QUOTE(Pepeloliene @ 2007 06 25, 16:47)
as taip pat buciau pasirinkusi bet mano atveju - reikia atstatyti viena antruka, o siulo istraukti 4 dantis, o bet to vienas pirmukas ir kitas antrukas - pajuode truputuka, reiktu plombavimo arba protezavimo visvien... bet kol kas laukiu, gal o keliu metu technologijos bus pazengusios i prieki
Nu matai, kiekvieno atvejis skirtingas. As tau tikrai siulau nueiti pas kelis gydytojus pasikonsultuoti. Jei esi is Kauno, galiu rekomenduoti saviske, vat butent jos metodas man labiausiai ir patiko. o rezultatu ji nei kiek neabejojo. TAs i ja kreipiausi del vieno virsutinio tiesinimo, o buvo ispresta ir daug kitu problemu, apie kurias buciau net nenutuokusi. Apacioj abu ketvertukai buvo apie 90 lapsniu pasisuke, ir juos puikiai atstate. Nu zodziu del breketu nesigailiu visiskai
o del dantuku spalvos ir pas mane yra bedu, ypac su vienu priekiniu, tik ne su tuo, kuris buvo atsikises. Taigi as juokiuosi, kad per tam kuris buvo atsikises, tas neatsikises maziau nusivalydavo gal del to dabar gelsvas, bet jis negyvas, tai ir nezinau ka dabar su juo daryti, apie protezavima negali buti nei kalbos, bet kaip suprantu estetinis plombavimas ne ka maziau danti sugadina, taigi esu pasimetusi