Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistingųjų augalų arbatos

QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 31, 13:59)
tai jam jau keleri metai tokei simptomai, gydytojai nieko nerado, atliko fibrogastroskopija, taciau nieko, belik0o nebent paskutine viltis atlikti tyrima del bakterijos

Na jei nieko nerado tai aciu dievui, nes tokie simptomai kai nesinori valgyt ir liesejama primena gan rimtas ligas. Gali buti ir nuo nervu, nes nervai su skrandziu labai susije. Raminanciu tada kokiu tegul geria, valerijono, melisos, na daug tu vaistazoliu yra, net misiniai specialus, vaistinese reik ziuret.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 03 31, 13:13)
Skubiai pas gydytoja reikia eiti ir tikrintis skrandi, o ne arbatas jau gerti. Jei nieko neras, tada jau bus galima arbatom ir meditacijom gydyti nuo streso. Rimtai.
Papildyta:
Stebek nuo kokiu produktu labiausiai kyla, ir maziau ju vartok. Siek tiek padeda suvaldgyti sauksta medaus uzsigeriant siltu vandeniu. As dar turiu nusipirkusi Jadvygos vaistazoliu misini nuo padidejusio rugstingumo, ar padeda nezinau, tiesiog geriu kartais kaip arbata.

QUOTE(Kriiste @ 2009 03 31, 13:38)
man padedavo arbata su pienu blush2.gif (gerdavau zalia, dazniausiai "sencia")

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 31, 15:21)
na man jokios arbatos nepadėdavo schmoll.gif . trumpam gelbėdavo vanduo su soda (bet jau šlykštus tas gėraliukas žiauriai blink.gif ). nu ir dar Rennie gelbėdavo

tai va man ir nelabai kas padeda doh.gif o dar 2menesiai doh.gif su pirmuoju vaiku tai paskutini menesi kilo, naktim miegot negalejau, po 0,5l pieno isgerdavau doh.gif lotuliukas.gif o is nestuma jau nuo pat pradziu kyla doh.gif
DEkui, bandysim dar ka nors rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
as turiu problemu su hormoniniu disbalansu tai zolininke man patare gerti rasakiles (raskilos) arbata smile.gif
Atsakyti
as dabar nusipirkau zensenio ir ginkmedzio arbata, tai labai pilvo skausmus nuramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 04 01, 13:33)
as turiu problemu su hormoniniu disbalansu tai zolininke man patare gerti rasakiles (raskilos) arbata smile.gif

Kur tokios arbatėlės galima rasti? 4u.gif
Aš neseniai perskaičiau straipsnį, kuriame rašė, jog mokslininkai nustatė, kad nuo padidėjusio plaukuotumo, hormonų disbalanso labai gerai šaltmėtės arbata smile.gif
Atsakyti
nežinau kur kreiptis, gal ne į tą temelę pataikiau, bet čia vienintelė, kurią radau apie vaistažoles 4u.gif gal kas žinot kur būtų galima įsigyti vingiorykštės Kaune? unsure.gif ji vartojama ir arbatoms, o mums daugiau žaizdoms plaut tiktų, bet kiek internete ieškojau tai tik arbatų mišiniai su ja yra doh.gif
Atsakyti
http://www.sodospalv..._pades_jonazole

Jonazole kovoja su stresu ir jo pasekmemis... smile.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kuri man galetu papasakoti kuo ipatinga, kaip veikia ir pan. RASAKILOS zoleles? man zolininke pasiule gerti likus 2 sav. iki menesiniu. (kenciu nuo siaubingai dideliu skausmu)
kiek nete pavyko rasti info, tai labai trumpai, ir nieko konkretaus..buciau dekinga. 4u.gif
kiek man zinoma, ji yra vartojama nuo ivairiausiu moterisku ligu. daugiau nieko nezinau. butu labai idomu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_: 08 balandžio 2009 - 13:21
QUOTE(miss_ @ 2009 04 08, 14:02)
sveikos,
gal kuri man galetu papasakoti kuo ipatinga, kaip veikia ir pan. RASAKILOS zoleles? man zolininke pasiule gerti likus 2 sav. iki menesiniu. (kenciu nuo siaubingai dideliu skausmu)
kiek nete pavyko rasti info, tai labai trumpai, ir nieko konkretaus..buciau dekinga. 4u.gif
kiek man zinoma, ji yra vartojama nuo ivairiausiu moterisku ligu. daugiau nieko nezinau. butu labai idomu..

Rasakilos arbatele ir siaip labai skani, tokio svelnaus malonaus skonio, todel ir dazniau ja galima sau maloniai gurgsnoti. Bet siaip jei skaismingos dienos, tai gal vertetu neaapsiriboti vien tiktai arbatele, galima dar nusipirkti nakvisu aliejaus kapsuliu vaistineje. pati turiu ta pacia problema, tai nakvisu kapsules, dar kalcio papildai ir arbatytes man labai padeda mirksiukas.gif pabandyk ir tu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2009 04 10, 14:24)
Rasakilos arbatele ir siaip labai skani, tokio svelnaus malonaus skonio, todel ir dazniau ja galima sau maloniai gurgsnoti. Bet siaip jei skaismingos dienos, tai gal vertetu neaapsiriboti vien tiktai arbatele, galima dar nusipirkti nakvisu aliejaus kapsuliu vaistineje. pati turiu ta pacia problema, tai nakvisu kapsules, dar kalcio papildai ir arbatytes man labai padeda  mirksiukas.gif  pabandyk ir tu  smile.gif

aciu uz patarimus, bet nakvisu aliejus man nepadeda... tiesa sakant padeda tik injekcijos i uzpakali, tai ieskau kazka naturalaus, nes kas menesi tiek vaistu usvartoju tam skausmui numalsinti, ka cia malsinti, kad bent imanoma buti atsikelt... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2008 06 23, 13:10)
Sveikutes.
Noriu jusu patarimu, pagalbos. Situacija tokia- nuo rugsejo menesio kas menesi suvalgau po gera kursa antibiotiku, vis puliuoja kazkas-pirstas (po manikiuro namuose, pazastis po skutimosi, akyje dauginiai mieziai, smakre po spuogelio spaudimo, ausy, nosy (jau antras kartas si penktadieni vel pradejau antibiotikus  doh.gif  nes bijau meningito, sepsio pavojaus , labai jau arti smegenys) , ir mano vyrui buvo jau penkios votis tis jam ne veide-o pazasty, ant kojos, irgi du kartus gere antibiotikus,jam isaugo paselyje auksinis stafilokokas, gereme antibiotikus kuriems , kai rodo antibiotikograma jautrus sukelejas......na va ir vel turiu dziaugsma  verysad.gif
Lankiausi pas infektologe -jai reik pulinio-imtu paseli ir vel gerciau antibiotikus, tik kad negalejau laukti iki treciadienio, pradejau gerti be paselio.
Kraujas geras. Gliukoze norma-na nezinau ko imtis.
Pati esu medike ir labai gerai suprantu padeti savo, ir esu nevilty....
Lankiausi pas homeopate-pradejau gerti zirniukus po paskutinio didelio kurso antibiotiku, tai nezinau ar del zirniuku ar del antibiotiku beveik du menesius buvo ramu, jau apsidziaugiau, bet deja per anksti........
Merginos gal turit kokios info apie zoleles, kaip valyti , stiprinti organizma?
Dekoju labai visoms is anksto. wub.gif
Siuo metu geriu J.Balvociutes org.valancia arbata.

sveika,siulau isbandyti Agel produkcija,tai naujove ir ypac bus idomu,nes esate pati medike,man padejo nuo sanariu,bet yra daug produktu,kurie padetu ir jusu situacijoj,jei idomu atsiusiu informacija ir produktu aprasymus,galesite issirinkti
Atsakyti
Geriu citrina su medum ,pati geriausia arbata paskutiniu metu ir energijos duoda ir nuotaika geresne
Atsakyti