Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

QUOTE(ROMA'ntike @ 2006 07 17, 16:36)
Gal kas gali patikslinti,o gal kas žino,pas mane iškrito 2 dantys vienas šalia kito doh.gif tai labai jau man įdomu kaip juos man įstatys?Ar į dantena įkiš hihihi.gif ar kaip nors prie kitų pritvirtins???Gal kas žinot apytikslias kainas keramikinių dantų ir kiek laiko jie laikosi???Ir ar labai skauda? blush2.gif

~400-500Lt, kaip supratau jums dar saknis reikia istraukti, geriausiai pasikonsultuoti su protezistu, jis ir pasiulys ka galima daryti mirksiukas.gif nuluze saknys nera gerai schmoll.gif Neskauda, juk dabar nuskausmina.
Atsakyti
Kažkoks košmaras - nežinau kaip susitvarkyt su priekiniais dantimis doh.gif Ar estetiškai ar keramiškai doh.gif
Atsakyti
Na aš tai nedrįsčiau taip kategoriškai siūlyti iš karto protezuoti. Mano nuomone protezavimas - paskutinis žingsnis prieš implantavimą. Tikriausiai jei dar yra įmanoma plombuoti, tai gal ir reiktų plombuoti, o kai jau jau nebebus ką plombuoti tada protezavimas. Juk protezuojant nugręžiamas visas dantis, lieka tik šaknis, kuri gali toliau sėkmingai gesti ir kas tada belieka - ją pašalinti.
Man dar prieš aštuonis metus siūlė vieną dantį daryti metalo keramika, nes sakė, jog plomba vis tiek nelaikys. Ir ką - plomba kuo puikiausiai tebėra tame dantyje. Taip kad kažin ar patys medikai gali taip kategoriškai pasakyti - laikys plobos ar ne. Gali būti tik prielaida.
Na gal tik kreivų dantų, ypač jei jie sveiki, tai nereikėtų taisyti estetiniu plombavimu.
Atsakyti
Pas mane prieky kreivoki, ir nebe iš sveikųjų verysad.gif Bet kažkaip nenoriu aš keramikos mauti, nes tikrai bijau, kad dantis nugrežiamas iki šaknies verysad.gif Gal pasitenkinsiu gražesnėmis plombomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 07 18, 16:25)
Pas mane prieky kreivoki, ir nebe iš sveikųjų  verysad.gif Bet kažkaip nenoriu aš keramikos mauti, nes tikrai bijau, kad dantis nugrežiamas iki šaknies  verysad.gif Gal pasitenkinsiu gražesnėmis plombomis  g.gif

mano priekiniais dantys buvo kreivoki ir nelabai sveiki, bet juos vistiek estetai nugrežė iki maximumo, bet negalėjo ir negrežt, g.gif tai iš kart įspėjo, kad saugočiau kai kasiu ką nors kieto, kita gydytoja kuri man siūlė keramiką dėt aiškino, kad ji tvirtesnė, bet aš nedėjau g.gif čia žodžiu taip jei dėsi keramiką galvosi, kad geriau reikėjo plombuot, jei plombuosi galvosi, kad geriau jau keramika smile.gif. o aš pradedu galvot, kad seelio protezai vonioje ant lentynos geriausia išeitis tik reiktų dėl slenkančio grafiko susitart hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(ROMA'ntike @ 2006 07 17, 17:36)
Gal kas gali patikslinti,o gal kas žino,pas mane iškrito 2 dantys vienas šalia kito doh.gif tai labai jau man įdomu kaip juos man įstatys?Ar į dantena įkiš hihihi.gif ar kaip nors prie kitų pritvirtins???Gal kas žinot apytikslias kainas keramikinių dantų ir kiek laiko jie laikosi???Ir ar labai skauda? blush2.gif

manau, kad dantys šeipsau nekrenta, gal pas periodontologą nueik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 07 18, 19:15)
manau, kad dantys šeipsau nekrenta, gal pas periodontologą nueik  unsure.gif

Mintis
Atsakyti
Iš kur jūs ištraukėt, kad protezuodami dantį "nugręžia iki šaknies"??? Dantį apšlifuoja, kad būt ant ko keramiką mauti. O krūminiam dančiui (ten pas mane buvo tik sienelės) suformuoja kažkokį įklotą, ar kaip ten jis vadinasi, žodžiu tokį 'pagaliuką' hihihi.gif ant kurio mauna keramiką.
Atsakyti
Na mergytes turiu ir as tokia problemele doh.gif
Noriu eiti susitvarkyti savo priekinio danties kuris pas mane biski uzlipes ant kito priekinio doh.gif Ir galvoju eiti justiniskese i "studiodentis" kaip jus galvojate kaip man ta problemele istaisys g.gif ir ar tai nebus laikina g.gif

Ikeliu nuotraukele, kad mazdaug isivaizduotumet, nors mano situacija nera tokia baisi schmoll.gif pas mane tik vienas dantis blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 07 21, 15:53)
Na mergytes turiu ir as tokia problemele doh.gif
Noriu eiti susitvarkyti savo priekinio danties kuris pas mane biski uzlipes ant kito priekinio doh.gif Ir galvoju eiti justiniskese i "studiodentis" kaip jus galvojate kaip man ta problemele istaisys  g.gif  ir ar tai nebus laikina g.gif

Ikeliu nuotraukele, kad mazdaug isivaizduotumet, nors mano situacija nera tokia baisi schmoll.gif pas mane tik vienas dantis blink.gif
user posted image

aš esu Studiodens klientė, manau, kad sutvarkys ir be problemų, mano du kreivus dantis sutvarkė ir gražiai, bet nežinau kaip ilgai laikys, tai tiek
Atsakyti
Na mergytes einu siandien uzsirasineti, nes per savaitgali priekinis dantis ant kurio uzeina tas kreivas eme ir nuluzo doh.gif jis dar laikosi, bet vos vos blink.gif tai dabar reikes du dantis darytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 07 24, 08:46)
Na mergytes einu siandien uzsirasineti, nes per savaitgali priekinis dantis ant kurio uzeina tas kreivas eme ir nuluzo doh.gif jis dar laikosi, bet vos vos blink.gif tai dabar reikes du dantis darytis doh.gif

sėkmės ir tvitybės 4u.gif
Atsakyti
Nu buvau nuejus as i ta estetines odontologijos klinika, tai priklijavo laikinai man ta nuluzusi danti, o paskui turbut darys protezavima tam luzusiui dantukui, o tiesint reikes visus tris nors kreivas tik vienas blink.gif tai uzsirasiau tik spalio gale man istiesins doh.gif

O gal merginos zinot kokios kainos protezuoti kitose klinikose g.gif
Atsakyti