QUOTE(Žilvinė @ 2007 07 19, 17:34)
shian varau tvarkytis dantukus. Pas Ignatavičių. jei kas žinot ką negero, tai sakykit dabar, arba niekada.
Prašau, parašyk ir kaip Ignatavičius, mane domina jo protezavimo darbai
Kaip jo dantu technikai,ar profesionalai,- kalba eina apie priekinius dantukus??? Ar tave rekomendavo kas nors pas jį ar turi gerų pavyzdžių???
Papildyta:
QUOTE(Patriciuke @ 2007 07 30, 17:51)
Labutis,
tvarkausi ir aš priekinius dantis. Protezuos su bemetale keramika. Gydytojos klausiu, kaip geriau: kad būtų 4 atskiri, ar vientisas"gabalas". Ji patarė atskirus. Aš irgi taip manau. O gal kas ką iš patirties galėtų pasakyti?
tvarkausi ir aš priekinius dantis. Protezuos su bemetale keramika. Gydytojos klausiu, kaip geriau: kad būtų 4 atskiri, ar vientisas"gabalas". Ji patarė atskirus. Aš irgi taip manau. O gal kas ką iš patirties galėtų pasakyti?
O Tu keiti senus vainikėlius ar Tavo dantukai buvo laaabaaai plombuoti? Kodėl nusprendei protezuoti, domiuosi todėl, kad pačiai tas pats gręsia
Mano nuomonė, ir dar tiek kiek turiu informacijos, tai žinau, kad pavieniai geriau, ir natūraliau atrodo ir burnos higiena geresnė-tarpdančius galima išvalyti.J
O kur protezuojiesi?
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2007 07 11, 23:21)
Turiu dantukus. Jie trumpesni, geresni ir grazesni uz mano senuosius. Susitvarkiau pas ta pacia gydytoja toje pacioje klinikoje. Dar nusipirkau pasta ir liezuvio gramdekli.
Labas Laureta, kaip sekasi,kaip jautiesi, ar esi patenkinta naujais dantukais???