimas dvigubai brangiau kainuoja už pačią arbatą
Čia žiūrėjote:
http://www.ekoeko.lt...mp;changelang=2
Pristatymas kainuoja , kaip čia pasakius. Gal Pilnų namų bendruomenėje pasakytų, kuriose vietose galima rasti?
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 14, 19:55)
Čia žiūrėjote:
Pristatymas kainuoja , kaip čia pasakius. Gal Pilnų namų bendruomenėje pasakytų, kuriose vietose galima rasti?
Jo,čia.Atsiuntimas kainuoja tiek,kiek 2 pakeliai arbatos...brangokai sakyčiau...
Pabandykit paskambinti Balvočiūtei (ji turi firmą - Balvočiūtės ūkis, berods, vadinasi) - gal ji turės?
O kokiems tikslams ta grikiu ziedu arbata, jei ne paslaptis?
QUOTE(sandraspo @ 2009 10 26, 12:53)
mano kaimynai buvo egipte neseniai ,gėrė melisų arbata su migdolų riešutais sake labai skanu,idedi į puodelį riešutų ir melisos arbatžoliu užplikini vandeniu uždedi lėkštutę ant puodelio ir palaikai kelias minutes,po to isidedi cukraus ar medaus.Aš nebanžiau, bet jie gryžę į Lietuva pabandė taip padaryti sakė taip pat gavosi skanu.Reiks išbandyti.
Šiandien ir išbandysiu, reik bėgt riešutų po darbo pirkt
QUOTE(zeneta @ 2009 11 03, 19:53)
oi dar prisminiau 4 šaukštai per dieną pelyno nuoviro-geras vaistas bet kartus
Pelynas labai gerai skrandžiui, ir mane juo girdė kai reikėjo apetitą gerint. Bent jau skrandžio skausmai apmažo, o dėl apetito nežinau ar veikia - tuo pačiu ir šaltalankių sultis su medum gėriau. Sunku pasakyt, kas čia labiau mane ant kojų pastatė.
zoleliu enciklopedija
Šią vasarą prisirinkau ir susidžiovinau šilinių viržių. Nežinau ar kamnors tai žinoma arbata, bet man tai labai patinka ji turi raminantį ir migdantį pojūtį. Nevisi migdomieji sugeba mane užmigdyt, o va viržiai "apiblausia" pakankamai gerai, nesitikėjau, ir skonis švelnus, malonus. Vaistažolių knygoj perskaičiau, kad ši arbata "turi silpną narkotinį poveikį" na čefyro kažkaip nebandžiau aš iš jos pasidaryti, tai to "poveikio" ir neišsiaiškinau
Man patinka gert visokių žolelių arbatas tiesiog šiaip, ne gydomuoju tikslu, nežinau ar taip daryti sveika. Pvz. raudonėlių, čiobrelių, ramunėlių, medetkų, levandų arbatas mėgstu, tik stengiuosi jas pasidaryti silpnas.
Man patinka gert visokių žolelių arbatas tiesiog šiaip, ne gydomuoju tikslu, nežinau ar taip daryti sveika. Pvz. raudonėlių, čiobrelių, ramunėlių, medetkų, levandų arbatas mėgstu, tik stengiuosi jas pasidaryti silpnas.
QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 02 18, 05:44)
Šią vasarą prisirinkau ir susidžiovinau šilinių viržių. Nežinau ar kamnors tai žinoma arbata, bet man tai labai patinka ji turi raminantį ir migdantį pojūtį. Nevisi migdomieji sugeba mane užmigdyt, o va viržiai "apiblausia" pakankamai gerai, nesitikėjau, ir skonis švelnus, malonus. Vaistažolių knygoj perskaičiau, kad ši arbata "turi silpną narkotinį poveikį" na čefyro kažkaip nebandžiau aš iš jos pasidaryti, tai to "poveikio" ir neišsiaiškinau
Girdėjau, kad sveikiau darytis mišinius arbatų, nei gerti jas vienas....
QUOTE(Smiltelė @ 2010 02 18, 18:42)
Girdėjau, kad sveikiau darytis mišinius arbatų, nei gerti jas vienas....
Aš niekad nedarau mišinių, manau reik žinot ir kaip tos žolytės suveiks tarpusavyje, tai vienos žolytės mano galva saugiau