Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

QUOTE(gulfos @ 2007 08 31, 01:37)
na kaip,dazniausiai siaip nesisypsau placia burna,bet kai pabandau,tai gan daug dantu matos blush2.gif tai tikriausiai reiktu kokius 6tvarkyt... o dantys mano pacios tai sveiki,dar neplombuoti(bent jau priekyje).tai reiks butinai pasikonsultuot su gydytoju,bet va kad ne lietuvoj esu,bandysiu registruotis gruodzio menesiui ax.gif  reiks rytoj pasiryzt  4u.gif o siaip tai paniskai bijau stomotologu doh.gif  prisimenu vaikysteje buvo kiauras dantukas,tai mama nuvede pas tokia tarybine dantiste,tai ji taip mane iskankino,labai grubiai makalavos po burna ir dar pastoviai sauke ant manes,kad nereikia tiek saldainiu ryt verysad.gif siaubas kazkoks.gavau trauma visam gyvenimui,tai nuo to laiko tik 2sykius pas stomotologus tebuvau  cry.gif o dabar kai pagalvoju apie visa diena stomotologo kedej ... swoon.gif
na bet rytoj gal kaip nors pasirysiu paskambint,labai jau noriu grazios sypsenos blush2.gif

Jeigu dantys sveiki, tai zinoma daryk estetini plombavima. rolleyes.gif Nebent gydytoja sakys, kad sakandys toks, kad palygynus visus dantys(kad zuiko ne butu), plombos pastovai atskilines. g.gif Dar, tau siulyciau konsultacijai uzsirasyti i keleta vietu vienu metu, kad galetum palyginti , ka siulo ir kokia kaina. 4u.gif
Parasyk i kokias klinikas noretum eiti konsultuotis.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
siandien skambinau pas vanciute ir pasakiau,kad noriu uzsiregistruot konsultacijai,tai sake pasirinkt kam,ar plombavimui ar protezavimui ax.gif tai as sakau nzn,kas geriau,o man pasake,kad man rinktis g.gif tai is kur man zinot g.gif sake,kad protezavima daro jau paskutiniu atveju... na tai uzsirasiau plombavimui blush2.gif tikiuos kad jei man is tiesu bus reikalingas protezavimas,tai taip ir pasakys,o ne darys plombavima g.gif na paziuresim.dar skambinau i pilene.siaip kaina man nesvarbu,svarbu,kad gerai padarytu ir patikimai rolleyes.gif o ir po visas vietas man nebus laiko lakstyti,nes turesiu tik viena menesi lietuvoje 4u.gif
Atsakyti
Sakyciau, gal geriau plombavima pasirink. Jei tik du priekiniai negeri, tai gaila kitus gadint. Plombas parinks pagal tavo dantu spalva. O jei protezuot, tai reikes visus 8 protezuot, o dar apacioj manau taip pat reikes protezuot, na nebent labai dantys balti. As ne odontologe, tai tiek tie mano patarimai verti. Tiesiog man panasi problema, tai aiskinausi. Pirma karta estetini plombavima priekiniu dantu dariau pries 10 metu. Tai galiu pasakyti, kad pirma kart tikrai labai gerai laiko. metus neturejau jokiu problemu. Na zinoma kartais reikedavo paslifuot, bet tik tiek. O po to jau ne kas. Daznokai reikia tvarkyt. Noreciau as protezuot ir turet baltus, grazius dantys, bet kadangi man reiketu protezuot ne tik tuos 4 virsuje, bet dar papildomai 4, bei 8 apacioje, o jie sveiki, tai gaila man savo nuosavu dantu. Na va pasiguodziau.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 09 01, 13:31)
Sakyciau, gal geriau plombavima pasirink. Jei tik du priekiniai negeri, tai gaila kitus gadint. Plombas parinks pagal tavo dantu spalva. O jei protezuot, tai reikes visus 8 protezuot, o dar apacioj manau taip pat reikes protezuot, na nebent labai dantys balti. As ne odontologe, tai tiek tie mano patarimai verti. Tiesiog man panasi problema, tai aiskinausi. Pirma karta estetini plombavima priekiniu dantu dariau pries 10 metu. Tai galiu pasakyti, kad pirma kart tikrai labai gerai laiko. metus neturejau jokiu problemu. Na zinoma kartais reikedavo paslifuot, bet tik tiek. O po to jau ne kas. Daznokai reikia tvarkyt. Noreciau as protezuot ir turet baltus, grazius dantys, bet kadangi man reiketu protezuot ne tik tuos 4 virsuje, bet dar papildomai 4, bei 8 apacioje, o jie sveiki, tai gaila man savo nuosavu dantu. Na va pasiguodziau.

Nu privet, kam 8 dantis gadinti, jei tik 2 priekinius protezuoti. Galima ir 1 danti priekini taip suprotezuoti, kad niekas neatskirs, tik cia jau ne stomatologo nuopelnas, bet auksto lygio techniko.
Atsakyti
aciu,mergaites uz patarimus 4u.gif na man kaip tik du priekiniai dantukai geri,o va kiti tai tokie nelygus ir mazesni,va tuos ir reiktu tvarkyt ax.gif na bet tai taip as ir galvojau,kad su tuo plombavimu galesiu dziaugtis neilgai,o po to kils problemos g.gif dabar dar labiau abejoju ar verta.kas is to,kad dziaugsiuos neilgai,o po to vien tik vargas blush2.gif
o tai dar vienas neaiskumas... tai kai protezuoja,tai jau tipo israuna visa danti ir deda nauja,ar kaip? blink.gif as visai zalia cia tose dantu platybese blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2007 09 02, 00:10)
aciu,mergaites uz patarimus 4u.gif  na man kaip tik du priekiniai dantukai geri,o va kiti tai tokie nelygus ir mazesni,va tuos ir reiktu tvarkyt ax.gif na bet tai taip as ir galvojau,kad su tuo plombavimu galesiu dziaugtis neilgai,o po to kils problemos g.gif dabar dar labiau abejoju ar verta.kas is to,kad dziaugsiuos neilgai,o po to vien tik vargas blush2.gif
o tai dar vienas neaiskumas... tai kai protezuoja,tai jau tipo israuna visa danti ir deda nauja,ar kaip? blink.gif as visai zalia cia tose dantu platybese blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Sveika. 4u.gif Ne, tikrai nereikia traukti danties. biggrin.gif Nebent visai supuves visas ir saknys yra nepagydoma. Bet tavo atveju , tiesiog paslifuotu, idetu kur reikia kokia plomba ir ant virsaus, ant tavo nuslifuoto dantuko uzdetu balta keramikini vainikeli, kaip nauja lygu , grazu danti. 4u.gif
As, pas Ivanciute tikrai neeiciau, viskas tik reklama. schmoll.gif Gal ir yra zmnoniu, kurie liko patenkinti ir darbu ir kaina, bet as tokiu nemaciau.Esu sutikus keleta ir atsiliepimai tik blogi. blink.gif Kaina, tai dvigubai, ar net trigubai brangesne, nei kitose klinikose. doh.gif Dar, be to, baudas moki, jei kartais tu is Kauno negalesi atvazuoti, ar kas atsitiks. blink.gif doh.gif Bet, cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Bet mano nuosavi dantys nera tokie balti, tai gi neprotezuosiu gelsvu dantu. Na gal as ko nesuprantu.
Atsakyti
Koks bebutu tas estetinis plombavimas, jis niekada neprilygs protezavimui pagal kokybiskuma ir ilgaamziskuma.
Ne karta jau minejau, kad esme yra tai, jog keramika pagal visas estetines savybes bei ilgaamziskuma gerokai lenkia plastmase (kompozita).
Jei norima laikino 1-2-3 metu grozio, pirmyn plombuotis, jei norima uzmirsti apie dantis desimtmeciui - protezuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UnknownUser: 02 rugsėjo 2007 - 18:44
QUOTE(UnknownUser @ 2007 09 02, 19:43)
Koks bebutu tas estetinis plombavimas, jis niekada neprilygs protezavimui pagal kokybiskuma ir ilgaamziskuma.
Ne karta jau minejau, kad esme yra tai, jog keramika pagal visas estetines savybes bei ilgaamziskuma gerokai lenkia plastmase (kompozita).
Jei norima laikino 1-2-3 metu grozio, pirmyn plombuotis, jei norima uzmirsti apie dantis desimtmeciui - protezuoti.

aciu labai uz patarima.ir as kuo toliau galvoju,tuo labiau manau,kad protezuot vis tik bus geriau.na nenoriu as trumpalaikio poveikio blush2.gif ax.gif tai bandysiu dar pasiskambinet kur nors kitur ir dar paklausinet ir uzsiregistruot kitur bigsmile.gif aciu mielosios labai,kad padetat man,nes cia jau galva susisukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulfos: 02 rugsėjo 2007 - 19:16
QUOTE(erika.gut @ 2007 09 02, 08:31)
As, pas Ivanciute tikrai neeiciau, viskas tik reklama.  schmoll.gif Gal ir yra zmnoniu, kurie liko patenkinti ir darbu ir kaina, bet as tokiu nemaciau.Esu sutikus keleta ir atsiliepimai tik blogi.  blink.gif Kaina, tai dvigubai, ar net trigubai brangesne, nei kitose klinikose. doh.gif  Dar, be to, baudas moki, jei kartais tu is Kauno negalesi atvazuoti, ar kas atsitiks. blink.gif  doh.gif Bet, cia tik mano nuomone smile.gif

drinks_cheers.gif Dėl kokybės nežinau - nieko negali sakyt. Nors manau, kad tą patį estetinį plombavimą ne prasčiau daro ir ne taip garsiai save reklamuojančiose klinikose - ir kainų taip "neužlaužia".
O ten tas susireikšminimas ir visokios baudos kvepia arogancija ir nepagarba pacientui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2007 09 02, 19:43)

Protezuoti dantys balti. Na zinoma kitukiu ir nenoreciau. O salia ju nuosavi dantys nebus visiskai balti. Tai kaip tada geriau darytis. Skirtumas bus akivaizdus. Balinti juos? Na tiesiog esu pasimetusi. Labai noriu graziu dantu
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 09 03, 00:30)
Protezuoti dantys balti. Na zinoma kitukiu ir nenoreciau. O salia ju nuosavi dantys nebus visiskai balti. Tai kaip tada geriau darytis. Skirtumas bus akivaizdus. Balinti juos? Na tiesiog esu pasimetusi. Labai noriu graziu dantu

As taip ir dariau. Ispradziu balinau, o tada protezavau.. 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti