Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

Gal kas tvarkėtės dantukus Kaune,Jotvingių gatvėje "Sklinikoje"Gal galit patart ar apsimoka ten eiti?Noriu estetiskai tvarkytis priekinius dantis.
Atsakyti
Noriu paklausti, kas lankesi pas Diana Susinskaitę kokios ten yra kainos?
Atsakyti
Vis kaupiuosi generaliniam dantuku tvarkymui... noriu dėti breketus ir išsitiesinti atsikišusius priekinius ir kad susistumtų tarpai tarp dantukų... Bet už mėnesio nusimato tokia proga labai labai svarbi mano gyvenime ax.gif ir būtų smagu kažkaip laikinai tuos tarpus "užlipdyti", tai va, gal kuriai teko laikinai kokią plomba prie dantukų prikabinti tongue.gif labai nesugadinant dantuko, nenušlifuojant jo iki afdatėlės... Ir kuriam kabinete to galima būtų teirautis, na kad suprastų ko tau reikia.... blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu auksarankę gyd.Račkauskienę,Šiauliai,priekinius jau reikėjo protezuot arba estetinį,kurio ji nerekomenduoja,tai ji padarėVENERINGĄ,atrodo taip pat,o kainuoja kelis kart mažiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2006 05 24, 08:56)
Aš turiu auksarankę gyd.Račkauskienę,Šiauliai,priekinius jau reikėjo protezuot arba estetinį,kurio ji nerekomenduoja,tai ji padarėVENERINGĄ,atrodo taip pat,o kainuoja kelis kart mažiau. rolleyes.gif

kodėl nerekomeduoja estetinio?
kas čia tokio VENERINGAS?
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 05 24, 08:58)
kodėl nerekomeduoja estetinio?
kas čia tokio  VENERINGAS?

Estetiniam reikia balinti,kartais kelis kart,nes dantys būna patamsėję,o balinimas tirpdo dantį,kada nors reikės protezuot o nebus ant ko,veneringą daro iš kelių plombos sluoksnių apvelka visą dantį,parenka spalvą,gaunas kaip estetiniam tik iš vidinės pusės nelabai gražiai,bet ten nesimato.Bet nevisi gyd tai moka ir daro,nes darbo daug,o pinigų daug nenulupsi.Aš tai labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
ar veneringas tai nėra tas pats kas laminatės?

mergytės, pasakykit, kiek kainuoja laminatės? gal kuri turit?
Atsakyti
Gal kas gali papasakoti ape Ivanciūtės kliniką. Planuoju ten nueiti, bet ar darbas vertas kainų? Pasidalinkite patirtimi apie estetinį plombavimą.
Atsakyti
Na aš taip pat norėjau pas Ivanciūtę - bet vien tik už pirminę konsultaciją "išsižiojimą" užgiedojo 160 Lt., o jei ką tolimesniam gydymui 800 - 1000 Lt. plomba priekiniams dantukams.... Tai kažkaip blink.gif .... nors kalba, kad labai profesionaliai viską daro...
Papildyta:
Gal kas žinote kur Vilniuje daro "veneringa", gal kas kokį gydytoją galite rekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkaPolka @ 2006 05 12, 11:51)
Gal kuri nors, ką nors girdėjo apie odontologijos kabinetą, esantį Vilniuje, Savanorių pr ir gyd. P.Gervę?

As tai skaiciau blga atsiliepima www.sveikas.lt svetaineje, bet man kartais atrodo, kad ten rasinejamos nesamones. Pati nebuvau, todel nenoriu nieko teigti. Siaip tai planavau ten apsilankyti, kai pries pora matu ieskojau protezisto, bae kazkaip paieskas pradejau nuo "Gidentos" ir... ten pasilikau. Vat ir poryt ten varysiu konsultacijai del implantu. Beje cia man restauravo nuluzusi danti, tai visi sako, kad thumbup.gif , bet paklojau nemazai - 80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(dejure @ 2006 05 21, 18:56)
Noriu paklausti, kas lankesi pas Diana Susinskaitę kokios ten yra kainos?

niugi ash einu y jos klinika dantu renovuot tai ku zodziu aptarnavimas geras man labai patinka tai kad ish vakaro paskambina ir primena kad tau jau laikas eiti o ash uzuomarsha konsultacijoje sumokejau apie 60 lt konsultavo pati Diana zodziu estetinis dantu plombavimas 1 dantis pas ja lyg ir kainuokja apie 700lt pas kita gydytoja tas pats kainuoja 450 ta gydytoja taip pat jos klinikoje dirba pas Diana jei buchiau gydziusis tai butu per menesi kazkur sutvarkyti mano dantys bet pasirinkau kita gydytoja tai tik rugsejo pradzioje turesiu laukiama rezultata dar du vizitai laukia rugpjuti ty vot tiek tik ir zinau gal kas daugiau gali papasakot
Atsakyti
QUOTE(zanetute @ 2006 05 12, 23:02)
Gal kas tvarkėtės dantukus  Kaune,Jotvingių gatvėje  "Sklinikoje"Gal galit patart ar apsimoka ten eiti?Noriu estetiskai tvarkytis priekinius dantis.

As buvau ten karta, bet man nelabai, o manau geriau yra Baltu g esancioje Sklinikoje.
Atsakyti