Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistingųjų augalų arbatos

QUOTE(Lilyy @ 2008 10 23, 14:20)
Ka pasiulytumet nuo kosulio? Geriu liepziedzius, galvoju kas dar padetu.... g.gif

Jeigu dar bobuliukai pardavineja spanguoles, tai nusipirk spanguoliu ir sutrink jas su medumi. o tada skanauk tris kartus per diena po saukstuka. Super vaistas thumbup.gif
O jei turi galimybiu isigyti arba turi prisirinkusi zoleliu, tai labai gerai nuo kosulio padeda salpusnio ziedai arba lapai. Liepziedziai tai labiau nuo karsciavimo. Tinka ciobreliai dar, bet jie irgi gana silpnai veikia, tai greit neisgydys kosulio..
Arba dar gali pavirinti susmulkinta obuoli ir gerti su medumi jo nuovira, tik obuolys zinoma turi buti NE is prekybos centro.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilyy @ 2008 10 23, 14:20)
Ka pasiulytumet nuo kosulio? Geriu liepziedzius, galvoju kas dar padetu.... g.gif

Kosuli gydo pusu pumpuru, taip pat salpusniu lapu arbata.
Atsakyti

http://www.naturele....opic.php?t=2787

Čia labai daug rašoma apie arbatas, jų teikiamą naudą, yra ir klasikinių receptų. Beje, čia skaičiau, kad yra tokia spirulinos arbata su medum. Ją gamina Švenčionys. Gal bandėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 10 24, 11:38)
http://www.naturele....opic.php?t=2787

Čia labai daug rašoma apie arbatas, jų teikiamą naudą, yra ir klasikinių receptų. Beje, čia skaičiau, kad yra tokia spirulinos arbata su medum. Ją gamina Švenčionys. Gal bandėt?  g.gif

Aciu labai uz nuoroda 4u.gif Labai daug informacijos smile.gif

O kuo ta svencioniu arbat taip sudomino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilyte @ 2008 10 24, 16:58)
Aciu labai uz nuoroda  4u.gif  Labai daug informacijos smile.gif

O kuo ta svencioniu arbat taip sudomino?  g.gif

Labai sudomino-norėčiau paragaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 10 25, 07:07)
Labai sudomino-norėčiau paragaut  smile.gif

biggrin.gif tai vat ir klausiu kokios savybes sudomino, galvoju, gal ir man susigundzius paragauti, o tada pasidalinti ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti

Neteks verysad.gif buvau vaistinėj, sakė Švenčionys nebegamina tos arbatos
Atsakyti
Oj kiek patarimu thumbup.gif Aciu labai!! kaip tik mama spanguoliu dave sutrintu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilyy: 29 spalio 2008 - 09:20
QUOTE(Kinda @ 2008 08 29, 09:52)
Taip taip, pas mane ta pati beda. Naturalias arbateles be galo megstu ir vis viena jas geriu, bet tikrai noretusi suzinot kokios zolytes galetu suteikti daugiau tonuso, nes buna ir tokiu dienu kai del zemo spaudimo vos save panesu... schmoll.gif

Spaudimą gerai kelia jonažolės

QUOTE(Lilyy @ 2008 10 23, 13:20)

Debesylo šaknis naudoju, +medetkos nuo bet kokių uždegiminių procesų.

Neseniai atradau bruknių lapų arbatą-man ji labai skani su medum. O dar rašo - profilaktiškai naudojant padės išvengt reumato g.gif
Atsakyti
gal pasidalintumėte žiniomis ir receptėliais dėl gerklės, turiu chronišką angina, temperatūros nėra, bet va rytais visą laiką atsikeliu užkimusi, peršti gerklę, ir taip būna savaitę nieko, savaitę vėl skauda. skalauju druska, arbatomis, medaus įsidedu, su svogūnu medų maišau.ir nieko. pagerėja, bet neužilgo ir vėl. dabar geriu ežiuolę, gal pakles kiek nors imunitetą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2008 10 29, 12:53)
gal pasidalintumėte žiniomis ir receptėliais dėl gerklės, turiu chronišką angina, temperatūros nėra, bet va rytais visą laiką atsikeliu užkimusi, peršti gerklę, ir taip būna savaitę nieko, savaitę vėl skauda. skalauju druska, arbatomis, medaus įsidedu, su svogūnu medų maišau.ir nieko. pagerėja, bet neužilgo ir vėl. dabar geriu ežiuolę, gal pakles kiek nors imunitetą. ax.gif

Jei rytais atsikeli taip negaluodama, problema gali būti miegamojoj aplinkoj - pelėsis, dulkės, šiaip kokia cheminė ar natūrali medžiaga, kuri tave dirgina. Apsižvalgyk gerai.

Gerklei skalauti man geriausi medetka ir šalavijas.
Atsakyti
perskaičiau visą temą, bet neradau to kas mane domina.Gal kartais kuri žinote kas skystina kraują. Kiek tyrinėjau aptikau tik gudobelę, o gal kas nors dar yra.
O prie žemo spaudimo, kai nėra energijos, yra Jadvygos žolių vienas mišinys. Pati nebandžiau, šiuo metu geriu jonažolių arbatą, tai tikrai veikia.
Dėl kraujo klampumo būtų malonu kad kas pasidalintų žiniomis, nes gerti aspiriną nelabai norisi.
Atsakyti