QUOTE(gulfos @ 2007 08 31, 01:37)
na kaip,dazniausiai siaip nesisypsau placia burna,bet kai pabandau,tai gan daug dantu matos tai tikriausiai reiktu kokius 6tvarkyt... o dantys mano pacios tai sveiki,dar neplombuoti(bent jau priekyje).tai reiks butinai pasikonsultuot su gydytoju,bet va kad ne lietuvoj esu,bandysiu registruotis gruodzio menesiui reiks rytoj pasiryzt o siaip tai paniskai bijau stomotologu prisimenu vaikysteje buvo kiauras dantukas,tai mama nuvede pas tokia tarybine dantiste,tai ji taip mane iskankino,labai grubiai makalavos po burna ir dar pastoviai sauke ant manes,kad nereikia tiek saldainiu ryt siaubas kazkoks.gavau trauma visam gyvenimui,tai nuo to laiko tik 2sykius pas stomotologus tebuvau o dabar kai pagalvoju apie visa diena stomotologo kedej ...
na bet rytoj gal kaip nors pasirysiu paskambint,labai jau noriu grazios sypsenos
na bet rytoj gal kaip nors pasirysiu paskambint,labai jau noriu grazios sypsenos
Jeigu dantys sveiki, tai zinoma daryk estetini plombavima. Nebent gydytoja sakys, kad sakandys toks, kad palygynus visus dantys(kad zuiko ne butu), plombos pastovai atskilines. Dar, tau siulyciau konsultacijai uzsirasyti i keleta vietu vienu metu, kad galetum palyginti , ka siulo ir kokia kaina.
Parasyk i kokias klinikas noretum eiti konsultuotis..