Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

Gal kam nors teko dantukus tvarkytis "Adadenta".Noriu ten pradeti lankytis.
Atsakyti
Na as jau su tiesiais baltais graziais dantimis! Esu labai patenkinta, taigi mergytes, jei dar svarstote-neabejokite!
Man pirma diena sutvarke 2 iltinius dantis-uztruko 3 val. Kita diena 4 priekinius, tai uztruko beveik 6 val.(buvo dvi pertraukeles), na isguleti buvo sunku labai atsibodo, skaudet neskaudejo , nes nuskausmino, ir po to jokiu nemaloniu pojuciu nebuvo. Vaziavau namo issisiepusi iki ausu, vos avarijos nepadariau nes vis i veidrodeli ziurejau, ir po siai dienai kaip isprotejusi prie veidrodzio lakstau ir siepiuosi thumbup.gif . O dar aplinkiniai - ach ach biggrin.gif.
Na va, prisigyriau biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Taisysiu ir aš Vivadens keturis priekinius, bet terminas tik po gero mėnesio, ilgai laukt doh.gif , tik tiek gerai, kad per 6 valandas, sakė, sutaisys. Užsirašiau pas Balsiuką, gal kuriai jis taisė? Riencie, ką veikei tas 6 valandas, ar davė tuos kažkokius akinius (filmus pažiūrėt...)? Ar neužmigai? Jau dabar įsivaizduoju, kaip bus nuobodu tiek laiko sėdėt rolleyes.gif
O kainos, jei kam įdomu, tai jau pakilusios turbūt, nes kainininkas tik šį mėnesį patvirtintas.Pas Ivanciūtę vienas dantis 900 litų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2005 05 09, 10:50)
Taisysiu ir aš Vivadens keturis priekinius, bet terminas tik po gero mėnesio, ilgai laukt  doh.gif , tik tiek gerai, kad per 6 valandas, sakė, sutaisys. Užsirašiau pas Balsiuką, gal kuriai jis taisė? Riencie, ką veikei tas 6 valandas, ar davė tuos kažkokius akinius (filmus pažiūrėt...)? Ar neužmigai? Jau dabar įsivaizduoju, kaip bus nuobodu tiek laiko sėdėt  rolleyes.gif
O kainos, jei kam įdomu, tai jau pakilusios turbūt, nes kainininkas tik šį mėnesį patvirtintas.Pas Ivanciūtę vienas dantis 900 litų. rolleyes.gif

900 Lt čia už ką ???? blink.gif blink.gif blink.gif padarys stebuklą, kad nauji išasugs dantys ir jie bus sveiki iki gyvenimo pabaigos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 05 09, 10:55)
900 Lt čia už ką ????  blink.gif  blink.gif  blink.gif padarys stebuklą, kad nauji išasugs dantys ir jie bus sveiki iki gyvenimo pabaigos  blink.gif

Tokia realybė, tokios kainos mirksiukas.gif Pas Balsiuką pvz 600 litų, pas kitas gydytojas ten pigiau, 400-300litų. Čia kaina priklauso, aš taip įtariu, nuo darbo stažo, nuo gautų apdovanojimų. Mūsų teisė rinktis arba nesirinkti ax.gif
Atsakyti
As skaiciau ir susidariau ispudi, kad estetinis plmbavimas - tai danties tiesinimas ir sutavrkymas su tam tikrom plombom, kurios prisitaiko prie baltuku spalvos, o dar radau, kad yra porcelianines laminates g.gif As tai pastaruju noreciau - noriu graziu baltu bandu blush2.gif , mano virsutiniai dantys tik vos vos nelygos, didesne problema yra apatiniai. Tai Gidentoj tos laminates 500 Lt kainuoja - sakyciau ir kaina buse bedos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena4 @ 2005 05 11, 13:48)
As skaiciau ir susidariau ispudi, kad estetinis plmbavimas - tai danties tiesinimas ir sutavrkymas su tam tikrom plombom, kurios prisitaiko prie baltuku spalvos, o dar radau, kad yra porcelianines laminates g.gif As tai pastaruju noreciau - noriu graziu baltu bandu blush2.gif , mano virsutiniai dantys tik vos vos nelygos, didesne problema yra apatiniai. Tai Gidentoj tos laminates 500 Lt kainuoja - sakyciau ir kaina buse bedos g.gif

Elena, o tu ten jau lankaisi? Ar zinai kaip tas laminates deda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2005 05 11, 13:06)
Elena, o tu ten jau lankaisi? Ar zinai kaip tas laminates deda?  g.gif

kABEJAU TIK SU SAVO STOMATOLOGE, SAKE P-ASIAUSIA MANO DATIES VIRSU IR TAS LAMINATES "PRIKLIJUOJA"

Atsakyti
QUOTE(Elena4 @ 2005 05 11, 10:48)

Pačios plombos prie dantuko splavos tikrai neprisitaiko. Atitinkamus atspalvius ir jų derinius parenka gydytojas. Tiesa yra šioks toks chameleono efektas, bet jis minimalus. O klijuojant laminatus prieš tai reikia nušlifuoti vestibiulinį (priekinį) dantuko paviršių.
Atsakyti
O gal galėtumėte kas pasakyti ar per porceliano laminantes persimato natūrali danties spalva? Nes turiu tokią bėdą - smarkiai pakitusi dantų spalva, o vienintelsi stomatologės pasiūlymas buvo protezuoti, bet kažkaip nelabai norisi protezuoti visai sveikų dantų. Gal visgi užtektų estetinio plombavimo arba laminančių? Ir gal galėtumėte kas pasakyti kas geraiu laminantės porceliano ar plombavimas?
Atsakyti
Sveiki,
jau rašiau kažkur kitam skyrelyje apie savo problemą, bet ta problema mane taip kamuoja, kad ir čia pasidalinsiu savo rūpesčiu frusty.gif . Mat mano priekiniai dantukai susikeitę vietomis - kandis su iltiniu, norėčiau kaip nors ištaisyti šią "gamtos klaidą", bet nežinau kur kreiptis... cry.gif . Nes kiek vaikystėj lankydavausi pas stomatologus, tai nė vienas nepasiūlė ką nors daryt (gal technologijų nebuvo...), o kai jau pakliuvau pas tokią doctor.gif , kuri "pastebėjo" mano problemą, tai jau buvo vėlu taikyti jos siūlomą būdą. Taip ir likau nelaiminga... cry.gif cry.gif cry.gif . Bet dabar žiūriu, kad visokių nujų galimybių šioj srity atsirado smile.gif , tai tikiuosi, kad ir man pavyks išspręst savo problemytę. Gal gerbiama odontologė pasiūlytų tinkamiausią tam būdą? Nes nežinau ar geriau protezuoti tuos savo priekinius dantukus, ar įmanoma estetiniu plombavimu ar laminantėm viską išspręst...
Atsakyti
QUOTE(svajukė27 @ 2005 05 23, 14:44)
Sveiki,
jau rašiau kažkur kitam skyrelyje apie savo problemą, bet ta problema mane taip kamuoja, kad ir čia pasidalinsiu savo rūpesčiu  frusty.gif . Mat mano priekiniai dantukai susikeitę vietomis - kandis su iltiniu, norėčiau kaip nors ištaisyti šią "gamtos klaidą", bet nežinau kur kreiptis... cry.gif . Nes kiek vaikystėj lankydavausi pas stomatologus, tai nė vienas nepasiūlė ką nors daryt (gal technologijų nebuvo...), o kai jau pakliuvau pas tokią  doctor.gif , kuri "pastebėjo" mano problemą, tai jau buvo vėlu taikyti jos siūlomą būdą. Taip ir likau nelaiminga... cry.gif  cry.gif  cry.gif . Bet dabar žiūriu, kad visokių nujų galimybių šioj srity atsirado  smile.gif , tai tikiuosi, kad ir man pavyks išspręst savo problemytę. Gal gerbiama odontologė pasiūlytų tinkamiausią tam būdą? Nes nežinau ar geriau protezuoti tuos savo priekinius dantukus, ar įmanoma estetiniu plombavimu ar laminantėm viską išspręst...

sveika smile.gif
cia zinok jau ortodontiskai nieko nepadarysi (nei plokstele, nei breketai nebepades), is esmes nieko daryti ir nereikia jei sakandis geras, bet jei tau labai nepatinka ir estetiskai trukdo tinkama forma jiems galima suteikti tik protezuojant (vainikeliais ar laminatais), jei yra kariesu juose ar kada atsiras tuomet ir bus galima koreguoti ju forma. siaip as sveiko danties nepatarciau protezuoti smile.gif bet kiekvienas atvejis skiriasi ir reiktu pamatyti, kad teisingai ivertinti, todel siulau apsilankyti pas gera stomatologa smile.gif
Atsakyti