Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistingųjų augalų arbatos

QUOTE(loriuxas @ 2009 10 06, 16:11)
Balvociutes kazkokia yra smile.gif

Įsijunk,žolininkes Jadvygos Balvočiūtės internetinį puslapį ir ten atrasi sarašą visų žolyčių,kam tinka.
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
lb puiki tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 10 06, 21:06)
Įsijunk,žolininkes Jadvygos Balvočiūtės internetinį puslapį ir ten atrasi sarašą visų žolyčių,kam tinka.

mano parduotuveleje yra skyrelis zolininkiu gaminiai , dar vis keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2009 10 05, 11:25)
Sveikos, gal kas galėtų rekomenduoti žolelių arbatą, kuri tonizuotų ir galėtų atstoti rytinę kavą? Žinau, kad žalia atstoja, bet norėtųsi kažko natūralesnio ir „vietinio“. Bet geriau būtų tokia, kurios galėčiau rasti parduotuvėje ar vaistinėje, nes kol kas auginti/rinkti/džiovinti nelabai turiu sąlygų. Ačiū 4u.gif

Nebūtinai tik žolelės tonizuoja wink.gif

Labai vietoj rytinės kavos rekomenduočiau stiklinę šviežiai spaustų apelsinų sulčių (vos atsikėlus, dar nevalgius).
Pabandyk keletą dienų iš eilės, turėtų pasijausti poveikis. Dar neblogai smegenų veiklą stimuliuoja ginkmedžio arbata, bet ji bent jau manęs netonizuoja taip gerai, kaip apelsinai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lait @ 2009 08 17, 13:12)
Gal galite pasiulyti zolyciu, kurios veiktu raminanciai, slopintu nervus ir kurios skatintu protine veikla?

Man gydytojas homeopatas patarė esant nervinei įtampai kasdien gerti valerijono arbatos. Neesant galimybei, po porą valerijono tabletyčių per dieną. Kadangi tos tabletės net ir kūdikiams skirtos, tai tikrai nelabai stiprios, bet nuramina.. Ramina dar citrinžolė, melisa smile.gif Čia rašau, tai, ką pati esu išbandžiusi jau, ne teoriškai. O protinę veiklą skatina vitaminas B, arbai kaip jau ankstesniame poste parašiau, ginkmedžio arbata.
Atsakyti
Nervinę įtampą tikrai mažina melisų arbata smile.gif intencyviai ją geriant labai pagerėja savijauta.Geriausiai tai žolelų prisirinkti pačiom vasaros gale ir prisidžiovinti.Kiek žinau jonažolių arbata tonizuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraspo: 25 spalio 2009 - 21:43
Mane asmeniškai nuo jonažolių ima miegas, nežinau kodėl unsure.gif
Atsakyti
Labai vietoj rytinės kavos rekomenduočiau stiklinę šviežiai spaustų apelsinų sulčių (vos atsikėlus, dar nevalgius).

Taip, žinau, esu ne kartą pradėjus taip rytais tonizuotis, ale ilgainiui aptingstu su sulčiaspaudėm terliotis ir metu blush2.gif doh.gif Reikia kažkaip susiimti ax.gif

Nervinę įtampą tikrai mažina melisų arbata

Tikrai taip mirksiukas.gif Be to labai skani smile.gif

Atsakyti
smile.gif mano kaimynai buvo egipte neseniai ,gėrė melisų arbata su migdolų riešutais sake labai skanu,idedi į puodelį riešutų ir melisos arbatžoliu užplikini vandeniu uždedi lėkštutę ant puodelio ir palaikai kelias minutes,po to isidedi cukraus ar medaus.Aš nebanžiau, bet jie gryžę į Lietuva pabandė taip padaryti sakė taip pat gavosi skanu.Reiks išbandyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraspo: 26 spalio 2009 - 12:54
Puiki tema mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 31, 13:59)
tai jam jau keleri metai tokei simptomai, gydytojai nieko nerado, atliko fibrogastroskopija, taciau nieko, belik0o nebent paskutine viltis atlikti tyrima del bakterijos

siūlau pabandyti pagert dilgėles ir medetkas g.gif plius kiaulpienių šaknų arbatą -tiesiog pdaryt šių žolių mišinį ir gert arbatą 4 kart dienoj-padės gal ne iš karto schmoll.gif mažiausias kursas 1 mėnuo-o po to žiūrėt padeda ar ne-nes praktiškai ši arbata padeda nuo šlapimo pūslės,skrandžio uždegimų bei virškinimo sutrikimų...žudo dauguma patogeninių mikrobų ...
oi dar prisminiau 4 šaukštai per dieną pelyno nuoviro-geras vaistas bet kartus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 03 lapkričio 2009 - 20:00
QUOTE(sandraspo @ 2009 10 26, 13:53)
smile.gif mano kaimynai buvo egipte neseniai ,gėrė melisų arbata su migdolų riešutais sake labai skanu,idedi į puodelį riešutų ir melisos arbatžoliu užplikini vandeniu uždedi lėkštutę ant puodelio ir palaikai kelias minutes,po to isidedi cukraus ar medaus.Aš nebanžiau, bet jie gryžę į Lietuva pabandė taip padaryti sakė taip pat gavosi skanu.Reiks išbandyti. rolleyes.gif

kaip uzsinorejau tokios arbatos ,reiks butinai isbandyti smile.gif
Atsakyti