QUOTE(erika.gut @ 2007 06 13, 11:06)
Sveika ,nezinau kaip buvo pries tai ,bet vienas priekinis ilgesnis uz kita ,ir formos dantukus skyrtingos vienas labiau kvadratinis ,o kitas labaiu sijono formos.
..O kiek plombavo dantuku?Du priekinius ,ar ir antrukus .
Ir kiek mokejai?O kada vestuves?
Zinok,as tikrai taisyciau .
Skambinciau ir sakyciau ,kad nepatinka ir kad priimtu anksciau ,nes nori speti kad iki vestuviu uzgytu . Privalo prijimti ir taisyti ,kol tau patiks .
Zinok gal net ir nesvarbu kaip buvo pries tai ,svarbu kad tikrai galima padaryti geriau ,nei dabar .Ir sulyginti forma ir partumpinti dantuka -tau nebus daug grezimo sveiko danties. Dar klausymas... dare moteris ar vyras?
Forma siek tiek skiriasi, bet taip ir turi buti,nes tvarke tik ta pirmuka berods (na pagrindini desini)ir salia jo esanti-antrukas jis? o kairej pusej nieko netvarke,nes kad butu visi lygus ir lygios formos,reikia visus keturis imti,visa eile, man pries tai ir sake.. bet as prasiau kad man kuo maziau nugreztu mano dantu.
Plombavo tai abieju pirmuku dantu galus, tarpe ju matesi kariesio uzuomazga tai irgi sutvarke, o daugiausia tvarke desinej pusej esanti antruka-jame pasirodo buvo plomba,dantis buvo patrupejes,bei tarpe taip pat buvo kariesiukas. Taip pat kaziek pasuko. Na bet as neisivaizduoju kaip butu galima daugiau palyginti be dideliu nugrezimu
kad palygintu galus,tai as sakysiu.. bet kaip ta vis dar esanti nedideli issikisima palyginti as nzn...
O vestuves mano greitai, birzelio 30d. As esu uzsirasius birzelio 26d... dar kaiptik ten esant derinomes,niekaip ner anksciau..o kur buvo kelios dienos anksciau-as negaliu.
Tvarke dantukus moteris-siaip labai maloni ir daug patare,tik va jinai skirtingai nei kiti gydytojai-labai gaili sveiko danties. Jinai dirba taip kad kuo maziau jo butu sugadinta -nebent pats klientas primigtinai reikalauja..delto ir nenorejo imtis drastiskesniu priemoniu... Uztat as dabar nezinau-nuejus pas ja ka man sakyti. Na zinau kad sakysiu palyginti galus, bet ka daryti su nelygumu..
Burnos higiena darysiu veliau,nes pati pasiprasiau,ta prasme akmenu nuemima.. nes tiesa sakant as pati jos uzklausiau ar nera akmenu pas mane nes niekad nesu emusi,tai ji ir nustebo-sako keista-visad pries estetini nuimu akmenis,o jei pas tave net nepastebejau kad reikia,tai tikrai ju nedaug.. na bet kiek zinau nuemus akmenis dantys dar siektiek pasvieseja,tai pries vestuves neprosal..
Na bet del tu koregavimu tai as isvis pasimetus.. man gi nebespetu uzgyti normaliai iki vestuviu..o ir nezinau kokiais budais galima padaryti kad butu idealiai. Gal tikrai kaip gydytoja sake- reikia tuomet tvarkyti visa eile keturiu dantu ir sveiko danties nugrezti daug daugiau...