Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

QUOTE(Sophi @ 2007 07 08, 00:43)
Mano buvo dvi šaknys paeiliui, tai sujungė kažkodėl. Bet kai nežinai, tai nesimato. Ir netrukdo smile.gif

O tau sujungti priekiniai, ar soniniai dantukai? O kaip tarpdantis, netrukdo, kad nera?
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2007 07 08, 00:27)
Pas tave dantukai kitokie, pas mane kitokie. Pas mane irgi netaisyklingas sakandis. Bet kai prie dantenu juoda, jokio grozio nera. Ketvirtadienio vakara skambinau i Puro klinika, administratore taip nuosirdziai kalbejo, padejo, pasiteiravo. Ji vienintele paminejo, kad priekiniai dantukai tik bemetale keramika. Juk taip estetiskiau. Ramino, kad nebevergciau. Kokia geda, tokia didele ir verkiu. Kitos pasake, kad telefonu informacijos neteikia ir nebuvo malonios. Antradieni is ryto vaziuosiu. Meldziu, kad sutiktu kas nors padarti man dantukus. Flamma - pinigu as nemokejau. Avanso irgi. Taigi turiu tuos pinigiukas. O dantu nera.

Nepergyvenk, viska susitvarkysi, tik, kad to laiko ir nervu gaila, suprantu puikiai.Kai bus naujienu parasyk,sekmes. smile.gif
P.S.Beje, kodel su laikinais tik 6men.vaiksciot galima?
Atsakyti
QUOTE(flamma @ 2007 07 08, 00:13)
O tau sujungti  priekiniai, ar soniniai dantukai? O kaip tarpdantis, netrukdo, kad nera?

Priekiniai mano sujungti. O kad tarpdančio nėra, tai tikrai netrukdo (iš priekio nesimato, kad nėra), iš pradžių kelias dienas keista buvo, kai liežuviu paliesdavau, bet dabar to tiesiog nejaučiu, ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 07 liepos 2007 - 23:21
Labai uzjauciu laureta, kad taip nepavyko protezavimas. Kiek mano pazystamu daresi pas ta gydytoja, visi liko patenkinti ir protezavimu ir estetiniu plombvavimu . Buvo keleta , kad net verke is dziaugsmo -sako gyvenime neturejo tokiu graziu dantuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 07 07, 20:03)
Atrodau kaip kiskis.

Tai gal dar ne viskas prarasta - pasakyk, kas nepatinka, ir pakoreguos formą.
Ir prie dantenu yra patamseje. Tai metalas.

Nesupratau, kas patamsėję - daromi vainikėliai? Neturėtų taip būt.
Padare estetini. Priekiniai protezuoti dantukai kliude, tai sugadino visa apatiniu dantu daryta estetini.

Kaip jie sugadino, jei dar nepricementuoti?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 07 08, 00:30)
Protezuotiems dantims truko vietos, tai pagreze nuo estetinio ir tai nelabai kokybiskai padaryto.

Tai reiškia, kad atspaudus blogai nuėmė. Bet kad tvarkė ne gaminamus vainikėlius, o savus dantis, tai čia blink.gif Man taip dar tarybiniais laikais buvo padarę, tai dar suprantu, bet kad dabar tai daroma, tai jau cool.gif
Kodel ji viska dare atvirksciai as nezinau. Juk pirma protezuoja, o pasui estetini daro.

Tai čia ta pati odontologė ir protezavo, ir estetinį darė g.gif
Ir kaip grziti pas gydytoja, kuri taip nekokybiskai padare? O jus sakykite ar sutiktumete? Ji sutiko taisyti nemokamai. bet as jau nebenoriu.

O taisymas, ką šiuo atveju reiškia - viskas iš naujo g.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2007 07 08, 00:38)
Metalo keramikos dantukai matosi prie dantenu truputi tamsiau, nei bemetale keramika.

Mano metalo keramika, bet jokių tamsumų nesimato. Vienintelis trūkumas - atspalvis priklauso nuo apšvietimo: dienos šviesoj kaip natūralūs, bet prie dirbtinio apšvietimo truputuką baltesni už savus (dėl nevienodo šviesos lūžimo).
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 07 08, 01:30)
Man tiesiog nepasiseke. Tai ka as maciau, pamate kitas stomatologas. Tai jau dvi nuomones. Antradieni bus trecia nuomone. Stomatologe pirmiau padare estetini apatiniu dantu, o paskui protezavo. Protezuotiems dantims truko vietos, tai pagreze nuo estetinio ir tai nelabai kokybiskai padaryto. Ir paliko. Kai pasakiau, kad negerai, supyko baisiausiai. Man nuo streso ir pergyvenimu, herpis issikele. Skausmas nezmoniskas. Tai va kokios pasekmes. Zinojau, kad ji gerai daro visiems. bet man nepasiseke. Kodel ji viska dare atvirksciai as nezinau. Juk pirma protezuoja, o pasui estetini daro. Tai suzinojau irgi konsultacijos metu. Ir kaip grziti pas gydytoja, kuri taip nekokybiskai padare? O jus sakykite ar sutiktumete? Ji sutiko taisyti nemokamai. bet as jau nebenoriu. Aciu uz palaikyma ir palinkejimus, nuejus i kita klinika klaupsiuosi ant keliu kad padarytu grazius dantukus. Su laikinais galima iki puses metu, taip minejo gydytojas.

laureta, net nezinau, as gal ir nebeiciau pas ta gydytoja, vistiek pasitikejimas tarpusavy prarastas....o gal dar labiau sugadins?Stresas tau tai nezmoniskas.Kazink kaip ten dantu technikai Puro klinikos?As galvojau eiti i Ivanciutes klinika, bet paskaiciau kokios ten kainos vien kosultacijos, uz pavelavimus, atsisakymus vizito-baudos, tai net nebezinau.O apie PILENE gal kas ka gero zinote?Arba Mackeviciu klinika, nors girdejau, kad ten tik gerai plombuoja, o protezuoja ne itin.
Atsakyti
QUOTE(flamma @ 2007 07 08, 00:49)
laureta, net nezinau, as gal ir nebeiciau pas ta gydytoja, vistiek pasitikejimas tarpusavy prarastas....o gal dar labiau sugadins?Stresas tau tai nezmoniskas.Kazink kaip ten dantu technikai Puro klinikos?As galvojau eiti i Ivanciutes klinika, bet paskaiciau kokios ten kainos vien kosultacijos, uz pavelavimus, atsisakymus vizito-baudos, tai net nebezinau.O apie PILENE gal kas ka gero zinote?Arba Mackeviciu klinika, nors girdejau, kad ten tik gerai plombuoja, o protezuoja ne itin.

Pas Ivanciute tikrai niekada neeiciau. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
O apie PILENE girdejau, kad neblogai.
Atsakyti
QUOTE(flamma @ 2007 07 08, 00:49)
laureta, net nezinau, as gal ir nebeiciau pas ta gydytoja, vistiek pasitikejimas tarpusavy prarastas....o gal dar labiau sugadins?Stresas tau tai nezmoniskas.

Aš pirmiausia siūlyčiau išsiaiškinti teisinius šitos situacijos aspektus, kad nebūtų blogiau...
Kazink kaip ten dantu technikai Puro klinikos?

Kaip sakiau, man ten darė. Tiesa, metalo keramiką. Nesiskundžiu, nors technikas nebuvo atvažiavęs, ir aš pas jį nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 08, 01:48)
Tai reiškia, kad atspaudus blogai nuėmė. Bet kad tvarkė ne gaminamus vainikėlius, o savus dantis, tai čia blink.gif Man taip dar tarybiniais laikais buvo padarę, tai dar suprantu, bet kad dabar tai daroma, tai jau  cool.gif

Tai čia ta pati odontologė ir protezavo, ir estetinį darė g.gif

O taisymas, ką šiuo atveju reiškia - viskas iš naujo g.gif
Papildyta:

Mano metalo keramika, bet jokių tamsumų nesimato. Vienintelis trūkumas - atspalvis priklauso nuo apšvietimo: dienos šviesoj kaip natūralūs, bet prie dirbtinio apšvietimo truputuką baltesni už savus (dėl nevienodo šviesos lūžimo).

Mano yra metalo keramikos kruminiai, tai tikrai matosi tuputi patamsejimas.Dabar metalo keramika priekiniams dantukams kaip ir atgyvena, nebent kas nelabai turi pinigu ar pan.metalo keramika keicia cirkonio oksido pagrindu bemetale keramika, kuri sukele revoliucija odontologijoje ir bet kurioje implantologijoje taip pat ir sanariu ir pan., be to 100proc.biologiskai tinkamas organizmui, ypac alergiskiems zmonems, vadinamas ,,keraminiu plienu,,.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 07 08, 00:51)
Taip ta pati ir estetini ir protezavo.

Geniali ta odontologė - visų galų meistrė.
Protezuoti dantukai turetu buti su skylutem prie dantenu. Man taip nereikia.

Kas čia dar per skylutės g.gif Man kai padarė, tai tarp vieno vainikėlio ir dantenų buvo tarpelis. Pasakiau, kad negerai - ir pataisė.
Papildyta:
QUOTE(flamma @ 2007 07 08, 00:58)
Dabar metalo keramika priekiniams dantukams kaip ir atgyvena, nebent kas nelabai turi pinigu ar pan.

Atgyvena tik pavieniams vainikėliams. Sąžiningi odontologai pripažįsta, kad bemetaliai tiltai lūžta. Nors tas cirkonio oksidas lyg ir stiprus, tik va kainos mažumėlę gąsdina.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 08, 01:54)
Aš pirmiausia siūlyčiau išsiaiškinti teisinius šitos situacijos aspektus, kad nebūtų blogiau...

Kaip sakiau, man ten darė. Tiesa, metalo keramiką. Nesiskundžiu, nors technikas nebuvo atvažiavęs, ir aš pas jį nebuvau.

O kas galetu buti blogiau, jei pacientas nepatenkintas ir pries tai su juo nebuvo suderinta?Nejaugi turetume moketi uz bet koki broka ir po to vel bijoti sypsotis?
Atsakyti
QUOTE(flamma @ 2007 07 08, 01:05)
O kas galetu buti blogiau, jei pacientas  nepatenkintas ir pries tai su juo nebuvo suderinta?Nejaugi turetume moketi uz bet koki broka ir po to vel bijoti sypsotis?

Vienas dalykas, jei gydytoja nesutiktų taisyti, bet jei sutinka g.gif Aš, aišku, neturiu tokios patirties, bet su teisininku tokioj situacijoj pasikonsultuočiau.
Atsakyti