Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

na, už vėlavimą bausti tai kaip ir nelabai gražu, aš taip pat apsisukusi išeičiau ie manau, būčiau visiškai teisi.
tai kokios tos kainos vidutiniškai? Ar 10000lt užtektų?
Atsakyti
jau radau atsakymą į savo klausimą smile.gif
Atsakyti
Pazystu viena zmoguti kuris susitvarke dantukus GIDENTOJ thumbup.gif Jei nebuciau pati maciusi rezultato nelabai ir tikeciau kad taip siais laikais dantukus susitvarkyti galima ax.gif
Taip kad ir savo burnyte patikesiu jiems. Kita savaitele galesiu parasyti ispudzius blush2.gif
Atsakyti
pasidalinkit daugiau patarimais, Mindaugo gal kas tvarkėt? Ruošiuosi ir aš, bet tikrai norisi apsiuostyti prieš darant tokį svarbų ir nepigų dalykėlį.

O jūs pastoviai klinikose gydotės ar tik protezavimą čia? nes turiu savo gydytoją antakalny jau 6 metus, bet nesu ja patenkinta. Tik, kvaiša, neįstengiu pakeisti.. schmoll.gif
Atsakyti
Mamusiuka, aš irgi nuo kitos savaitės pradedu lankytis Gidentoj pas G.Gumbelevičių. Galėsim pasidalinti įspūdžiais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raima @ 2005 03 04, 14:45)
Mamusiuka, aš irgi nuo kitos savaitės pradedu lankytis Gidentoj pas G.Gumbelevičių. Galėsim pasidalinti įspūdžiais.  smile.gif

ax.gif Tai jau tikrai drinks_cheers.gif Tik as nezinau pas koki gydytoja pakliusiu. doh.gif Bet ispudziais tikrai pasikeisim mirksiukas.gif
Atsakyti
Raima, tai ar buvai pas Gumbeliaviciu mirksiukas.gif
Pasidalink ispudziais ax.gif
Man pirmas ispudis thumbup.gif pradedant priemimu, baigiant gautu rezultatu. Treciadieni keliauju susipazinti ir su paciu Gumbeliaviciumi blush2.gif
Atsakyti
Mamusiuka, aš irgi trečiadienį einu į "Gidentą". Su Gumbelevičium jau susipažinau. Maniau, kad jau jeigu užsirašiau pas jį, tai jis ir visus mano dantukus gydys, bet, kiek suprantu, jis dirba su protezavimu ir implantavimu. Todėl, kol gyja mano dantenos po dantų išrovimo, trečiadienį einu pas Olgą (pavardės neprisimenu) skylutes užlopyti. Įspūdis po dviejų mano apsilankymų "Gidentoje" neblogas, pats Gumbelevičius irgi nieko, tik gal darbo dienos pabaigoje pavargęs buvo, ant seselės kiek griežtokai užsiriko. Bet darbo kokybe esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raima @ 2005 03 15, 08:46)
Įspūdis po dviejų mano apsilankymų "Gidentoje" neblogas, pats Gumbelevičius irgi nieko, tik gal darbo dienos pabaigoje pavargęs buvo, ant seselės kiek griežtokai užsiriko. Bet darbo kokybe esu patenkinta  thumbup.gif

blink.gif Kaip tai uzsauke? Negasdink mirksiukas.gif Pas Gumbeliaviciu mane ir nukreipe higieniste, nes as noriu kapas dantukams pabalinti pasidaryti ax.gif
Tikiuosi treciadieni ryte jis bus geros nuotaikos ir dar nepavarges biggrin.gif
Atsakyti
Mamusiuka, kaip sekėsi pas Gumbelevičių? Aš šiandien likau labai patenkinta Olgos darbu - valė danties kanalus ir uždėjo vaistų. Tikrai labai malonus bendravimas ir aptarnavimas.
Atsakyti
Gidentoje gydytoja protezuotoja Gumbeliaviciu galiu apibudinti taip-fainas fainas fainas biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif
Raima ir mamusiuke, gal galit pasidalint info apie kainas Odontologijos klinikoje GIDENTA ?
Atsakyti