Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

QUOTE(erika.gut @ 2007 05 19, 00:35)
Dar norejau pasakyti .Mano dantys netobuli .Turiu netaisiklinga sakandi ,todel padare viska ka imanoma buvo padaryti mano situacijoje.  mirksiukas.gif  Buvo didelis tarpas tar pirmu dantu (galejau stora adata prakisti).Toje puseje kur deimanciukas buvo tarpas tarp 2 ir 3 danties ,Teko truputeli patrumpinti (paopliruoti) iltini danti apacioje ,nes del jo isikisimo ir buvo tas tarpas. Paliginus kokie buvo mano dantys -dabar esu patenkinta.  thumbup.gif

O sakyk, jei ne paslaptis, kiek tas grozis tau kainavo blush2.gif ? Ir kiek laiko uzima g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 05 21, 09:55)
O sakyk, jei ne paslaptis, kiek tas grozis tau kainavo blush2.gif ? Ir kiek laiko uzima g.gif ?

laiko uzmis priklausomai nuo to kiek dantuku reik tvarkyti (protezuoti ar plombuoti)
as ir protezuosius du pirekinius
tikiuosi gal galutini rezultata isvysiu iki vasaros galo, nes pas man ir sakandis nelabai geras ir kreivoki
tai dare kaip tik siandien kerekcine dantenos operacija, na nupjove ten gabaleli biggrin.gif:D doh.gif - dabar dantu linija atrodys vienoj linijjkos tiesiai ir jau galutinius protezuojamus dantukus sake des mazdaug po 2 men kai pilnai sugis zaizdele, bet iki tol dar laukia ž kanalu gydimas laikinu dantuku gaminimas , visokie primatavimai matavimai ir tt biggrin.gif
taigis laiko uzima
kaina gal bus 1,5-2 tukst,cia man tiap mazdaug pasiskaiciavo, bet as dar susitvarkysiu ir visus kitus dantukus ir noresiu senas plombas naujomis pasikeisti - baltomis biggrin.gif
viskas priklausomai nuo to kokio didumo ar mazumo beda, tada ir kaina eina atitinkamai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 05 21, 09:55)

Vienas keramikinis dantukas kaina 600lt. Cia yra impresas .Jeigu daryti cirkoniju ,tai kaina 1000lt. Cirkonijus patvaresnis ,bet impresas man givesnis ..
O kitas priklauso nuo to, ka reikes daryti kaip rase tau mama-gulbe.
Laikas dar priklauso nuo techniko dardo apkrovos . Technike kuri dare mano dantukus turi siaubingai daug uzsakymu is skirtingu kliniku ,todel reikia laukti ilgiau . Bet ja pasitikiu. thumbup.gif
Kaip eksperementa gydytojas klinikos kurioje dariausi dantukus dave ta pati darba skirtingom technikem ir buvo apakes- siaubingas skyrtumas. Ta pacia burna galima padaryti skirtingai . verysad.gif
Viena padare perilgus ,didelius ir baisius . doh.gif O kita thumbup.gif grazius. Labai priklauso ne tik nuo protezisto, bet ir nuo techniko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 21 gegužės 2007 - 14:31
QUOTE(erika.gut @ 2007 05 21, 15:08)
Technike kuri dare mano dantukus turi siaubingai daug uzsakymu is skirtingu kliniku ,todel reikia laukti ilgiau . Bet ja  pasitikiu. thumbup.gif
Kaip eksperementa gydytojas klinikos kurioje dariausi dantukus dave ta pati darba skirtingom technikem ir buvo apakes-  siaubingas skyrtumas. Ta pacia burna galima padaryti skirtingai . verysad.gif
Viena padare perilgus ,didelius ir baisius .  doh.gif O kita  thumbup.gif grazius. Labai priklauso ne tik nuo protezisto, bet ir  nuo techniko. mirksiukas.gif

a jei blogai padare tuos dantukus ir tau nepatinka , tai perdaro ir nereikia dvigubai moket g.gif kazkaip net nepagalvojau kad gali padaryt blogai, gi tam nuima ten kazkokius antspaudus ir pagal juos daro g.gif
Atsakyti
pagaliau padare apatiniu dantuku estetini plombavima. Bet kazkaip keista, o gal as nelabai supratau. Jeigu estetinis tai dantukas is vidaus ir is isores apiblombuojamas. Tacau man sutvarke tik isore, is vidaus paliko senas plombas. Jas kazkiek paslifavo. Ar taip turejo buti? Mokejau 150 Lt uz viena dantuka. Ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 21, 16:17)
a jei blogai padare tuos dantukus ir tau nepatinka , tai perdaro ir nereikia dvigubai moket  g.gif  kazkaip net nepagalvojau kad gali padaryt blogai, gi tam nuima ten kazkokius antspaudus ir pagal juos daro  g.gif

Technike padaro ir dantukai matuojami. Jeigu kazkas nepatinka ,tai taiso ,kol visu nuomone sutaps. P thumbup.gif acieno ,protezuotoje ir technikes.
Neklijuos ,kol paciente nepasakys -MAN TIKRAI PATINKA. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2007 05 22, 07:53)
pagaliau padare apatiniu dantuku estetini plombavima. Bet kazkaip keista, o gal as nelabai supratau. Jeigu estetinis tai dantukas is vidaus ir is isores apiblombuojamas. Tacau man sutvarke tik isore, is vidaus paliko senas plombas. Jas kazkiek paslifavo. Ar taip turejo buti? Mokejau 150 Lt uz viena dantuka. Ar tai normalu?

Jeigu plombos senos ,bet kokybiskos ir nera karieso ,tai is nekeite is vidaus .
Kaina tikrai uz 1 dantuka 150lt. thumbup.gif . (ne 800lt .kaip pas Ivanciute)
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 05 22, 08:18)
Technike padaro ir dantukai matuojami. Jeigu kazkas nepatinka ,tai taiso ,kol visu nuomone sutaps. P thumbup.gif acieno ,protezuotoje ir technikes.
Neklijuos ,kol paciente nepasakys -MAN TIKRAI PATINKA. biggrin.gif

blush2.gif nuraminai
biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif ir kotik neprisigalvoji

visada taip buna, kai pradedi jau kazka remontuoti, o klausimai tik paskui iskyla biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na uz plomba 800 Lt tikrai nemokeciau. Juk protezavimas ilgiau laiko. O tuos keturis apatinius reikes valyti kas kiek laiko, tik nepamenu kas kiek. Labai dantenas skauda ir virsuje ir apacioje. Virsuje sulygino. nes birzelio pradzioje eisiu protezuoti, du menesius vaiksciosiu su plastmasiniais dantimis lotuliukas.gif o paskui turesiu kitus biggrin.gif Tikiuosi man pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 05 22, 15:58)
na uz plomba 800 Lt tikrai nemokeciau. Juk protezavimas ilgiau laiko. O tuos keturis apatinius reikes valyti kas kiek laiko, tik nepamenu kas kiek. Labai dantenas skauda ir virsuje ir apacioje. Virsuje sulygino. nes birzelio pradzioje eisiu protezuoti, du menesius vaiksciosiu su plastmasiniais dantimis  lotuliukas.gif o paskui turesiu kitus  biggrin.gif Tikiuosi man pasiseks.

as ir panasiai laiko vaiksciosiu su plastmasiniais lotuliukas.gif doh.gif nu ir kas , bet pskui iolgai dziaugsiuos naujais biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
swx prasau pagalbos , patarkite ka geriau daryti noriu issitiesyti 2 dantis bet net neysivaizduoju ka rinktis mazu galite padeti??????????
Atsakyti
QUOTE(marciusss @ 2007 06 05, 20:19)
swx prasau pagalbos , patarkite ka geriau daryti noriu issitiesyti 2 dantis bet net neysivaizduoju ka rinktis mazu galite padeti??????????

tai gal placiau aprasyk savo beda g.gif
Atsakyti
seip tai tie du dantys yra pasislinke viduje o priekiniai truputy atsikise tai va kas geriausia padetu?
Atsakyti