Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

QUOTE(egluziukas @ 2007 01 11, 09:19)
Nu cia tai jau tikrai kainos nerealios  blink.gif ar ten pas juos aparatura gera supirkta ar uz nuoma daug moka bet vistiek viskas turi buti normos ribose  4u.gif

tai va, ir pas juos kainos vis kyla, dabar vien konsultacija pas ivanciute 200litu blink.gif
pries 2 metus vieno kreivo danties "pasukimas" pas ja kainavo 750litu, o dabar 1200litu blink.gif
na kainos tiek to jau, taciau uz tokia kaina turetu but tobulai padaryta, bet kur tau.
Atsakyti
Laba.Viską perskaičiau karsta.gif .Daug ką supratau,tik va apsispręst dabar sudėtinga.Mano dantys būtų normalūs,ne kreivi,ne šleivi,tik tetraciklininiai.Priekiniai du jau prieš 11 metų plombuoti iš viršausir apatiniai 4,nes tarpai negražūs buvo.Bet viskas pritaikyta prie mano gelčių spalvos.O dabar ruošiausi daryti visus iš naujo,baltesnius.Sesuo darėsi-gražu biggrin.gif ,bet truputį patamsėjo.Aš nesuprantu tų kainų skirtumų.Ji darėsi prieš metus Alytuje,tai už dantį mokėjo apie 100lt.Darė irgi su helio plombom.Jos dar už mano negražesni ,nes palinkę į vidų,tai truputį ištiesino.O Vilniui randu iki 900šimtų už vieną dantį g.gif .Tai kaip čia suprast? Tai kų man dzūkei daryc? Ar čia pas mus lievai tipo daro?
Atsakyti
QUOTE(zivile72 @ 2007 01 13, 18:11)
Laba.Viską perskaičiau karsta.gif .Daug ką supratau,tik va apsispręst dabar sudėtinga.Mano dantys būtų normalūs,ne kreivi,ne šleivi,tik tetraciklininiai.Priekiniai du jau prieš 11 metų plombuoti iš viršausir apatiniai 4,nes tarpai negražūs buvo.Bet viskas pritaikyta prie mano gelčių spalvos.O dabar ruošiausi daryti visus iš naujo,baltesnius.Sesuo darėsi-gražu biggrin.gif ,bet truputį patamsėjo.Aš nesuprantu tų kainų skirtumų.Ji darėsi prieš metus Alytuje,tai už dantį mokėjo apie 100lt.Darė irgi su helio plombom.Jos dar už mano negražesni ,nes palinkę į vidų,tai truputį ištiesino.O Vilniui randu iki 900šimtų už vieną dantį g.gif .Tai kaip čia suprast? Tai kų man dzūkei daryc? Ar čia pas mus lievai tipo daro?

niu dzūkai atsargūs žmonės, tai vieną dantį pasidaryk už 100 lt, o kitą už 900lt ir žiūrėk su kuriuo geriau jausies lotuliukas.gif

biesas žino aš dariau estetinį vienas dantis 400 lt čia Vilniuje iki Ivanciūtės net nenuėjau, nes ir atsiliepimų girdėjau smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 13, 20:33)
biesas žino aš dariau estetinį vienas dantis 400 lt čia Vilniuje iki Ivanciūtės net nenuėjau, nes ir atsiliepimų girdėjau smoke.gif

o ka apie ivanciute girdejai? blink.gif nes as tai nieko blogo nebuvau girdejus g.gif
ir kur cia uz 400lt ? gerai padare?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jul_ @ 2007 01 13, 22:43)
o ka apie ivanciute girdejai?  blink.gif nes as tai nieko blogo nebuvau girdejus  g.gif
ir kur cia uz 400lt ? gerai padare?
4u.gif

girdėjau, kad tipo brangu ir šeip pletkai, žodžiu nieko naujo ko negalima perskaityt SM, o man plombavo vasarą teisingiau jos pabaigoje, tai dar turiu visus dantis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir plombavo Studiodents, man atrodo, kad ten viskas lyg ir tvarkoje
Atsakyti
kaip sunku apsispresti siaubas kazkoks! Mano tetracikliniai priekiniai virsutiniai dantys, noriu estetinio plombavimo. Kaina nelabai svarbu, bet norisi gero stomatologo. Tik kazkaip stabilios nuomones apie viena ar kita odontologa taip ir neradau... g.gif
Pasidariau sarasiuka, kurie manau visai neblogai dirba. Tai butu Gidenta, Vivadens, Studiodens, Sklinika Baltu gtv.
Gal visdelto gali kas patarti kas geriau is ju???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2007 01 15, 21:56)
kaip sunku apsispresti siaubas kazkoks! Mano tetracikliniai priekiniai virsutiniai dantys, noriu estetinio plombavimo. Kaina nelabai svarbu, bet norisi gero stomatologo. Tik kazkaip stabilios nuomones apie viena ar kita odontologa taip ir neradau...  g.gif
Pasidariau sarasiuka, kurie manau visai neblogai dirba. Tai butu Gidenta, Vivadens, Studiodens, Sklinika Baltu gtv.
Gal visdelto gali kas patarti kas geriau is ju????  g.gif

tau patart gali tik tas žmogus, kuris visose tavo išvardintose klinikose gydėsi, teks pačiai pamastyt ir nusprest gali bandyt paskaityt skundai.lt ten gali rast arba nerast info apie klinikas
Atsakyti
Kiekvienas kiekvienam vistiek neitiks.
Kiek laiko su porceliano plokstelemis sutvarkyti dantukai? skaiciau 10 metu, tai tiesa? Kokia ju prieziura?
Atsakyti
Perskaičiau temą nuo - iki. Tai va: prieš 14 metų Šeškinės poliklinikoje - vienam iš pirmųjų privačių kab., kai helio plombos buvo naujovė ir kainavo 15 dolerių (tada 60lt), man įdėjo 4-as plombas. Įdėjo taip, kad po 5-7 metų kiti stomatologai jų net nematė. Tik po 10 metų išriškėjo kraštai. Per tiek metų gyd. pavardę aš, aišku, pamiršau, o gaila. Tad , kai nusprendžiau kad plombas laikas patvarkyt ėjau pas kitą gygytoją Universiteto g. Plombas man pakeitė ( 1 m. garantija). Pagal garantinį ėjau po 2 mėn. - atšoko plomba . Man ją biški nušlifavo ir paleido. Praėjo 2 metai - rezultatas . Kraštai išriškėjo, plombos atšoko, garantija pasibaigė. Tai va - technologijos tobulėja, kainos auga , o kokybė prastėja. Paradoksas. verysad.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kam moketi uz plastmasine plomba 1000 lt, jei porceliano laminate galima pasidaryti gerokai pigiau ..?
Palyginkite namie esancias plastikines ir porcelianines lekstes, kurios jums grazesnes po ilgo naudojimo atrodo?
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2007 01 19, 02:27)
Nesuprantu, kam moketi uz plastmasine plomba 1000 lt, jei porceliano laminate galima pasidaryti gerokai pigiau ..?
Palyginkite namie esancias plastikines ir porcelianines lekstes, kurios jums grazesnes po ilgo naudojimo atrodo?

Kokios čia dar plasmasinės plombos?Tai gal helio plombos?
Atsakyti
sveikuciai smile.gif as cia naujoke... matot as savo dukrai noreciau sutvarkyti dantukus,pas ja labai dideli tarpai (virsuje) help.gif bet nezinau pas koki odontologa eiti. gal kas zinote koki geresni odentologa klaipedoje ar siauliuose? ir zinoma ne su kosminemis kainomis biggrin.gif busiu labai dekinga heart.gif
Atsakyti